Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir çok sessiz

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ya ben bu konuşmadan nereye varmaya çalıştığını anlamadim arkadaşım? Samimi olmamın hesabını mi soruyorsun memnun olmamın hesabini mi soruyorsun? Samimiyetim var evet. Rahatsiz mi oldun?
Evet çünkü insanları yanlış yönlendiriyorsunuz!!!

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin bu kadinla bir sorunun varsa git bu sorunu onunla hallet benimle degil. Bu kadının konusu neden bana dönüp dolaşıp geliyor anlamadim.
Kadınla sorunum yok sizin insanları yanlış yönlendirmenizle sorunum var.Madem bu kadar güzel,iyi bir kadin foruma partner olsun görelim.

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunu bana niye söylüyorsun ona söyleyeceksin. Sonuç itibariyle bir daha gitmezsin olur biter. Bundan banane. Dişçi değilim ben. Ben yapmadım dişlerini.

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunu bana niye söylüyorsun ona söyleyeceksin. Sonuç itibariyle bir daha gitmezsin olur biter. Bundan banane. Dişçi değilim ben. Ben yapmadım dişlerini.
Yalan yönlendirme insanları yeter 😎

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalan yönlendirme insanları yeter 😎
Buna sen mi karar vereceksin? Bu platformun admini var. O karar verir. Üstelik ben bu kadın hakkında referans da açmadım. Sadece fikrimi söyledim. Sana bu konuda hesap mı verecegim değerli arkadasim. Sen benim memnun kalmamın hesabini mi soruyorsun onu anlamadım. Gitmezsin ya da kaale almazsin bu kadar basit. Senin rahatsiz eden konu ne. Basta da belirttim midesizim begendim. Sanane.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir çok sessiz diye açılan konu
Biraz seslenmiş sanırım 🙈🙈🙈🙈🙈

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buna sen mi karar vereceksin? Bu platformun admini var. O karar verir. Üstelik ben bu kadın hakkında referans da açmadım. Sadece fikrimi söyledim. Sana bu konuda hesap mı verecegim değerli arkadasim. Sen benim memnun kalmamın hesabini mi soruyorsun onu anlamadım. Gitmezsin ya da kaale almazsin bu kadar basit. Senin rahatsiz eden konu ne. Basta da belirttim midesizim begendim. Sanane.
Dediğin arkadaş foruma üye olsa elbette adamın karar verecek ama dediğin arkadaş foruma üye değil 😃O yüzden bu kadar sallıyorsunuz 😈

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle .İyi akşamlar

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir çok sessiz diye açılan konu
Biraz seslenmiş sanırım 🙈🙈🙈🙈🙈
Üstad,geçen İzmir'de X'den görüşme yaptım çok güzel hatunlar var.Buca Dokuz Eylül acemi en kötüsü 2 saat 8 bin görüşüyor ayrıca mekan filan pahalıya patlıyor :)4-6 görüşüyorum diyenler ya yaşı geçmiş ya da vücut olarak bitik tipler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad,geçen İzmir'de X'den görüşme yaptım çok güzel hatunlar var.Buca Dokuz Eylül acemi en kötüsü 2 saat 8 bin görüşüyor ayrıca mekan filan pahalıya patlıyor :)4-6 görüşüyorum diyenler ya yaşı geçmiş ya da vücut olarak bitik tipler
Forumda güzel İzmir hatunlar var görüştün mü

Örnek @Cansel Ulusoy yada gibi gibi

Forumdan şaşma bence naçizane
Ama İzmir hep kanayan yara güzelleştiren İzmir pembişler var incele derim
Tabi rakamlar sana kalmış ama verimsiz 2 görüşme yapıp moral bozacağına 1 görüşme yap güzel olsun
Sonuçta moral motivasyon önemli

Son düzenleme:
Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Örnek @Cansel Ulusoy yada @Ece Sever gibi gibi

Tabi rakamlar sana kalmış ama verimsiz 2 görüşme yapıp moral bozacağına 1 görüşme yap güzel olsun
Üstad Cansel hanımla bir çok kez görüştüm ama her gün kuru fasulye yenmiyor :) Yeni arayışlar şart 🙏

Ece Sever Çevrimdışı
20 Tem 2025
442
1,738

Örnek @Cansel Ulusoy yada @Ece Sever gibi gibi

Teşekkür ediyorum 😘 Ama ben İstanbul da 😁

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ediyorum 😘 Ama ben İstanbul da 😁
Özür dilerim . Ne kadar aklımı başımdan aldıysan . O halde .tekrar kusuruma bakma

İzmir'de güzel pembişler var

Ben neden sizi İzmir gibi düşündüm 🙈🙈🙈

xxx_xxx

Normal Üye
30 Ağu 2025
1
0
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir Sedef Akay ile görüşen var mı

neromle Çevrimdışı
28 Ağu 2025
69
34
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ecem arslan bence izmir için müthiş bir fırsat izmirde olsam haftalık abone olurdum ki malesef şehir dışındayım bende haftaya görüşme ayarlayacam nasip olursa o zaman güzel bir referans yazarım.

19 Mar 2025
289
239
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ecem arslan bence izmir için müthiş bir fırsat izmirde olsam haftalık abone olurdum ki malesef şehir dışındayım bende haftaya görüşme ayarlayacam nasip olursa o zaman güzel bir referans yazarım.

İşte durum tam olarak bu zaten. "Sizce"....

Kadir23 Çevrimdışı
31 Ağu 2025
75
33
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forum müdavimleri, dikkat ediyorum İzmir eskisi kadar hareketli değil, forumzamparaları buldum bi heyecan bi hevesle ama burasıda sessiz. Önerebileceğiniz bir hanımefendi var mı? Tanışmayı çok isterim Maddi olarak bi sorun yok maksat keyifli bir zaman geçirmek.

Herkese iyi forumlar dilerim
Bende çok sık Izmirdeyim bu konuda destek lütfen

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üstad Cansel hanımla bir çok kez görüştüm ama her gün kuru fasulye yenmiyor :) Yeni arayışlar şart 🙏
Size yeni arayışlarda bol şanslar dilerim ama sizinle ne zaman görüştük hiç olumlu yada olumsuz referans yazdığınızı görmedim (nick nedir diye sorduğumda üye değilim diyorsunuz) bunu genel olarak yazıyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın 🙏ama burada bir çok kez görüştüğümüzü yazıyorsunuz merak ettim açıkçası watsaptan yazarsanız bende sizinle ne kadar çok görüşme yaptığımı bileyim şuana kadar beni kimse kusu fasulyeye benzetmemişti keşke daha güzel bir sekilde yazsaydınız bu yorumu teşekkür ediyorum size bol şans diliyorum🙏😉

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her gün kuru fasulye yenmez.”
Ben de dedim: “Her gün mutluluk yenmez mi kardeşim? Kuru fasulye mutluluğun tencerede kaynayan halidir.” 😄
Türk erkeğinin kutsal yemeği: kuru fasulye.Yanında pilav varsa düet, turşu varsa orkestra, soğan varsa senfoni olur.Kas yapar, enerji verir, moral yükseltir. Spor salonuna değil, tencereye üyelik yeter. Sofrada sınıf farkı tanımaz: Herkes aynı kaşığın önünde eşittir.
Bir tabak kuru fasulye = Hayata karşı moral dopingi.
Son söz:
Kuru fasulye sadece yemek değil, tencerede kaynayan milli mutluluktur
Ve bir not elimizdeki değerlerin kıymetini bilmek lazım kuru fasülye bahane ama değerler şahane .
Kuru fasulye gibi değerini bil; arayış iyidir ama Midyat’taki pirince göz dikerken, eldeki bulguru—ya da yanındaki dostu kaybetmemek önemli .

Son düzenleme:
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de dedim: “Her gün mutluluk yenmez mi kardeşim? Kuru fasulye mutluluğun tencerede kaynayan halidir.” 😄
Türk erkeğinin kutsal yemeği: kuru fasulye.Yanında pilav varsa düet, turşu varsa orkestra, soğan varsa senfoni olur.Kas yapar, enerji verir, moral yükseltir. Spor salonuna değil, tencereye üyelik yeter. Sofrada sınıf farkı tanımaz: Herkes aynı kaşığın önünde eşittir.
Son söz:
Ve bir not elimizdeki sepetlerin kıymetini bilmek lazım kuru fasülye bahane ama değerler şahane .
Kuru fasulye gibi değerini bil; arayış iyidir ama Midyat’taki pirince göz dikerken, eldeki bulguru—ya da yanındaki dostu kaybetmemek önemli .
Nasıl toparlayayım bilemedim
Saçmaladıysam af ola ...

Olduğu kadar olmadığı kader der geçerim .
Saygı ve sevgi ile...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Son söz:
Ve bir not elimizdeki değerlerin kıymetini bilmek lazım kuru fasülye bahane ama değerler şahane .
Ne kadar güzel kaleme dökmüşsünüz yazdıklarınıza katılıyorum ellerinize, yüreğinize sağlık kalp kırmaya gerek yok 🙏🙏🙏

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size yeni arayışlarda bol şanslar dilerim ama sizinle ne zaman görüştük hiç olumlu yada olumsuz referans yazdığınızı görmedim (nick nedir diye sorduğumda üye değilim diyorsunuz) bunu genel olarak yazıyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın 🙏ama burada bir çok kez görüştüğümüzü yazıyorsunuz merak ettim açıkçası watsaptan yazarsanız bende sizinle ne kadar çok görüşme yaptığımı bileyim şuana kadar beni kimse kusu fasulyeye benzetmemişti keşke daha güzel bir sekilde yazsaydınız bu yorumu teşekkür ediyorum size bol şans diliyorum🙏😉
Cansel hanım,sadece isminiz geçtiği için,sizi kötülemek ya da aşağılamak amacıyla söylemedim kusuruma bakmayın🙏Bu biz evli erkekler arasında söylediğimiz atasözü olan bir söz :)B...va 'da çok kez görüştük,güzel kadınsınız ve mutlu ayrıldım.Yanlış anlaşıldığım için sizden özür dilerim🙏

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son söz:
Patlıcan musakka,pilav ve cacık bayılırım :)

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanim sizinle cok defa görüştüğünü söyleyen arkadas whats app dan yazdi mi acaba? Hala cok defa görüştüğünü iddia ediyor da? Merak ettim.

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanım,sadece isminiz geçtiği için,sizi kötülemek ya da aşağılamak amacıyla söylemedim kusuruma bakmayın🙏Bu biz evli erkekler arasında söylediğimiz atasözü olan bir söz :)B...va 'da çok kez görüştük,güzel kadınsınız ve mutlu ayrıldım.Yanlış anlaşıldığım için sizden özür dilerim🙏
Arkadasim birak özür dilemeyi de whats app dan yazmanı bekliyor Cansel hanim. Cok defa görüştüğünü söylemene rağmen cansel hanim seni hatirlamadigini soyluyor.

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz bunu yazmamış olun, biz de görmemiş olalım. Çünkü dediğim gibi "Sizce". Fazla zorlamamak lazım...
Arkadaş beğendiğini söylemiş...İllaki bir yorum yapma,kötülemek ihtiyacı neden?

19 Mar 2025
289
239
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Kaan2635 sizin bakın hala siz diyorum; sizin son mesajlarınızı okudum mümkün olduğu kadar sakince tekrar ifade edeyim.

Mesajları baştan okursanız (tabi okuduğunuzu anlama yeteneğiniz varsa eğer) ilgili kişi "İzmir için bulunmaz bir fırsat" tanımlamasını kullanmış. Elbette görüşmüş beğenmiş olabilir bunda zaten sıkıntı yok, ben de kendisine durumun göreceli olduğunu anlatmak adına "kişisel bir yorum olduğunu ifade etmek için sizce" demişim. İlgili şahıs daha sonra "Ben kadından anlarım bana göre LOKUM" şeklinde bir ifade kullanmış. Kimin kadından anlayıp anlamadığını elbette kimsenin ölçmeyeceği bir ortamda yine durumun öznel olduğunu belirtmek için "sizce" tanımını tekrar kullanmışım.

Yoksa burada kimseyi herhangi bir pembişi kötüleme durumu kesinlikle söz konusu değil. Hepsini geçtim herhangi bir pembişi kötülemek kimsenin haddi değil zaten. Burada sizin "uydurduğunuz" kötüleme durumu olmadığı gibi herhangi bir şekilde tribünlere oynamanın da ötesine geçemeyen cılız bir hamle olarak kalıyor. Tavsiye etmem boşuna çabalamayın. Zira sizin hangi üye olduğunuzu, kaç günlük bir ceza aldığınızı, o cezayı almanız sebebiyle böyle abuk subuk konuştuğunuzu gayet iyi biliyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım siz arzu ederseniz özelden bana yazabilirsiniz. Fakat ben siz ve siz gibi oluşumlara enerji tüketmeyeceğim. Selametle...

Kaan2635 Çevrimdışı
21 Ağu 2025
23
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadasim birak özür dilemeyi de whats app dan yazmanı bekliyor Cansel hanim. Cok defa görüştüğünü söylemene rağmen cansel hanim seni hatirlamadigini soyluyor.
Canım benim,ben Cansel hanım'ı kötülemek,karalamak amacıyla bir konu açmadım.Arkadaş ismini geçirdi bu A kişisi de olabilirdi , B de olabilir ismin önemi yok :) Yeni tatlar,yeni heyecanlar gerektiğini düşündüğüm için öyle bir tabir kullandım.Ayrıca her isteyene kendimi ifşa edecek değilim ve bu sizi alakadar etmez
@Kaan2635 sizin bakın hala siz diyorum; sizin son mesajlarınızı okudum mümkün olduğu kadar sakince tekrar ifade edeyim.

Mesajları baştan okursanız (tabi okuduğunuzu anlama yeteneğiniz varsa eğer) ilgili kişi "İzmir için bulunmaz bir fırsat" tanımlamasını kullanmış. Elbette görüşmüş beğenmiş olabilir bunda zaten sıkıntı yok, ben de kendisine durumun göreceli olduğunu anlatmak adına "kişisel bir yorum olduğunu ifade etmek için sizce" demişim. İlgili şahıs daha sonra "Ben kadından anlarım bana göre LOKUM" şeklinde bir ifade kullanmış. Kimin kadından anlayıp anlamadığını elbette kimsenin ölçmeyeceği bir ortamda yine durumun öznel olduğunu belirtmek için "sizce" tanımını tekrar kullanmışım.

Yoksa burada kimseyi herhangi bir pembişi kötüleme durumu kesinlikle söz konusu değil. Hepsini geçtim herhangi bir pembişi kötülemek kimsenin haddi değil zaten. Burada sizin "uydurduğunuz" kötüleme durumu olmadığı gibi herhangi bir şekilde tribünlere oynamanın da ötesine geçemeyen cılız bir hamle olarak kalıyor. Tavsiye etmem boşuna çabalamayın. Zira sizin hangi üye olduğunuzu, kaç günlük bir ceza aldığınızı, o cezayı almanız sebebiyle böyle abuk subuk konuştuğunuzu gayet iyi biliyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım siz arzu ederseniz özelden bana yazabilirsiniz. Fakat ben siz ve siz gibi oluşumlara enerji tüketmeyeceğim. Selametle...
Bu kadar uzun yazınca haklı olacağını zannediyorsun sanırım :)

Arkadaş beğendiğini beyan etmiş...Onun için LOKUM olabilir,Kadından da anlayabilir!!! ''Sizce'' Bu hanım için kullanılan iyi niyetli bir tabir değil :)Yazdığım gibi arkadaş beğenmiş sanane?!

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yok kötüleme demeyelim de benzetme biraz değişik olmuş yoksa kuru fasulyeyi herkes çok sever sanırım benide oyüzden çok seviyorlar 😁😁🙏🙏
Önemli değil

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansel hanim sizinle cok defa görüştüğünü söyleyen arkadas whats app dan yazdi mi acaba? Hala cok defa görüştüğünü iddia ediyor da? Merak ettim.
Yokkk yazmadı bende bekliyorum gerçekten bende çok merak ediyorum bu partnerimi 🙏🙏😁😁🤭🤭birde şöyle bir durum var ben zaten hiç bir misafirimle her gün görüşmedim açıkçası merak içindeyim eğer okuyorsa watsaptan yazabilirmisiniz🙏🙏🙏🤗🤗

Walking10Number Çevrimdışı
17 Tem 2021
229
199
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet çünkü insanları yanlış yönlendiriyorsunuz!!!
evet insanları yanlış yönlendiriyor bu ve bunun gibi birkaç kişi daha var. ya hiç görüşmemişler yada başka şeyler var. bazı arkadaşlar sürekli ismini yazıp yıllar önce şöyle görüştüm böyle görüştüm muhteşem vb bence sen hiç bir zaman görüşmedin. görüşsen öyle yazmazsın. dişlerinin çok büyük kısmı takma alt tarafın temizliği hiç iyi değil. bu arkadaşa yorum yaptım diye beni şikayet etti ve bir ay ceza aldım. o yüzden artık beni ilgilendirmiyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar