59darkknight59
Normal Üye
- 14 Nis 2026
- 15
- 43
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar
. Bugün bembeyaz kanatları olan bir melekle yani @Partner Nihal ile görüşme yaptım ve gerçekten aşırı güzeldi
. Daha önce meleğimle tanışıp görüşme yapmıştık zaten ama ona hiç doyamamıştım ( ona doyabilmek te asla mümkün değil
) ve tekrar görüşme yapmak istedim. Hemen yazdım ona ve 2 saat için anlaştık. Ama bir şey söylemeden geçemeyeceğim. Bana her zaman çok kibar ve nazik davranıyor. Ayrıca meleğim o kadar sevecen ve sıcakkanlı biri ki onu çok seviyorum
. Evine gittim ve kapıyı çaldım ( tabi kalbim gümbür gümbür atıyor
). Kapı açıldı ve hayranlıkla ona baktım. Bu ne güzellikti böyle
. Harika bir kıyafet giymişti ( çok özele girmeyeceğim ). Masanın üstünde bir sürü ikram vardı, benim için uğraşmıştı, çok mahçup oldum. Karşısındaki kişiye o kadar güzel bir değer veriyor ki kendimi onun yanında çok özel hissediyorum
. Bol bol sohbet muhabbet ettik ama çok güzel bir nokta vardı. Çok iyi kalpli bir insan gerçekten
. Dertlerimi sıkıntılarımı anlattım ona ve hep yol gösterdi. Elimi tuttu, bana bol bol sarıldı. Her zaman yanındayım dedi bana
. Bana kendimi yalnız olmadığımı hissettirdi. Çok güzel bir andı gerçekten. Tertemiz bir kalbi var. Eğer tek kelimeyle anlatmam gerekse Nihal = Melek. Bana çok değer verdi ve çok huzurlu güvende hissediyorum onun yaninda kendimi. Buraya ne yazsam az ama çok daha fazlası var meleğimde. Keşke herkes onun gibi olsa. Keşke herkes onun gibi güzel kalpli olsa. İyi ki onunla tanışmışım
. Odaya geçtik ve özel anları çok anlatmayı tercih etmem ama olağanüstüydü
. Bir kadın bu kadar nasıl güzel olabilir. Saçları olsun yüz güzelliği olsun fiziği olsun, müthişti. Çok bakımlı, seksi ve çekiciydi. Odada geçirdiğimiz dakikalar süperdi
. Her bulduğum fırsatta ona bol bol sarıldım. Çünkü ona hiç doyamadım
. Meleğimle tanışmayan insan hayata 1 0 geride başlar. Yok böyle bir güzelik
. Meleğim benim için bu forumdaki en değerli, özel ve kıymetli 2 kadından biri
. Hatta hayattaki 3 insandan biri
. Sonsuz bir güven var meleğime karşı her zaman. Onunla tanıştım ya gerçekten çok mutluyum. Sonsuza dek hep yanında olacağım meleğim
. Beni her seferinde aşırı mutlu ediyorsun, ben de seni sonsuza kadar hep mutlu edeceğim
. Sen eşittir aile güzel melek
. Çok seviyorum seni ve aşağıya seni en iyi anlatan ( kalbimde ) şarkıyı bırakıyorum.