Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Iyi ki varsin Imge <3

theskip

Normal Üye
20 Eyl 2020
7
48
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dun aksam Imge’yle harika bir 2 saat gecirdim. Benim referans yazmama hic ihtiyaci yok ama paylastigimiz super tatli vakte ayip, biseyler yazmadan olmaz.

Kendisinin yersiz samimiyetten uzak ve net iletisimi sayesinde bir gun onceden kolaylikla randevulastik. Evine ulasmak arabayla cok kolay, park yeri problem degil, etrafin ogrenci semti olmasinin da etkisiyle apartmana giris-cikis da rahat.

Imge’nin evi tertemiz, fakat evinde aski ve orta sehpa bulunmuyor. Aski ve orta sehpa hassasiyeti olan kirilgan bunyelere bu konuyu goz onunde bulundurmalarini tavsiye ederim. Sonucta mont asmak mutlu bir birlikteligin on kosuludur, orta sehpa ise bir erkegin tatmin olmasi icin olmazsa olmaz bir mobilyadir.

Imge’yle ilgili cok fazla methiyeler yazmama gerek oldugunu dusunmuyorum cunku kendisinin referanslarinda bir kelime bile olumsuz bir sey yok, yazan herkes yerden goge kadar hakli. Eve adim attiginiz andan itibaren konuskanligi ve samimiyetiyle varsa buzlari kiriyor, daha geleli 3 dakka oldu zannederken bi bakiyosunuz konusa konusa 1 saat gecmis bile. Aski ve orta sehpayi bile unutturuyor yani, daha ne olabilir?

Fiziksel olarak kendisini begenmedigini soyluyor da disardan bir erkek gozuyle kendisini gormedigi icin boyle bence. Tepeden tirnaga dogal, karakteriyle de birlikte fistik gibi biri. Olum bi de acayip guzel guluyo. Bak simdi yine hatirladim sinirim bozuldu. Soylemedim galiba yuzyuzeyken, burdan soylemis olayim.

Yatak odasini karistirmiyim hic. Kan dolasimi ve akli melekeleri bozuk olmayan herhangi bir Turk erkegi Imge’nin yatak odasindan memnuniyetsiz ayriliyosa bambaska sorunlari vardir. Tanidik psikolog var, mesaj atarsaniz yardimci olurum.

Boyleyken boyle yani, bu forum sayesinde tanistigim asiri iyi insanlar arasina biri daha eklenmis oldu. Iyi ki varsin Imge, yeni yilda her sey tam da istedigin gibi olsun!

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
referans için teşekkürler hocam

erdemmm

Normal Üye
26 Nis 2023
11
50
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşım referans için teşekkürler ama sanki askı ve sehpa ön plana çıkmış gibi duruyor, eksikliği kendisine iletmiş olabilirsin ve haklı da olabilirsin lakin 3 defa tekrarlamak biraz fazla olmuş
Yanlış anlama lütfen
Saygılarımla

21 May 2023
129
152
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Imge’nin evi tertemiz, fakat evinde aski ve orta sehpa bulunmuyor. Aski ve orta sehpa hassasiyeti olan kirilgan bunyelere bu konuyu goz onunde bulundurmalarini tavsiye ederim. Sonucta mont asmak mutlu bir birlikteligin on kosuludur, orta sehpa ise bir erkegin tatmin olmasi icin olmazsa olmaz bir mobilyadir

Neyse ki benim böyle kırılgan bir yapım yok:sneaky:

Hassasiyetinize saygılıyım, fakat çoğumuz için bunlar önemsiz birer detaydan ibaret kalır.

Referans için teşekkürler.(y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar