Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence İstanbulda seni ozlemistirİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Bu düşünceleri gerçekleştirmen lazim gençler özlemiştir siziİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Kimse Yok demez bu teklifeİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
O zaman plan yapmalıyım dimiBence İstanbulda seni ozlemistir
Demesin zatenKimse Yok demez bu teklife
Ziyaret edeceğim çünkü gerçekten özledim, özlemek te çok güzel.Bu düşünceleri gerçekleştirmen lazim gençler özlemiştir sizi
Uzun süre miİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Buyrun gelinİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Beklemen hata çabuk istanbul soğudu acil ısıtman lazimO zaman plan yapmalıyım dimi
Kavuşalım bi İstanbulumla![]()
Oooooo sen neredesin harikacımmmm yaaa özlettin kendiniİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
İstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Tabikide gelmen lazımİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Tatlım sadece ziyaret planım varUzun süre mi
Özleneni ziyaret etmek lazımBuyrun gelin
Mutlakabekliyor sizi İstanbul
Boğazı hatırlatsak teşvik eder herhalde sizi
Çok tatlısınBeklemen hata çabuk istanbul soğudu acil ısıtman lazim
Sari civciv seniiiii
Ben burdaydım hep canımOooooo sen neredesin harikacımmmm yaaa özlettin kendini![]()
Evet ya demi,aylar oldu yıllar oldu sen gelmedingel gel ben gelemedin sen gel
Dimi bencede tatlımTabikide gelmen lazım
Yerim seni ben ,tamam geleceğimKesinlikleeeeeeeeeeeee gelll![]()
Tatlım o senin güzelliğin çekiciliğin ateşli olman dışı kaplan olmanÇok tatlısın![]()
Yahşi Cazibeİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Fotoğraf paylaşmayınca buralarda yoksun sanıyordumBen burdaydım hep canım
Sende özlendin.
Fotoğraf paylaşmayınca buralarda yoksun sanıyordum![]()
Bende seni yeremmm bebekburdayım yerim seni saol bebişimm
Aynen ......Özleneni ziyaret etmek lazım![]()
Harika haber asıl ben seni yerimmm mutlaka haberim olsunYerim seni ben ,tamam geleceğim![]()
Bayadır takipteyim ama bir türlü gelmedinİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Evet tatlım gelemiyorum , aslında durum şöyle ben Ankara yada hizmet veremiyorum ,randevularım yüzde 99 Şehir Dışı ve sürekli randevum var , izin vermiyorlar ki İstanbul a geleyim , nasıl özledim anlatamam ki canım İstanbul uBayadır takipteyim ama bir türlü gelmedin
Sizi takip etmeye devam edeceğimEvet tatlım gelemiyorum , aslında durum şöyle ben Ankara yada hizmet veremiyorum ,randevularım yüzde 99 Şehir Dışı ve sürekli randevum var , izin vermiyorlar ki İstanbul a geleyim , nasıl özledim anlatamam ki canım İstanbul u
Tamam İstanbul bana geliyor amma bende İstanbul u çok özledim
Kesinlikle en yakın zamanda geleceğim artık yetti
Hi bu arada yanlış anlaşılma olmasın sadece özlem gidermek için kısa süreliğine geleceğim![]()
Ahhh su kirmizi takibinin dili olsada konussa...İstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Bence susmaz bu yüzden konuşmasınAhhh su kirmizi takibinin dili olsada konussa...
Canımsın teşekkür ediyorum balımBerkaydan calan.. gel cok ozledim parcasi armagan olsun.
Zor balımTemelli gelmen dileğiyle
Canımsın yayın yapacağım ve uzun kalmayı planlıyorum kesin görüşürüzHarika haber asıl ben seni yerimmm mutlaka haberim olsun![]()
Hala beklemedeyim net tarih verseniz artık…Canımmmsın![]()
SüpersinCanımsın yayın yapacağım ve uzun kalmayı planlıyorum kesin görüşürüz![]()
Bizde çok özledikİstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Kuşlu siteniz mi kapandı acaba?İstanbul'u çok özledim, gelsemmi ziyarete diyorum![]()
Aynen öyle yim diirrrrrrTatlım o senin güzelliğin çekiciliğin ateşli olman dışı kaplan olman
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!