zarganios
Normal Üye
- 23 May 2025
- 6
- 27
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kar Fırtınası uyarısının verildiği bu soğuk günde Frida Hanım ile bir görüşme gerçekleştirdim. Konumda otopark sorunu olmaması nedeniyle çok çabuk bir şekilde eve ulaşabildim ancak hava o kadar soğuk ki bu bile üşümeme engel olmadı. Kendisi ilk önce sıcak kanlı gülüşü ile beni karşıladı. Bu bile benim için yeterliydi ama havanın soğukluğunun farkında olduğu için ısınmam adına ekstra çaba sarfetti. Sırf bu davranışı bile bana ne kadar nezaket dolu bir insan olduğunu anlatmıştı ama içeri girdikten sonra gerek ikram ettiği kahve gerekse nazik ve kibar sohbeti soğuk havayı tamamen unutmamı sağladı.
Görüşme detaylarına gelecek olursam, elbette detaylara girmek uygun olmayabilir ama fikir vermesi adına şunları söyleyebilirim;
Masaj uygulayış biçimi başlangıçta vücudunuzu olacaklara inanılmaz keyifli bir şekilde hazırlıyor, bu konuda gerçekten başarılı. Son olarak da affınıza sığınarak şunu söylemek isterim ki dudaklarını sadece tatlı sohbette sizi mest edecek cümleler kurmak için kullanmıyor, aynı zamanda kalçanıza kramplar girecek kadar kendinizden geçmenizi de sağlıyor.
Geçirdiğimiz güzel vakit için size çok teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle...
Görüşme detaylarına gelecek olursam, elbette detaylara girmek uygun olmayabilir ama fikir vermesi adına şunları söyleyebilirim;
Masaj uygulayış biçimi başlangıçta vücudunuzu olacaklara inanılmaz keyifli bir şekilde hazırlıyor, bu konuda gerçekten başarılı. Son olarak da affınıza sığınarak şunu söylemek isterim ki dudaklarını sadece tatlı sohbette sizi mest edecek cümleler kurmak için kullanmıyor, aynı zamanda kalçanıza kramplar girecek kadar kendinizden geçmenizi de sağlıyor.
Geçirdiğimiz güzel vakit için size çok teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle...