Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul Taksim Asli li saatler

13 Mar 2012
50
10
Cinsiyetiniz nedir?
Sitemizdeki bir arkadaşımızın paylaşımını okuduktan sonra kendisinden edindiğim iletişim bilgisi ile hayli ilginç ve komik bir iletişim deneyimi yaşayıp ziyaretine gitmeye karar verdim.

Taksim Galata civarından yeni taşındığı sıcak dairesinde kapıyı açtığında aslında gözlerinin çekiciliğinin yarattığı etki ile pekte inceleyemediğim kıyafetiyle çok hoş bir balkon topuklu ayakkabı ile beni karşıladı. O gözler icin cok yerinde olacağını düşündüğüm bir ufak bir ev hediyesi diye getirdiğim nazar boncugunu bas koseye asısı sonrasında birlikte biralarımızı yudumlamaya basladık. Sanki geçmişte bir yerlerde karşılaşmış ve bir yerlerden unutamamış olduğum gozlerine bakarken kendisinin de geçmisteki bir yerlerde karsılasmıs oldugumuzu söylemesi uzerine konuşmalarımızda Motorsiklet tutkusunun ortak bir tutku oldugunu oöğenmem o ana yeni bir hoşluk kattı.Havanın sıcaklığı ve her ikimizinde prensipleri geregi duşa girip çıktığımdam biraz önceki masum kıyafetinin yerine sanki evin tavanından da inmesini beklediginiz bir boruda danse edecek pipe dancer edasında bir kıyafetle beni bekliyordu.

Biraz daha otururken vucutlarımızın bir birine kavustugu anı yasayabilmek icin biralarımızı yudumlamak yerine fondip yapmayı tercih etmemiz sonrasında oturma odasından yatak odasına nasıl gittigimizi hatırlamıyorum.Iste o andan sorasi aslinda her zaman kontrollu elde tutma istegi ile yasadıgım sevismelerimden cok farklısını yasandı.Aslı aslından ufak tefek olmasına ragmen altımızdaki yatagin catırdısını komşuların duymaması temmenisi ile sanki beni her an paramparça olacak bir mekanik rodeo yerine koymus ve her an tavana carpacak korkusu ile ellerini sıkı sıkı tutar vaziyette uzerimde dans ediyordu.

............(O anlar anlatılmaz yasanir) Sonrasında vaktimin darlıgı ve aklımca bir iş randevuma yetişirim düşüncesiyle dusa girip kendisine veda edip gitmeyi planlarken Asli odada yeni bir kıyafetle sanki egzotik bir adada kumsala uzanmis ve o öldürücü gozleriyle bana bakıyordu.Planlarıma gore daha iki saat vardı randevuma ancak son yarim saat diye diye zamanın nasıl gectigini anlayamadim ve randevuma son dakika da yetistim.

Aslıya tesekkurler.

susic19

0
Normal Üye
21 Ağu 2011
11
34
Cinsiyetiniz nedir?
aslıya iletişim bilgisi için pm attım ama geri dönmedi...

skyman

0
Normal Üye
17 Tem 2011
11
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bir internet adresi yada ilanı yokmu arkadaşlar.

casper73 Çevrimdışı
11 Ağu 2009
39
0
Cinsiyetiniz nedir?
evet bende attım pm ama dönmedi.
sanırım bizim gibi müşteriye ihtiyacı yok :)

5 May 2012
234
2
Cinsiyetiniz nedir?
güzel paylasım zeynepte massallah iyi destek olmus aslı hanıma ama iyide olmus yalnıs düşünceleri hiç değilse aklımzıda barındırmayız

calipso35 Çevrimdışı
25 Nis 2012
77
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
bende aslı hanıma ulaşmak isterim, yardımcı olurmusunuz :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sitemizdeki bir arkadaşımızın paylaşımını okuduktan sonra kendisinden edindiğim iletişim bilgisi ile hayli ilginç ve komik bir iletişim deneyimi yaşayıp ziyaretine gitmeye karar verdim.

Taksim Galata civarından yeni taşındığı sıcak dairesinde kapıyı açtığında aslında gözlerinin çekiciliğinin yarattığı etki ile pekte inceleyemediğim kıyafetiyle çok hoş bir balkon topuklu ayakkabı ile beni karşıladı. O gözler icin cok yerinde olacağını düşündüğüm bir ufak bir ev hediyesi diye getirdiğim nazar boncugunu bas koseye asısı sonrasında birlikte biralarımızı yudumlamaya basladık. Sanki geçmişte bir yerlerde karşılaşmış ve bir yerlerden unutamamış olduğum gozlerine bakarken kendisinin de geçmisteki bir yerlerde karsılasmıs oldugumuzu söylemesi uzerine konuşmalarımızda Motorsiklet tutkusunun ortak bir tutku oldugunu oöğenmem o ana yeni bir hoşluk kattı.Havanın sıcaklığı ve her ikimizinde prensipleri geregi duşa girip çıktığımdam biraz önceki masum kıyafetinin yerine sanki evin tavanından da inmesini beklediginiz bir boruda danse edecek pipe dancer edasında bir kıyafetle beni bekliyordu.

Biraz daha otururken vucutlarımızın bir birine kavustugu anı yasayabilmek icin biralarımızı yudumlamak yerine fondip yapmayı tercih etmemiz sonrasında oturma odasından yatak odasına nasıl gittigimizi hatırlamıyorum.Iste o andan sorasi aslinda her zaman kontrollu elde tutma istegi ile yasadıgım sevismelerimden cok farklısını yasandı.Aslı aslından ufak tefek olmasına ragmen altımızdaki yatagin catırdısını komşuların duymaması temmenisi ile sanki beni her an paramparça olacak bir mekanik rodeo yerine koymus ve her an tavana carpacak korkusu ile ellerini sıkı sıkı tutar vaziyette uzerimde dans ediyordu.

............(O anlar anlatılmaz yasanir) Sonrasında vaktimin darlıgı ve aklımca bir iş randevuma yetişirim düşüncesiyle dusa girip kendisine veda edip gitmeyi planlarken Asli odada yeni bir kıyafetle sanki egzotik bir adada kumsala uzanmis ve o öldürücü gozleriyle bana bakıyordu.Planlarıma gore daha iki saat vardı randevuma ancak son yarim saat diye diye zamanın nasıl gectigini anlayamadim ve randevuma son dakika da yetistim.

Aslıya tesekkurler.

çok güzell saatler için teşekkür ederim benim için muazzamdı :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
internetteki bir sıkıntımdan kaynaklı siteye pek giremiyorum. ilginiz için herkese teşekkürlerr... mümkün mertebe pm lere cevap vermeye çalışacağım.. sevgiler..

dante

0
Normal Üye
9 Haz 2012
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
İlk mesajımın aşkın efsanelerinden Aslı ismine olmasında ben bir sakınca görmedim :) Elbette beğeninin payı çok büyük. Umarım bir gün görüşme şansını yakalarım. En azından hayatımın bundan sonrası için gerçekleşmesini bekleyeceğim bir dileğim daha olacak.

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
969
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
dileklerinizin gerçekleşmesini umarım ... teşekkürler..

6 Nis 2011
42
2
Cinsiyetiniz nedir?
aslı hanımla inşallah yakın zamanda görüşmek istiyorum.
fırsat yaratmaya çalışacağım.

BERETTA Çevrimdışı
28 May 2010
157
0
biralarımızı yudumlarken :):)
halbuki yudumlamaz

27 Eyl 2010
153
69
Cinsiyetiniz nedir?
aslı hanımla bende görüşmek istiyorum iletişim bilgilerini alabilirsem...

BERETTA Çevrimdışı
28 May 2010
157
0
aslı hanımla görüşmek isteyenleri sınava tabi tutuyoruz ama :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar