Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İstanbul dışı seyahatimden can kadına sonsuz teşekkürler

doctorkalp

0
Normal Üye
27 May 2009
13
19
Cinsiyetiniz nedir?
Harika tek kelimeyle. Çok çılgındı. Eskort gen tr zamanından beri üyeyim çok az kişiye yorum yazdım ama begüm için yazmasam olmazdı. Üst level tanıyınca anlayacaksınız. Sizi sevince mükemmel ötesi anlayana….

Renksiz gecemi renklendirdiği için kendisine sonsuz teşekkür ederim uzunca bir süre unutamayacağım. Hayat Begümle güzelmiş. Yatakta da inanılmazdı. Artık İstanbul seyahatlerimin ikinci bir amacı olcak o da begümle görüşmek.

Forum admin sana sonsuz teşekkürler

merdo1973

Normal Üye
24 Kas 2025
12
6
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Harika tek kelimeyle. Çok çılgındı. Eskort gen tr zamanından beri üyeyim çok az kişiye yorum yazdım ama begüm için yazmasam olmazdı. Üst level tanıyınca anlayacaksınız. Sizi sevince mükemmel ötesi anlayana….

Renksiz gecemi renklendirdiği için kendisine sonsuz teşekkür ederim uzunca bir süre unutamayacağım. Hayat Begümle güzelmiş. Yatakta da inanılmazdı. Artık İstanbul seyahatlerimin ikinci bir amacı olcak o da begümle görüşmek.

Forum admin sana sonsuz teşekkürler
Seni çok özledim uzak olsanda iyi ki seni tanımışım aşık olmuşum

19 Mar 2025
287
239
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok ilginç bir alıntılama ve cevap olmuş...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar