- 7 Nis 2012
- 1,201
- 1,402
Selamlar cümleten
Dedilerki sen hiç cenneti yaşadın mı?
Ya bırakın bu işleri bizim hayatımız cenneti yaşamakla geçti ama duo benlik değil , tek tek icabınıza bakarım ben sizin dedim
Yok arkadaş laf anlamıyolar , tahrik ediyolar , benim gibi sebi bi cocuğu kandırıyolar
, şeytanmısınız ya , bi rahat bırakın da , ben anlamam duo falan.
Ne korkak adamsın falan dediler ....sanada iyilik yaramıyo falan dediler ... başa çıkamazsın zaten bizim gibi iki ateşle sen dediler... hın hın biraz gazla çalışma huyum vardır
... bunu siz istediniz , el mi yaman bey mi yaman hesabı , soluğu evlerinin önünde aldım , açın ulan kapıyı çakal geldi 
İkiside birbirinden afet , @DEFNE zaten 9999999 kere görüştük
@LADY IRMAK yeni tanıdım ,iki manken karşımda ,boy , pos , endam , yıkılı hatunlar , ben napcam şimdi ya , bi viski verin bana kendime gelim yavru ceylanlar , biriniz sağıma , biriniz soluma , birazdan alıcam aklınızı hesabı 
Neyse fazla detaya girmeden , terbiyeli takılarak konuyu sonlandıralım , onlar cennet vaadlerini tutttu , bende yaşlı başlı bi adam olarak mücadelimi verdim
, HOPPACIK FALAN DEVAM YANİİİİİ 
Prensesler değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim , arada bana gaz vermeye devam edin , hırrrrrr...
Dedilerki sen hiç cenneti yaşadın mı?
Ya bırakın bu işleri bizim hayatımız cenneti yaşamakla geçti ama duo benlik değil , tek tek icabınıza bakarım ben sizin dedim
Yok arkadaş laf anlamıyolar , tahrik ediyolar , benim gibi sebi bi cocuğu kandırıyolar
Ne korkak adamsın falan dediler ....sanada iyilik yaramıyo falan dediler ... başa çıkamazsın zaten bizim gibi iki ateşle sen dediler... hın hın biraz gazla çalışma huyum vardır
İkiside birbirinden afet , @DEFNE zaten 9999999 kere görüştük
Neyse fazla detaya girmeden , terbiyeli takılarak konuyu sonlandıralım , onlar cennet vaadlerini tutttu , bende yaşlı başlı bi adam olarak mücadelimi verdim
Prensesler değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim , arada bana gaz vermeye devam edin , hırrrrrr...