Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnstagram Askıya Alınma 🤔

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Günaydın Musmutlu SabahLar. Harika bir gün diliyorum. X te askıya alınma sorunlarını biliyor ve yaşıyoruz. Her ne kadar X kadar sık olmasa da instagramda bu sorunla karşılaşmak beni fazlasıyla şaşırtıyor. Çünkü instagramım daimi olarak GİZLİ PROFİLDE kullanılıyorum. 7/8 aydır belki de 10 ay da olmuş olabilir kullandıgım insta askıya alınmış. Ki bu hesabım 2021 de açmıştm. Eskide bi hesap. Bakalım itirazda bulundum. Açıkcası açılacagınıda düşünüyorum. Tabi açılmayadabilir. Yalnız genel bi değerlendirme yaparsak anıları biriktirmek adına en güvenilir platformun TELEGRAM olduğu kanaatindeyim. Gelişmelerden haberdar edicem. Mutlu bir gün dilerim. .. 🤗🙏🏻❤️ #Tuğçe

Son düzenleme:
Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,463
1,486
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Günaydın Musmutlu SabahLar. Harika bir gün diliyorum. X te askıya alınma sorunlarını biliyor ve yaşıyoruz. Her ne kadar X kadar sık olmasa da instagramda bu sorunla karşılaşmak beni fazlasıyla şaşırtıyor. Çünkü instagramım daimi olarak GİZLİ PROFİLDE kullanılıyorum. 7/8 aydır belki de 10 ay da olmuş olabilir kullandıgım insta askıya alınmış. Ki bu hesabım 2021 de açmıştm. Eskide bi hesap. Bakalım itirazda bulundum. Açıkcası açılacagınıda düşünüyorum. Tabi açılmayadabilir. Yalnız genel bi değerlendirme yaparsak anıları biriktirmek adına en güvenilir platformun TELEGRAM olduğu kanaatindeyim. Gelişmelerden haberdar edicem. Mutlu bir gün dilerim. .. 🤗🙏🏻❤️ #Tuğçe
Artık anılarımı sadece basit birkaç USB bellek içinde biriktirme kararı aldım. Tüm detaylar onun içinde ince ayrıntısına kadar, size de tavsiyemdir(y)

Tuğçe Yılmazer Çevrimdışı
13 Eki 2025
473
1,512
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Artık anılarımı sadece basit birkaç USB bellek içinde biriktirme kararı aldım. Tüm detaylar onun içinde ince ayrıntısına kadar, size de tavsiyemdir(y)
Yani hesap kapanır tekrar yenisi açılır vs vs bunlar basit olaylar. Ama paylaşımlar hikayeler anıların gidişi biraz can sıkıyor. Ki birde benim hesabım tamamen GİZLİ profil. Geçenlerde x in kapanmasına tutuldm 7 yeni hesap açmıştm. Walla kafam atıcak 5 tanede insta açıcam az kaldı 😂😂😂

16 Haz 2026
55
50
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun Tuğçe hanım . En güveniliri TG ordan devam bence ….

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar