Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İnsan nasıl aşık olur sorusunun cevabısın Gamze

Antonyo.Banderas Çevrimdışı
25 Haz 2020
25
33
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisiyle uzun bi zaman önce görüştükten sonra ara vermiştim bu konulara nedenini de kendisi bilir sonrasinda foruma üye olduktan sonra kendilerini gördüm eski anılar depreşti 😊 kendisiyle irtibata geçtikten sonra 2 saatlik için randevu talep ettim olur dedi gün geldi çattı kendisi ev müsait değil bu kahve içelim dedi bende marketten birşeyler alıp geleyim dedim aksilikler çıktı ve kahve icemedik evinde buluştuk içeri ilk girdigimden çıkana kadar inanın kendi adını bile unuttum bu kadar içten bu kadar samimi bu kadar güzel ve de bu kadar sıfatın bir arada olduğu bi hatun ben hayatında hiç görmedim duymadım da .. Olaylardan dolayı öpüşme faslını biraz askıya aldı ama bu alınmış hali bile insanın aklını alıyor oralını ve de yatağını söylemek için kelimeler az gelir kendisine buradan çok tesekkur eder kahveyi Dr bi gun içeceğimiz i burdan belirteyim ..
Unutmadan yaptığın tatlı içinde ayrıca teşekkür eder mutfaktaki hamaratligin yataktaki kadar olduğunu da göstermiş oldun 😊😊

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

324ewdsfdsf

Kendisiyle uzun bi zaman önce görüştükten sonra ara vermiştim bu konulara nedenini de kendisi bilir sonrasinda foruma üye olduktan sonra kendilerini gördüm eski anılar depreşti 😊 kendisiyle irtibata geçtikten sonra 2 saatlik için randevu talep ettim olur dedi gün geldi çattı kendisi ev müsait değil bu kahve içelim dedi bende marketten birşeyler alıp geleyim dedim aksilikler çıktı ve kahve icemedik evinde buluştuk içeri ilk girdigimden çıkana kadar inanın kendi adını bile unuttum bu kadar içten bu kadar samimi bu kadar güzel ve de bu kadar sıfatın bir arada olduğu bi hatun ben hayatında hiç görmedim duymadım da .. Olaylardan dolayı öpüşme faslını biraz askıya aldı ama bu alınmış hali bile insanın aklını alıyor oralını ve de yatağını söylemek için kelimeler az gelir kendisine buradan çok tesekkur eder kahveyi Dr bi gun içeceğimiz i burdan belirteyim ..
Unutmadan yaptığın tatlı içinde ayrıca teşekkür eder mutfaktaki hamaratligin yataktaki kadar olduğunu da göstermiş oldun 😊😊
Oncelikle ben tşk ederim guzel ve keyifli bir gorusme idi tekrar girusmek uzere sevgiler 😘😘😘

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için her iki tarafada teşekkürler...

crivelli114 Çevrimdışı
13 Haz 2020
156
211
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrik ederim iki tarafı. Öpüşme koronadan dolayı mı olmadı o bölümü anlamadım . Eğer öyleyse iki taraftan birinde virüs var ise seks sırasında geçme olasılığı çok olası hatta kesin gibi :)

Antonyo.Banderas Çevrimdışı
25 Haz 2020
25
33
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrik ederim iki tarafı. Öpüşme koronadan dolayı mı olmadı o bölümü anlamadım . Eğer öyleyse iki taraftan birinde virüs var ise seks sırasında geçme olasılığı çok olası hatta kesin gibi :)
Öpüşme de hiç sıkıntı olmadı sadece mesafeli kaldık öpüşme sırasında ama tabii insan Gamze Sultan'ın duraklarina dayanamıyor fazla 😊 Bir aydan fazla oldu goruseli bana bulaşmadı @Gamze ye bulastiysa bildirsin burdan 😷😷

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar