- 28 Ocak 2021
- 191
- 361
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar güzel günler diliyorum öncelikle sizlere İncilay ile görüşmemden bahsetmek istyorum. Öncelikle iletişiminden başlayayım ilk yazışmadan itibaren çok güzel bir enerjisi olduğunu hissettiriyor çok hızlı çok rahat bir şekilde randevuyu oluşturduk. Evinin konumu çok güzel kolayca bulanabilecek bir yerde zaten İncilayın yönlendirmesiyle çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz. Evet gelelim giriş kısmına daha önceden okuduğum referanslardan güzel bir bayanla görüşeceğimi biliyordum ama kapıyı açtığında kısa süreli bir şok yaşadım çünkü gerçekten yüzü olsun fiziği olsun çok çok güzel bir bayan sizi karşılıyor
güzel samimi bir karşılamadan sonra güzel bir Türk kahvesi eşliğinde sohbete başladık ortak zevklerimizin olması sohbeti çok daha keyifli hale getirdi. Bu arada ikramları gerçekten çok boldu meyvesinden çikolatasına kadar herşey vardı ve evi de gerçekten tertemizdi çok hijyenikti on numara gerçekten. Daha sonra banyo faslının ardından özel anlara geldi sıra ve gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum bu kadar memnun kalacağımı düşünmüyordum herşey çok güzeldi. Ben bu görüşmeden çok memnun kaldım ve şimdiden ikinci görüşme için plan yapmaya başladım bile
Bu güzel görüşme için İncilaya çok teşekkür ediyorum
herkese iyi akşamlar diliyorum