Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay

hellsing44

Normal Üye
6 Eyl 2024
12
65
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@İNCİLAY ile dün gece hızlı bir iletişimin ardından anlık program ayarlayıp 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Bahçeşehirde ulaşımı rahat merkezi konumdaki dairesinde ağırlıyor. Giriş çıkış sorunsuz, araç için park yeri de rahat bulunuyor. İçeri girdiğinizde misafirliğe gitmişsiniz gibi donatılmış bir masa ve türk kahvesi ile karşılanıyorsunuz.

Diğer referanslarda belirtilen plastik bebek gibi tanımı doğru, fiziği de manken gibi. Böylesini kolay kolay bulamazsınız. Yakınlık anlamında hem ön sevişme hem de sevişme esnasında aktif, ayrıca seans arası kostüm değiştirip geldi. Süreye oynayan, telefonuyla ilgilenen ya da sizi önemsemeyen tiplerden değil, görüşmenizin tamamında odağı tümüyle sizde.

Bilgi birikimi yüksek, donanımlı hoş sohbet bir insan. Biz kendisi ile derin konulara dalıp uzunca sohbet ettik, matrixten çıkmanın yollarını arıyorsanız incilaya fikir danışabilirsiniz. Bi ara anlattıklarını aşağıdaki fotodaki eleman gibi dinledim beyniniz yanabilir bu konulara fazla girmeyin bence :D Hemen hemen her türlü konuda sohbet edebileceğiniz gerçekten bilgili biri tanıştığınız zaman anlarsınız zaten.

images

Toparlayacak olursak eğer İncilay ile tanıştığım için çok memnun oldum gayet güzel vakit geçirdik. Tereddütte kalanınız varsa eğer çok şey kaçırıyor belirtmek isterim.

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,617
3,241
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoş referans için teşekkürler.
Kırmızı hapı mı mavi hapı mı içtiniz😅

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
1,014
2,857
@İNCİLAY ile dün gece hızlı bir iletişimin ardından anlık program ayarlayıp 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Bahçeşehirde ulaşımı rahat merkezi konumdaki dairesinde ağırlıyor. Giriş çıkış sorunsuz, araç için park yeri de rahat bulunuyor. İçeri girdiğinizde misafirliğe gitmişsiniz gibi donatılmış bir masa ve türk kahvesi ile karşılanıyorsunuz.

Diğer referanslarda belirtilen plastik bebek gibi tanımı doğru, fiziği de manken gibi. Böylesini kolay kolay bulamazsınız. Yakınlık anlamında hem ön sevişme hem de sevişme esnasında aktif, ayrıca seans arası kostüm değiştirip geldi. Süreye oynayan, telefonuyla ilgilenen ya da sizi önemsemeyen tiplerden değil, görüşmenizin tamamında odağı tümüyle sizde.

Bilgi birikimi yüksek, donanımlı hoş sohbet bir insan. Biz kendisi ile derin konulara dalıp uzunca sohbet ettik, matrixten çıkmanın yollarını arıyorsanız incilaya fikir danışabilirsiniz. Bi ara anlattıklarını aşağıdaki fotodaki eleman gibi dinledim beyniniz yanabilir bu konulara fazla girmeyin bence :D Hemen hemen her türlü konuda sohbet edebileceğiniz gerçekten bilgili biri tanıştığınız zaman anlarsınız zaten.

images

Toparlayacak olursak eğer İncilay ile tanıştığım için çok memnun oldum gayet güzel vakit geçirdik. Tereddütte kalanınız varsa eğer çok şey kaçırıyor belirtmek isterim.
Bebeğim gerçekten çok tatlısın😍💐😘💕 her şeyden önce bu güzel referans yazın için çok teşekkür ederim 😍 bazı yerlerde kahkahalarla gülmeme sebep oldun birlikte gerçekten inanılmaz konulara daldık ama sen de istedin bunu çok keyifliydi her anımız😘💕 benim de aklımda bazı komik sahneler var anlamış olmalısın 🤭😍İyi ki geldin İyi ki tanıştık kocaman öpüyorum seni aşk bebeğim benim yeniden kavuşmak ve aşk yapmak üzere sonsuz okyanuslarda😍😘💐❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar