Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

incall görüşmelerim hk.

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
499
7,822
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
selam. şimdi şöyle bir şey var öğleden sonra ve akşam saatleri arasında incall görüşmesi yapacağım çok geç saatleri tercih etmeyeceğim. ama lütfen şu referans olayını bir çözelim. arkadaşlar yazılı olarak referansınız yok ise sizi evime alamam maalesef. buradaki hanımefendilere referans sormuyorum maalesef ki. sizi tanıyabilmem ve yaşam alanıma alabilmem için sizin kendinizi ifade ettiğiniz , üslubunuzu gördüğüm en az üç referans yazınızın olması şart. siz de beni anlayın lütfen. sizin düşündüğünüz şey güzel zaman geçirmek elbette anlıyorum ama güvenliğimi de düşünmek zorunda olduğumu unutmayın. öpüyorum hepinizi💜

Son düzenleme:
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
selam. şimdi şöyle bir şey var bir süre akşam saatleri arasında incall görüşmesi yapacağım maksimum 1 ay diyebiliriz. ama lütfen şu referans olayını bir çözelim. arkadaşlar yazılı olarak referansınız yok ise sizi evime alamam maalesef. buradaki hanımefendilere referans sormuyorum maalesef ki. sizi tanıyabilmem ve yaşam alanıma alabilmem için sizin kendinizi ifade ettiğiniz , üslubunuzu gördüğüm en az üç referans yazınızın olması şart. siz de beni anlayın lütfen. sizin düşündüğünüz şey güzel zaman geçirmek elbette anlıyorum ama güvenliğimi de düşünmek zorunda olduğumu unutmayın. öpüyorum hepinizi💜
Detaylı düzgün bilgilendirme için teşekkürler

Sanırım benim 3 referansım var
🥰🥰🥰🥰
Çok haklı gerekçeli açıklama için teşekkürler 🙏
😘😘😘

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nasıl yani yazılı ? 🙁🙁
Görüşme yaptığın hatunlara yazdığın 3 referans olmalı diyor üstad yani 3 kere forumdan görüşmüş olman onu da referans olarak yazmış olman gerekiyor .
Yazılı derken gidip pembişden bonservis istemiyor 🤣🤣🤣🤣

Yazılı dediği o

Saygı ve sevgi ile

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,461
1,659
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme yaptığın hatunlara yazdığın 3 referans olmalı diyor üstad yani 3 kere forumdan görüşmüş olman onu da referans olarak yazmış olman gerekiyor .
Yazılı derken gidip pembişden bonservis istemiyor 🤣🤣🤣🤣

Yazılı dediği o

Saygı ve sevgi ile
Tamam o halde 4. @Vera Ay olacak 😉😉 üstadım detaylı açıklama için teşekkürler.. valla korktum ya 🤣🤣🤣

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

greyrapper

Normal Üye
11 Eyl 2025
28
55
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 taneye tamamlayıp gelelim peki o zaman hiç sorun değil :) ama diğer kişilerle görüşüp referans teyiti almama sebebini merak ettim doğrusu :)

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 taneye tamamlayıp gelelim peki o zaman hiç sorun değil :) ama diğer kişilerle görüşüp referans teyiti almama sebebini merak ettim doğrusu :)

Üstad vardır bir sebebi ama sen güzel geçeceğinden tereddüt etme

var yemez Çevrimdışı
13 Tem 2025
1,191
668
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selam. şimdi şöyle bir şey var bir süre akşam saatleri arasında incall görüşmesi yapacağım maksimum 1 ay diyebiliriz. ama lütfen şu referans olayını bir çözelim. arkadaşlar yazılı olarak referansınız yok ise sizi evime alamam maalesef. buradaki hanımefendilere referans sormuyorum maalesef ki. sizi tanıyabilmem ve yaşam alanıma alabilmem için sizin kendinizi ifade ettiğiniz , üslubunuzu gördüğüm en az üç referans yazınızın olması şart. siz de beni anlayın lütfen. sizin düşündüğünüz şey güzel zaman geçirmek elbette anlıyorum ama güvenliğimi de düşünmek zorunda olduğumu unutmayın. öpüyorum hepinizi💜
Gündüz görüşme olur mu 1 ay kısa bir zaman değil mi

marker Çevrimdışı

marker

0
15 Tem 2015
329
650
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans olayına takılmadık çok şükür. 😃

Balbal444 Çevrimdışı
7 Kas 2020
93
266
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel yazdım hemen umarım sizi tanıyacağım yakında

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,755
7,386
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayır olsun @Vera Ay cım umarım bu sefer tanısma fırsatı yakalarızz❤️❤️

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
416
342
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
4/5 tane var şansımı kaybettim sanırım 😥

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,990
13,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayırlısı olsun hep iyi insanlarla karşılaşman dileğimle

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yazıyor ya profilimde🤭
ümraniye
O kadar güzel resimler koyuyorsun ki

Sana bakmaktan başka bir detay görülmüyor
Başta akıl mı bırakıyorsun
Alanseversen :)

Heeee diyeceksin ki
Bu paylaşımda resim yok .

Olanlar akıl alıyor zaten :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar