Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmgelenmek diye bir şey olmalı

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,133
1,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nasıl demeli bilemedim nasıl başlamalı. İmgeyi anlatabilecek kelimeyi lügatıma henüz alamamışım o yüzden ben o kelimeye İMGE lenmek diyeyim

Bir İstanbul seferi işlerimin de ne zaman biteceğini bilmiyorum doğal olarak kimseye elleşmeşmedim. Baktım işler erken bitti malum yer bana kumanda etmeye başladı
Hayırdır ne bu hal derken imge dedi bana daha önceden çok iyi anlaşmışlar arayı da çok açmışız dedim haklısın da bu gün nasıl olacak bakalım müsaitmi
Bir iki denemeden sonra gelde senin hakkından geleyim ben sen diye cevap aldım
Belliki ara açma cezası kesilecek
Boynum kuldan ince tabi. İki şişe kırmızı şarabı kaptığım gibi bir saat sonra kapıya dayandım bu arada iki aramasına cevap veremedim ağzıma sıçtı koz haklı başıma bir şey geldi sanmış.
Neyse kendimi bir Buse ile affettirdim. Şaraplarımızı açtık dipdibe yanaştık göz göze bir sohbet içindeyiz. Malum ara açtık konular çok gırgır şamata gidiyor bir an gözüme baktı dayanamadım eriyorum baygın bakışla duş almayacakmısın artık demesi ile geliş amacıma aydım
Koşacaktan hızlı bir duş kanepede başlayana öpüşme yatağa doğru kaydı. Koza bayılıyorum ten kalça memeler tam bir uyum zaten bakışı eritiyor. Göz temaslı oral ile devam ederken ne kadar bencilim ya dedim pozisyon 69 a döndü devamından kondomlanarak derinleri keşfe balşadık
Acelesi yok tadına vara vara devam ediyoruz malum alkol etkisi uzamaya başladı diyor geciktirici falanmı. Tövbe vallah yok alkol ve yaşlıyım ben kuzum derim. Geçenden tecrübem var finali doggy ile yapacağım
Hatırlıyorum en son doggy dediğimde emilmişim demişti ama bu sefer hiç olmadığı kadar eminim.
O kadar tuttum kendimi artık sal gitsin dedim volkanik bir patlama eşliğinde avaz avaz boşaldım. Sırtımdan aşağı ben ter o ter yığıldım kaldım
Biraz nefes alıp sohbet vs devam saat 04:00 e kada kah sohbet kah kahkaha kah sevişme devam etti

Ayaklar gitmek istemesede her güzel anın bir sonu varmış
Hasret ile öpüp veda busesi eşliğinde ve bir sonraki ne zamana olur kafamda planı içinde ayrıldım.

Bir sonraki İMGE lenmeye kadar böyle

To be continued

Her şey için teşekkürler canımsın❤️❤️❤️❤️

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
636
956
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık güzel üstad. Sevdiğimiz kişilerde arayı çok açmamamız gerek.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar