Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmgelendim de duruldum

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
90
255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli Zamparalar😀 ,

Referans yazılarına çok vakit ayıramıyorum ama bir tane sıcağı sıcağına ,hazır vakitte hasıl olmuşken yazmak istedim.Forumun hızına ben bile yetişemiyorum haftalık bir kaç görüşme yapma durumuma rağmen, çünkü sürekli bir sirkülasyon söz konusu ve gerçekten çok kıymetli arkadaşlar dahil oluyor bu sebeple de @Deadpool nezdinde Forum yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.Yukarıda ki girizgah akabinde gelelim hikayemize....

Kelime anlamı olarak “düşsel olarak tasarlanan ve gerçekleşmesi özlem olarak duyumsanan şey” anlamına geliyor kullandığı isim @İMGE ÖZ ‘ ün. Samimiyetimle ifade edebilirim ki isminin hakkını hem güzelliğiyle hem misafirperverliği ile hem de kıymetli kalbiyle veriyor @İMGE ÖZ . Bir hanımefendi de hayal edebileceğiniz herşeyi fazlasıyla @İMGE ÖZ de bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.Hiç bir referansımı inanmadan yazmadığım için , tanıştığınızda nasıl bir hülyada kendinizi bulabileceğinize şaşırmamanız içten bile değil.
Vezüv yanardağının 😀bugün ki hararet ve hareketlerini kontrol altına alarak durulmasına neden olduğu için 😀😘ve ayrıca değerli vaktine beni ortak ettiği için buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.💋🍒

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
164
-2,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
O kadar stresin sıkıntının ardından bu mesajı okumak bizi mutlu ediyor. Teşekkür ederim nazik düşüncen için ve bu görüşmeyi bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürü borç bilirim.

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
90
255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O kadar stresin sıkıntının ardından bu mesajı okumak bizi mutlu ediyor. Teşekkür ederim nazik düşüncen için ve bu görüşmeyi bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürü borç bilirim.
Gecikmiş olan bir teşekkürdü benim için , emeğinize sağlık.👏

marker Çevrimdışı

marker

0
15 Tem 2015
328
649
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşım için teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Değerli Zamparalar😀 ,

Referans yazılarına çok vakit ayıramıyorum ama bir tane sıcağı sıcağına ,hazır vakitte hasıl olmuşken yazmak istedim.Forumun hızına ben bile yetişemiyorum haftalık bir kaç görüşme yapma durumuma rağmen, çünkü sürekli bir sirkülasyon söz konusu ve gerçekten çok kıymetli arkadaşlar dahil oluyor bu sebeple de @Deadpool nezdinde Forum yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.Yukarıda ki girizgah akabinde gelelim hikayemize....

Kelime anlamı olarak “düşsel olarak tasarlanan ve gerçekleşmesi özlem olarak duyumsanan şey” anlamına geliyor kullandığı isim @İMGE ÖZ ‘ ün. Samimiyetimle ifade edebilirim ki isminin hakkını hem güzelliğiyle hem misafirperverliği ile hem de kıymetli kalbiyle veriyor @İMGE ÖZ . Bir hanımefendi de hayal edebileceğiniz herşeyi fazlasıyla @İMGE ÖZ de bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.Hiç bir referansımı inanmadan yazmadığım için , tanıştığınızda nasıl bir hülyada kendinizi bulabileceğinize şaşırmamanız içten bile değil.
Vezüv yanardağının 😀bugün ki hararet ve hareketlerini kontrol altına alarak durulmasına neden olduğu için 😀😘ve ayrıca değerli vaktine beni ortak ettiği için buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.💋🍒
Senin gibi bir beyefendi ile tanışmış olmaktan büyük mutluluk duydum 🙏🏻❣️Seninle olmak her yönü ile çok keyifliydi 🥰 ben teşekkür ederim hayatım güzel değerli düşüncelerin için😍💕 ve ayrıca bir dahakine elindeki kiraza yine sulanacağım sürpriz olmasın💋🤪😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar