Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge

scott Çevrimdışı

scott

0
22 Kas 2018
86
652
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anadolu Yakası kimi online görürsem O'na yazma niyetiyle foruma giriş yaptım. İmge'yi çevrim içi görünce kendisine yazdım hızlı şekilde yanıt alıp aynı gün için randevu oluşturduk. 3 seans kendi evinde kaldım. Şöyle böyle yaptık diye uzatmaya gerek görmüyorum. Fotoğraflar malum iki adet video var tanıtım yazılırını vs. okuyarak fikir edinebilirsiniz. Ekstra ne yazılabilir? Yüz güzelliği? Gayet iyi. Karşılama güler yüz vs. herhangi bir sıkıntı olmadı. Her seansta farklı iç çamaşırlarıyla karşıladı. Deep french kiss var. Teni iyi dokunmak keyif verici. Tek kullanımlık diş fırçası macun imkanı var. Ev temiz rahat. Evcil hayvan göremedim. Benim açımdan olumlu bir görüşme. Fırsat bulursam tekrar görüşmek isterim. Teşekkürler memnun oldum.

Keka

Normal Üye
22 Eyl 2022
18
19
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Anadolu Yakası kimi online görürsem O'na yazma niyetiyle foruma giriş yaptım. İmge'yi çevrim içi görünce kendisine yazdım hızlı şekilde yanıt alıp aynı gün için randevu oluşturduk. 3 seans kendi evinde kaldım. Şöyle böyle yaptık diye uzatmaya gerek görmüyorum. Fotoğraflar malum iki adet video var tanıtım yazılırını vs. okuyarak fikir edinebilirsiniz. Ekstra ne yazılabilir? Yüz güzelliği? Gayet iyi. Karşılama güler yüz vs. herhangi bir sıkıntı olmadı. Her seansta farklı iç çamaşırlarıyla karşıladı. Deep french kiss var. Teni iyi dokunmak keyif verici. Tek kullanımlık diş fırçası macun imkanı var. Ev temiz rahat. Evcil hayvan göremedim. Benim açımdan olumlu bir görüşme. Fırsat bulursam tekrar görüşmek isterim. Teşekkürler memnun oldum.
Canım 🥰 ben teşekkür ederim bu tatlı referansın için ❤️ ben de çok memnun oldum ❣️🫶🏻 ne zaman istersen beklerim hayatım kocaman öpüyorum seni 💋💕😍🤗😘💋😚

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar