Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge

Tuberastas Çevrimdışı
8 Ara 2021
6
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar
Salı günü @imge hanımla 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Bir gün öncesinden irtibata geçip saati belirledik. İstanbul trafiğini hesap edip erken çıkmama rağmen yağmuru hesap edemeyince 2saat 35 dakika sonunda kendisinin atmış olduğu konuma ulaşabildim. Bu gecikmeyi kendisi hiç sorun etmedi. Evine vardığımda kapıyı çok güzel bir kadın açtı. Beklentimin üzerinde bir güzellikte olduğunu belirtmek isterim. Ne çok zayıf ne kilolu tam kıvamında çok fit bir hanımefendi. Sıcak bir karşılamanın ardından temizlik faslı ardından bayağı özenli hazırlanmış ikramları yaptığı Türk kahvesi eşliğinde tanışma ve dinlenme faslını bitirip yakınlaşma faslına geçtik. Ufak dokunuşları ufak öpüşmeşmeler takip etti. Bu ufak dokunuşlar ve öpüşmelerin serpilip filizlenmesi çok uzun sürmedi ve hadi içeri demesiyle kendimizi yatakta bulmamız bir oldu.Karşılıklı oral başlayıp misyonerle ilk seansı tamamladık. Biraz soluklanma ve sohbet için tekrar salona geçtik. Kendisi çok hoş sohbet bir hanımefendi bayağı uzun bir sohbetten sonra ateşle barut yan yana çok üzerine kalamazdı ve kalmadı. Koltukta başlayan öpüşmelerin tekrar yatağa taşınma vakti gelmişti.Yeri gelmişken söylemeden geçemeyeceğim. Öpüşmesi istekli ve dilini iyi kullanıyor. Ağzını iyi kullandığını kondomu ağzıyla takarkende deneyimledim. Bunu ilk kez gördüm ve bayağı hoşuma gitti. Özellikle oral yaparken gözlerinizin içine bakması,yumuşak hareketlerle acele etmeden yapması benim için çok keyifliydi. Bu seansta da cowgirl ile başlayıp doggy ile devam edip misyoner ile sonuca ulaştık. Son bir kaç ikram ve sohbetten sonra trafik sebebi ile stresli başlayıp mutlu biten bir görüşme oldu. Kendisine bana göstermiş olduğu konukseverlik için teşekkür ederim. Tavsiye eder miyim kesinlikle ederim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,833
13,232
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
307
249
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,561
10,734
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

prometheus Çevrimdışı

prometheus

0
Normal Üye
21 Tem 2009
22
8
Cinsiyetiniz nedir?
Keyfi alana da yaşatana da saygı (y)(y)(y)

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Merhabalar
Salı günü @imge hanımla 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Bir gün öncesinden irtibata geçip saati belirledik. İstanbul trafiğini hesap edip erken çıkmama rağmen yağmuru hesap edemeyince 2saat 35 dakika sonunda kendisinin atmış olduğu konuma ulaşabildim. Bu gecikmeyi kendisi hiç sorun etmedi. Evine vardığımda kapıyı çok güzel bir kadın açtı. Beklentimin üzerinde bir güzellikte olduğunu belirtmek isterim. Ne çok zayıf ne kilolu tam kıvamında çok fit bir hanımefendi. Sıcak bir karşılamanın ardından temizlik faslı ardından bayağı özenli hazırlanmış ikramları yaptığı Türk kahvesi eşliğinde tanışma ve dinlenme faslını bitirip yakınlaşma faslına geçtik. Ufak dokunuşları ufak öpüşmeşmeler takip etti. Bu ufak dokunuşlar ve öpüşmelerin serpilip filizlenmesi çok uzun sürmedi ve hadi içeri demesiyle kendimizi yatakta bulmamız bir oldu.Karşılıklı oral başlayıp misyonerle ilk seansı tamamladık. Biraz soluklanma ve sohbet için tekrar salona geçtik. Kendisi çok hoş sohbet bir hanımefendi bayağı uzun bir sohbetten sonra ateşle barut yan yana çok üzerine kalamazdı ve kalmadı. Koltukta başlayan öpüşmelerin tekrar yatağa taşınma vakti gelmişti.Yeri gelmişken söylemeden geçemeyeceğim. Öpüşmesi istekli ve dilini iyi kullanıyor. Ağzını iyi kullandığını kondomu ağzıyla takarkende deneyimledim. Bunu ilk kez gördüm ve bayağı hoşuma gitti. Özellikle oral yaparken gözlerinizin içine bakması,yumuşak hareketlerle acele etmeden yapması benim için çok keyifliydi. Bu seansta da cowgirl ile başlayıp doggy ile devam edip misyoner ile sonuca ulaştık. Son bir kaç ikram ve sohbetten sonra trafik sebebi ile stresli başlayıp mutlu biten bir görüşme oldu. Kendisine bana göstermiş olduğu konukseverlik için teşekkür ederim. Tavsiye eder miyim kesinlikle ederim.
Canım çok teşekkür ederim ☺️ ne tatlı şeyler düşünmüş yansıtmışsın🙏🏻 Çok memnun oldum tanıştığımıza🥰💋💙öpüyorum çok 😘😘😘😘

kursadselanik

Normal Üye
25 Eki 2021
44
46
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
böyle erinmeden akıcı yorum yapan arkadaşlar cok saolun okuması cok zevkli oluyor gercekten

Tuberastas Çevrimdışı
8 Ara 2021
6
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım çok teşekkür ederim ☺ ne tatlı şeyler düşünmüş yansıtmışsın🙏🏻 Çok memnun oldum tanıştığımıza🥰💋💙öpüyorum çok 😘😘😘😘
Cevabınızı yeni gördüm @imge hanım bunları düşündürüp yansıttıran zat-i aliniz sizin de müsaadenizle tekrarını iple çekiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar