Elimdeki whatsapp mesajlarında 15:30 olan randevumuzu, saat 14:00 te Acil işim çıkması (kedim fip hastası ve tedavi için testler yapılıyordu) nedeniyle iptal etmeyip 17:00 ye erteledim diye sırf buna kızdınız diye gelip beni evimde aşağılayıp gittiniz. Resmen o kadar belliydi ki bu sebeple geldiğiniz.. Kapıda yüzüme baktınız bir sorun mu var dediğimde ‘fotoğraflardan farklısın’ dediniz ‘fark nedir’ dediğimde ise yüzünü beğenmedim bana hitap etmiyor dediniz. Sonra ben zaten fotoğraflarda yüzüm kapalı diyince evet kapalı bunu bilerek geldim ama beğenmedim dediniz. sizin beğenmemiş olmanıza anlayış göstererek kapıyı gösterdim size ve siz de çıkıp gittiniz. Burada resimlerin tutarsız olduğunu iddia edebilmeniz için benim yazmış olduğum yaştan büyük ve yazmış olduğum kilodan daha kilolu yada daha zayıf görünmem gerekiyor. Ten rengime gelince buradan yürümeyin çünkü şimdiye kadar görüştüğüm beyefendiler arasından hiç kimse ten rengimin fotoğraflardan tutarsız olduğunu iddia etmediler çünkü değil ☺ Ayrıca saçlarım kumral renk üzerine bal köpüğü balyaj var ne siyahı şaşırdım şu an aynaya tekrar baktım

İlk kez siz iddia ediyorsanız yaşınıza istinaden gözlerinizi bir kontrol ettirmenizi öneririm naçizane

Renkler konusunda sorununuz olduğunu düşünüyorum sarıya yakın bir tonu siyah olarak görmenizden

Evime resmen mecburen randevuyu erteledim diye beni aşağılamaya gelmiştiniz. Buna rağmen size saygımı bozmadım ama görüyorum ki hala devam etme niyetindesiniz. Evimin lokasyonu ve muhitine gelince de sizinle konum paylaşıldığında zaten bölgeyi görüyorsunuz haritada ve bilindik bir lokasyonda zaten. Madem o tarafları varoş buluyordunuz nazikçe mesajda da söyleyebilirdiniz gelmeyi tercih etmeyeceğinizi. Ancak ben geldiğinizde davranışlarınızdan anladım zaten ne sebeple geldiğinizi. Şu yorumunuzla da devam ediyorsunuz tutumunuza. Yüz güzelliği göreceli bir kavramdır siz beğenmemiş olabilirsiniz ki nazikçe size kapıyı gösterdim ve benim de size ayırdığım vaktimin boşa gitmesine dayanarak hiçbir şekilde ücret talebinde bulunmadım sizden. Ki saygı duyuyorum insanız olabilir diye.. buraya kadar saygı duyabilirim ama beni var olmayan, gerek ten rengim gerekse evimin lokasyonu gibi, bir şey bulunamayınca uydurulduğu apaçık olan sebeplerle karalamanıza izin veremem. Sırf mecburi bir sebepten 1 buçuk saat ertelemek zorunda kaldım diye yaptığınız zaten çirkin bir davranış iken, hala devam ettiriyor olmanızı kınıyorum beyefendi. Diyeceklerim bu kadar..