Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge ile mükemmel gfe

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
72
143
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Görüşmeden demin çıktım. Sıcağı sıcağına referansımı da yazayım. Net bir iletişim ile 3 gün önceden bugün için sözleştik. Sabah teyitleştik ve yola çıktım. Evine ulaşım araç ile kolay, park sorunu yok, toplu taşıma ataşehiri bilmeyen için sorun olabilir, çok yürümek zorunda kalabilirsiniz. Ona göre planı iyi yapın. Ev temiz, tek kullanımlık ürünler ve kahve ile ikramlar şahane.

Kız çok güzel. Bu göreceli bir kavram evet ama imge ye genel kabul olarak güzel diyebileceğimizi düşünüyorum. Ve bu yüz, fizik güzelliğinin ötesinde kendisinin içi çok güzel. Kapıdan girdiğiniz anda sizi o kadar güzel karşılıyor ki, görüşmenin güzel geçeceğini o anda anlıyorsunuz. Sohbeti, size ilgisi alakası, konuşurken bile gözlerinizin içine içine bakması falan mükemmel hissettiriyor. Yatak kısmında normalde pozisyon pozisyon detaya girerim ama bu sefer imge ile yaşadıklarımın özel olduğunu hissettiğim için detay vermeyeceğim. Sadece ne istediysem yaptı ve kendi ekstra müdahaleleri ile zevki katladı o kadar söyleyim.

Sonuç olarak forum standartları üstünde bir keyif ile 2 saati tamamladık. Zaman hızlı geçti. Kendisine bana yaşattığı keyifli anlar ve hissettirdiği yoğun cinsel haz sebebiyle teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,561
10,734
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,088
4,159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke biraz nefes alıp yazsaydınız 😉
Sıcağı sıcağına hep böyle sıcak cümleler kuruluyor da,soğuğunca buz gibi oluyorsun 😉😜😜😜😜

@İMGE Yine noluyo demiştir okuyunca😅😅😅

Şaka tabii...😅😅
İmge'lenmek iyidir iyi..Kaçırmamak gerek böyle fırsatı👌

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
72
143
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke biraz nefes alıp yazsaydınız 😉
Sıcağı sıcağına hep böyle sıcak cümleler kuruluyor da,soğuğunca buz gibi oluyorsun 😉😜😜😜😜

@İMGE Yine noluyo demiştir okuyunca😅😅😅

Şaka tabii...😅😅
İmge'lenmek iyidir iyi..Kaçırmamak gerek böyle fırsatı👌
Doğru tabir bu sanırım. Evet imgelendik :)

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,632
2,573
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmeden demin çıktım. Sıcağı sıcağına referansımı da yazayım. Net bir iletişim ile 3 gün önceden bugün için sözleştik. Sabah teyitleştik ve yola çıktım. Evine ulaşım araç ile kolay, park sorunu yok, toplu taşıma ataşehiri bilmeyen için sorun olabilir, çok yürümek zorunda kalabilirsiniz. Ona göre planı iyi yapın. Ev temiz, tek kullanımlık ürünler ve kahve ile ikramlar şahane.

Kız çok güzel. Bu göreceli bir kavram evet ama imge ye genel kabul olarak güzel diyebileceğimizi düşünüyorum. Ve bu yüz, fizik güzelliğinin ötesinde kendisinin içi çok güzel. Kapıdan girdiğiniz anda sizi o kadar güzel karşılıyor ki, görüşmenin güzel geçeceğini o anda anlıyorsunuz. Sohbeti, size ilgisi alakası, konuşurken bile gözlerinizin içine içine bakması falan mükemmel hissettiriyor. Yatak kısmında normalde pozisyon pozisyon detaya girerim ama bu sefer imge ile yaşadıklarımın özel olduğunu hissettiğim için detay vermeyeceğim. Sadece ne istediysem yaptı ve kendi ekstra müdahaleleri ile zevki katladı o kadar söyleyim.

Sonuç olarak forum standartları üstünde bir keyif ile 2 saati tamamladık. Zaman hızlı geçti. Kendisine bana yaşattığı keyifli anlar ve hissettirdiği yoğun cinsel haz sebebiyle teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere :)
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,624
7,308
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

sewişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar