- 30 Ağu 2017
- 509
- 683
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kıymetli zamparadaşlarım, dün (cuma) öğleden sonra İmge Hanımdan 2 saatlik bir görüşme talep ettim ve şansıma
kısa sürede olumlu bir dönüş aldım. Kendisine ile bugün (cumartesi) akşamüstü misafir oldum.
Randevu saatinde kendisinin de yardımı ile evine çok rahat bir şekilde ulaştım. (Kendi aracımla) Girişte de hiçbir zorluk yaşamadım. (Zaten yaşasam ne olacaktı. Her türlü zorluğu aşardım zaten
)
Sonra kapıyı çaldım ve kapıyı sarışın bir güzel açtı.
Daha önce referanslardan da okumuş olduğum için hazırlıklı olacaktım ama öyle olamadım. Suratımda yine salak şaşkın bakışlar
üzerinde libido fırlatır seksi 
bir kıyafet, harika bir fizik çarpıcı bir güzellik.... hoşbulduumm. 

Evin şıklığı, rahatlığı, imkanları ve İmgeciğimin ikramlarını daha önceki referanslarda anlatıldığı üzere ben de yaşadım ve gayet de memnun kaldım.
Gerçekten içeri girdikten 10 dakika sonra 1-2 yıldır arkadaşmışız gibi rahat sohbet etmeye başlamıştık. Bıcır bıcır konuşması ve gülüşü beni benden aldı. Benim refleks şeklinde konu değiştirmelerime bile kolaylıkla uyum sağlamıştı İmgecim. Sohbetimiz esnasında ellerine kollarına dokunmaktan kendimi alamıyordum.
Bakışları, gülüşleri, teni, dokunuşu, buseleri 

harikaydı.
Yatak odasında fon müziği, renkleri sürekli değişen tavan lambası ile oluşan ambiyans çok keyifli idi. Tabi ki onunla sevişmek de olağanüstü güzeldi. İmge yatakta kendisine bahşedilmiş bütün becerileri ile harikalar yaratıyor.

Oral olsun, pozisyon olsun, öpüşme olsun artık daha ne olsun. Hepsi pekiyi.
2 saat su gibi akıp geçti, yetmedi yetmediiii.

Hiç keyfime gelmese de
kural gereği onunla tanışmanızı tavsiye ediyorum.
İmgecim

bu tanışma görüşmesi için çok teşekkür ediyorum.
Fevkalade 2 saat geçirdim, her anı çok keyif aldım. 

Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum. ÖPTÜM KOCAMAN.

Randevu saatinde kendisinin de yardımı ile evine çok rahat bir şekilde ulaştım. (Kendi aracımla) Girişte de hiçbir zorluk yaşamadım. (Zaten yaşasam ne olacaktı. Her türlü zorluğu aşardım zaten
Sonra kapıyı çaldım ve kapıyı sarışın bir güzel açtı.
Evin şıklığı, rahatlığı, imkanları ve İmgeciğimin ikramlarını daha önceki referanslarda anlatıldığı üzere ben de yaşadım ve gayet de memnun kaldım.
Gerçekten içeri girdikten 10 dakika sonra 1-2 yıldır arkadaşmışız gibi rahat sohbet etmeye başlamıştık. Bıcır bıcır konuşması ve gülüşü beni benden aldı. Benim refleks şeklinde konu değiştirmelerime bile kolaylıkla uyum sağlamıştı İmgecim. Sohbetimiz esnasında ellerine kollarına dokunmaktan kendimi alamıyordum.
Yatak odasında fon müziği, renkleri sürekli değişen tavan lambası ile oluşan ambiyans çok keyifli idi. Tabi ki onunla sevişmek de olağanüstü güzeldi. İmge yatakta kendisine bahşedilmiş bütün becerileri ile harikalar yaratıyor.
2 saat su gibi akıp geçti, yetmedi yetmediiii.
Hiç keyfime gelmese de
İmgecim