Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge ile keyifli bir gece

okantekin

Normal Üye
18 Haz 2022
19
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hn ile ataşehir'deki evinde görüşmek üzere bir gün önceden randevulaştık. 1 gün önceden randevulaşınca zaman geçmek bilmiyor. görüşme saati geldi, kapıda sıcak bir karşılamadan sonra salona geçtik. Sohbetimizden de sevişmemiz kadar keyifli aldım. Görüşme süresi boyunca çok özenli ve ilgiliydi, buluşmamızdan bir date/gfe havası aldım ki çoğu görüşmede bu mümkün olmuyor. Randevumuzun yatak kısmı da oldukça doyurucu ve keyifliydi, teninin yumuşaklığı, doğallığı, aramızdaki ten uyumu ve oral'daki yeteneği ve iştahı çok hoşuma gitti. En kısa zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum. Özenin ve ilgin için tekrar teşekkürler @İMGE

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,845
1,842
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hn ile ataşehir'deki evinde görüşmek üzere bir gün önceden randevulaştık. 1 gün önceden randevulaşınca zaman geçmek bilmiyor. görüşme saati geldi, kapıda sıcak bir karşılamadan sonra salona geçtik. Sohbetimizden de sevişmemiz kadar keyifli aldım. Görüşme süresi boyunca çok özenli ve ilgiliydi, buluşmamızdan bir date/gfe havası aldım ki çoğu görüşmede bu mümkün olmuyor. Randevumuzun yatak kısmı da oldukça doyurucu ve keyifliydi, teninin yumuşaklığı, doğallığı, aramızdaki ten uyumu ve oral'daki yeteneği ve iştahı çok hoşuma gitti. En kısa zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum. Özenin ve ilgin için tekrar teşekkürler @İMGE
Güzel yorum referans için teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Tatlım teşekkür ederim güzel yorumun için 😍
Benim için de keyifli bir tanışma oldu ❣️💋 tekrarlamak dileğiyle aşkım öpüyorum çok 😘💕😘💕💕😘💕😘💕😘💕😘💕😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar