Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge ile harika anlar

nevsveg

Normal Üye
10 Mar 2022
32
39
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanımla bugün görüşme şansı yakaladım.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, görüşmeden önce İmge hanımın tüm referanslarını okudum.
Arkadaşların hepsine katılıyorum, her yazılanın eksiği var fazlası yok.
Güler yüzlü, içten, samimi, misafirperver.. saymakla bitmez. Öncelikle kendisine güzel görüşmemiz için teşekkür ediyorum.
Evi çok şirin, ikramları harikulade.
Meyvesinden kuruyemişine, çikolatasından minik gofretlerine kadar masada yok yoktu. Açıkcası kendisine odaklanmaktan, masaya pek odaklanamadım. Belki gözümden kaçan başka şeyler de olabilir.
Temiz havlu, tek kullanımlık terlik ve diş fırçası herşeyi düşünmüş. Hizmette sınır tanımıyor.
Resimlerde gördüğünüz ne ise, canlı olarak da karşınızda aynı kişi var. Göğüsleri şahane, böyle avuçtan hafif taşıyor falan inanılmaz hoş görünüyor.
Yatak odasında ise kesinlikle harika bir bayan.
Kalçaları çok çok güzeller, doggyde inanılmaz bir görüntü karşılıyor sizi.
Tutkulu ve ateşli.. İnsan o an hiç bitmesin istiyor. Ve oralda kesinlikle harika.
Çok ayrıntıya girmemekle birlikte, görüşme yapmayı düşünen arkadaşlar var ise eğer kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

fd1020 Çevrimdışı

fd1020

Normal Üye
28 Şub 2022
51
97
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Kısa süre önce bende görüştüm ama sen çok daha güzel anlatmışsın sana katılıyorum her konuda.

Mr. V Çevrimdışı

Mr. V

Normal Üye
26 Ocak 2021
47
149
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim de ufak bir aksilik sonucu saatlerimiz uyuşmadığı için görüşme yapamadık ama cuma gününe kıyamet kopsa vericeği konuma gidicem :) Şaka bir yana beni de en çok etkileyen yorumlardaki övgü dolu sözler oldu. Sabırsızlıkla cuma yı bekliyorum :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

User_70182

Bizde görüşmek istiyoruz ama engelledi beni ne zaman müsaitsiniz dedim diye ama 3 gün üst üste sordum yanıt alamayınca neyse sen görüşmüşsün tebrik olsun benden

User_70182

banada bir şans verirsiniz diye düşünüyorum çünkü sizden yanıt alamayınca bende sordum 3 gün üst üste keşke dönüş alsaydım

murerk

Normal Üye
18 Mar 2022
29
21
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekkürler

Gezginn Çevrimdışı
2 Eyl 2017
196
196
Cinsiyetiniz nedir?
Samimi ve detaylı paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,977
13,348
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,189
6,454
İmge hanımla bugün görüşme şansı yakaladım.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, görüşmeden önce İmge hanımın tüm referanslarını okudum.
Arkadaşların hepsine katılıyorum, her yazılanın eksiği var fazlası yok.
Güler yüzlü, içten, samimi, misafirperver.. saymakla bitmez. Öncelikle kendisine güzel görüşmemiz için teşekkür ediyorum.
Evi çok şirin, ikramları harikulade.
Meyvesinden kuruyemişine, çikolatasından minik gofretlerine kadar masada yok yoktu. Açıkcası kendisine odaklanmaktan, masaya pek odaklanamadım. Belki gözümden kaçan başka şeyler de olabilir.
Temiz havlu, tek kullanımlık terlik ve diş fırçası herşeyi düşünmüş. Hizmette sınır tanımıyor.
Resimlerde gördüğünüz ne ise, canlı olarak da karşınızda aynı kişi var. Göğüsleri şahane, böyle avuçtan hafif taşıyor falan inanılmaz hoş görünüyor.
Yatak odasında ise kesinlikle harika bir bayan.
Kalçaları çok çok güzeller, doggyde inanılmaz bir görüntü karşılıyor sizi.
Tutkulu ve ateşli.. İnsan o an hiç bitmesin istiyor. Ve oralda kesinlikle harika.
Çok ayrıntıya girmemekle birlikte, görüşme yapmayı düşünen arkadaşlar var ise eğer kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Canım çok teşekkür ederim benim için de çok güzel bir tanışma oldu 💕 mutlu olmana ayrıca çok sevindim 🥰❤️ yeniden görüşmek dileğiyle 🙏🏻😍 kocaman öpüyorum 😘💋😇

mehmet_ekinci Çevrimdışı
7 Haz 2022
155
144
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. güzel bir anlatım olmuş imge hanımı takibe alıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar