Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge ile görüşme

steelx7

0
Normal Üye
31 Ağu 2017
16
29
İmge hanımla dün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. 1 gün öncesinden yazınca program oluşturma konusunda sıkıntı çekmedim. Evi kolay bulunuyor park sıkıntısı yok ve evin içi gayet temiz. İmge hanıma gelirsek yüzü çok tatlı vücudu ise fotoğraflardaki gibi çok güzel aynı zamanda konuşkan ve eğlenceli biri, yatak bölümü anlatılmaz yaşanır diyorum. Vaktim olduğunda kesinlikle tekrar görüşmek isterim kendisiyle ve dünkü güzel görüşme içinde burdan tekrar teşekkür ederim .🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,619
7,300
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanımla dün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. 1 gün öncesinden yazınca program oluşturma konusunda sıkıntı çekmedim. Evi kolay bulunuyor park sıkıntısı yok ve evin içi gayet temiz. İmge hanıma gelirsek yüzü çok tatlı vücudu ise fotoğraflardaki gibi çok güzel aynı zamanda konuşkan ve eğlenceli biri, yatak bölümü anlatılmaz yaşanır diyorum. Vaktim olduğunda kesinlikle tekrar görüşmek isterim kendisiyle ve dünkü güzel görüşme içinde burdan tekrar teşekkür ederim .🥰
paylaşim icin teşekkürler

Mactavish34 Çevrimdışı

Mactavish34

Normal Üye
6 Şub 2020
41
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. İmge deryasına hoş geldin :p

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,756
13,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,632
2,574
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,556
10,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Bebeğim ben teşekkür ederim yorumun için 🥰 çok memnun oldum tanıştığımıza ne zaman istersen beklerim 💋 kocaman öpüyorum 😘❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar