- 13 Nis 2019
- 615
- 881
- Cinsiyetiniz nedir?
1-2 gün öncesinden haberleşerek randevu oluşturduk. İletişim, ev konumu, evin düzeni, ikramları gayet yeterli idi. Hakkında yazılan bir çok yazıda da bahsedildiği üzere İmge hanım gerçekten övgüyü hak ediyor. 3 saatlik görüşmemizde sohbet, muhabbet akıcı idi. Görüşmelerin amacı belli ancak beklentisi benim gibi deneyim, anı ve güzel vakit geçirmek olan üyelere hitap eden birçok yönü mevcut. Fizik olarak da yine doğal ve iddialı bir güzelliğe sahip, bu normlar kişiye göre değişiyor ve kıyaslama veya fiziki özellikleri yorumlamanın bana düşmediğini düşünsem de, beğenimi en yalın halinde bu şekilde ifade edebilirim..
Özel anlardan da çok keyif aldım kendi adıma. Yatak odasında samimi ve anlayışlı tavırları ile ilişkinin mekanik olmamasını sağlayabiliyor. Ayrıca size ilgisi ve kadınlığını kullanması ve bakışları ile de harareti arttırabiliyor
Zamanlama olarak çok rahat olmadığım bir dönemde olmama rağmen 3 saat bile olsa, gündelik hayatın stresinden ve koşturmasından "kaçmış" oldum sayesinde. Umarım İmge hanım'ı çok sıkmamış ve yanlış bir hareketim olmamıştır. Bir şey unutmamak için bir sürü kontrol yapıp vedalaştıktan sonra geri dönüp kalan eşyamı almak da (ki bir şey unutursam da atarsınız dememe rağmen) gülünç bir anı oldu bana
Neyse ki fazla uzaklamamıştım. Kimbilir belki de bir parçam ayrılmak istememiş bir sonraki görüşmeye mazaret olarak evde saklanmıştı
Referans yazısına pek ihtiyacı olmadığını ki eski referanslarına bakıldığında da tüm övgüleri ve söylenebilecek güzel sözleri hakettiği gibi almış zaten. Yine de kendisine forumdan da teşekkür etmek adına bir referans yazısı yazmak istedim. Tanışmak isteyen herkese de mutlaka tanışın derim.
Güzel bir gün ve tanışma oldu benim adıma. Umarım önümüzdeki dönemde tekrar görüşme şansımız olur. Her şey için çok teşekkürler İmge hanım
Özel anlardan da çok keyif aldım kendi adıma. Yatak odasında samimi ve anlayışlı tavırları ile ilişkinin mekanik olmamasını sağlayabiliyor. Ayrıca size ilgisi ve kadınlığını kullanması ve bakışları ile de harareti arttırabiliyor
Referans yazısına pek ihtiyacı olmadığını ki eski referanslarına bakıldığında da tüm övgüleri ve söylenebilecek güzel sözleri hakettiği gibi almış zaten. Yine de kendisine forumdan da teşekkür etmek adına bir referans yazısı yazmak istedim. Tanışmak isteyen herkese de mutlaka tanışın derim.
Güzel bir gün ve tanışma oldu benim adıma. Umarım önümüzdeki dönemde tekrar görüşme şansımız olur. Her şey için çok teşekkürler İmge hanım