Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme imge hanım ile 3 saat

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
614
881
Cinsiyetiniz nedir?
1-2 gün öncesinden haberleşerek randevu oluşturduk. İletişim, ev konumu, evin düzeni, ikramları gayet yeterli idi. Hakkında yazılan bir çok yazıda da bahsedildiği üzere İmge hanım gerçekten övgüyü hak ediyor. 3 saatlik görüşmemizde sohbet, muhabbet akıcı idi. Görüşmelerin amacı belli ancak beklentisi benim gibi deneyim, anı ve güzel vakit geçirmek olan üyelere hitap eden birçok yönü mevcut. Fizik olarak da yine doğal ve iddialı bir güzelliğe sahip, bu normlar kişiye göre değişiyor ve kıyaslama veya fiziki özellikleri yorumlamanın bana düşmediğini düşünsem de, beğenimi en yalın halinde bu şekilde ifade edebilirim..

Özel anlardan da çok keyif aldım kendi adıma. Yatak odasında samimi ve anlayışlı tavırları ile ilişkinin mekanik olmamasını sağlayabiliyor. Ayrıca size ilgisi ve kadınlığını kullanması ve bakışları ile de harareti arttırabiliyor:) Zamanlama olarak çok rahat olmadığım bir dönemde olmama rağmen 3 saat bile olsa, gündelik hayatın stresinden ve koşturmasından "kaçmış" oldum sayesinde. Umarım İmge hanım'ı çok sıkmamış ve yanlış bir hareketim olmamıştır. Bir şey unutmamak için bir sürü kontrol yapıp vedalaştıktan sonra geri dönüp kalan eşyamı almak da (ki bir şey unutursam da atarsınız dememe rağmen) gülünç bir anı oldu bana🤣 Neyse ki fazla uzaklamamıştım. Kimbilir belki de bir parçam ayrılmak istememiş bir sonraki görüşmeye mazaret olarak evde saklanmıştı😊

Referans yazısına pek ihtiyacı olmadığını ki eski referanslarına bakıldığında da tüm övgüleri ve söylenebilecek güzel sözleri hakettiği gibi almış zaten. Yine de kendisine forumdan da teşekkür etmek adına bir referans yazısı yazmak istedim. Tanışmak isteyen herkese de mutlaka tanışın derim.

Güzel bir gün ve tanışma oldu benim adıma. Umarım önümüzdeki dönemde tekrar görüşme şansımız olur. Her şey için çok teşekkürler İmge hanım😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,719
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık!...

6 Ocak 2022
380
447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, @İMGE çok özeldir.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,092
4,161
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine mi @İMGE 🙄😬😬Yeter yahu!! Bi kadın bu kadar da sevilmezki🤣🤣🤣
Her şeyiyle,bu kadar da mükemmel olunmaz ki ama..☺️Öyle değil mi @İMGE ’ciğim?😉😘

nevsveg

Normal Üye
10 Mar 2022
32
39
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

TK Tech Çevrimdışı
10 Nis 2022
132
184
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık👏paylaşım için teşekkürler👏👏

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
1-2 gün öncesinden haberleşerek randevu oluşturduk. İletişim, ev konumu, evin düzeni, ikramları gayet yeterli idi. Hakkında yazılan bir çok yazıda da bahsedildiği üzere İmge hanım gerçekten övgüyü hak ediyor. 3 saatlik görüşmemizde sohbet, muhabbet akıcı idi. Görüşmelerin amacı belli ancak beklentisi benim gibi deneyim, anı ve güzel vakit geçirmek olan üyelere hitap eden birçok yönü mevcut. Fizik olarak da yine doğal ve iddialı bir güzelliğe sahip, bu normlar kişiye göre değişiyor ve kıyaslama veya fiziki özellikleri yorumlamanın bana düşmediğini düşünsem de, beğenimi en yalın halinde bu şekilde ifade edebilirim..

Özel anlardan da çok keyif aldım kendi adıma. Yatak odasında samimi ve anlayışlı tavırları ile ilişkinin mekanik olmamasını sağlayabiliyor. Ayrıca size ilgisi ve kadınlığını kullanması ve bakışları ile de harareti arttırabiliyor:) Zamanlama olarak çok rahat olmadığım bir dönemde olmama rağmen 3 saat bile olsa, gündelik hayatın stresinden ve koşturmasından "kaçmış" oldum sayesinde. Umarım İmge hanım'ı çok sıkmamış ve yanlış bir hareketim olmamıştır. Bir şey unutmamak için bir sürü kontrol yapıp vedalaştıktan sonra geri dönüp kalan eşyamı almak da (ki bir şey unutursam da atarsınız dememe rağmen) gülünç bir anı oldu bana🤣 Neyse ki fazla uzaklamamıştım. Kimbilir belki de bir parçam ayrılmak istememiş bir sonraki görüşmeye mazaret olarak evde saklanmıştı😊

Referans yazısına pek ihtiyacı olmadığını ki eski referanslarına bakıldığında da tüm övgüleri ve söylenebilecek güzel sözleri hakettiği gibi almış zaten. Yine de kendisine forumdan da teşekkür etmek adına bir referans yazısı yazmak istedim. Tanışmak isteyen herkese de mutlaka tanışın derim.

Güzel bir gün ve tanışma oldu benim adıma. Umarım önümüzdeki dönemde tekrar görüşme şansımız olur. Her şey için çok teşekkürler İmge hanım😘
Canım benim güzel cümlelerin için çok çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 çok keyif aldığım bir tanışmaydı 😚 senin de mutlu olmuş olmana çok sevindim 💕 unuttuğun şeyi hatıra olarak saklamayı çok isterdim 😂😂😂😂 yeniden görüşmek dileğiyle bebeğim çok öpüyorum 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar