- 6 Haz 2019
- 83
- 192
İmge ile çok yakın tarihte bir incall görüşmesi gerçekleştirdik. Uzun yıllar aradan sonra bu sene tekrar görüşmelere başladığım için hala biraz pasım ve acemi gerginliğim oluyor, özellikle iletişime ilk geçtiğim dakikalarda. Tabii ki herkesin kendi alışkanlık ve totemleri de vardır, benim de var, bunlar ilk adımı atmayı daha da zorlaştırır ama İmge'nin attığı ilk mesajdan ne kadar cana yakın olduğunu anlayıp doğru karar verdiğimi anladım. Gün içinde görüşme istedim ve müsaitti sağolsun kırmadı, iş çıkışı sözleştik ve düşündüğümden biraz erken gidip kolayca arabayı park edip market arayışına girdim, bütün semti turladıktan sonra evinde fazlalık ne varsa biraz da ben fazladan aldım 
Kapı açıldığında gerçekten şok geçirdim, ne kadar muhteşem bir kadın. Sonra ağzını açtı bir şok daha geçirdim, sonra sarıldık ve önüme koyup yürüdü benim ağız hala açık. Güzelliği, tatlığı ve seksiliği yetmezmiş gibi bir de çok iyi anlaşmaz mıyız! Gerçekten çok muhteşem bir 2 saat geçirdim, İmge her anlamda çok pozitif, cana yakın güler yüzlü. Benim ardı arkası kesilmeyen esprilerime güldü(zordur), eşlik etti kendisi de baya bir espri patlattı. Sonra özel anlarda ise aklımı başımdan aldı diyebilirim. Kendisine de söylediğim gibi(ve buna nedense kahkaha attığı gibi
) kendisini çok sevdim.
Yanında ayrılma vakti geldiğinde daha yanından ayrılmadan bir sonraki görüşme de şöyle yaparız böyle yaparız planlarına girmiştim bile. Duştaki ekstra dakikalarda biraz süremi aştım umarım affeder, ama yaptığım en keyifli görüşmeler arasına kesinlikle girer.
Tekrardan görüşmek dileğiyle İmge Hanımcığım(hehe), öpüldün
Kapı açıldığında gerçekten şok geçirdim, ne kadar muhteşem bir kadın. Sonra ağzını açtı bir şok daha geçirdim, sonra sarıldık ve önüme koyup yürüdü benim ağız hala açık. Güzelliği, tatlığı ve seksiliği yetmezmiş gibi bir de çok iyi anlaşmaz mıyız! Gerçekten çok muhteşem bir 2 saat geçirdim, İmge her anlamda çok pozitif, cana yakın güler yüzlü. Benim ardı arkası kesilmeyen esprilerime güldü(zordur), eşlik etti kendisi de baya bir espri patlattı. Sonra özel anlarda ise aklımı başımdan aldı diyebilirim. Kendisine de söylediğim gibi(ve buna nedense kahkaha attığı gibi
Yanında ayrılma vakti geldiğinde daha yanından ayrılmadan bir sonraki görüşme de şöyle yaparız böyle yaparız planlarına girmiştim bile. Duştaki ekstra dakikalarda biraz süremi aştım umarım affeder, ama yaptığım en keyifli görüşmeler arasına kesinlikle girer.
Tekrardan görüşmek dileğiyle İmge Hanımcığım(hehe), öpüldün