Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge En İyisi The Best

Delta_Force Çevrimdışı
27 Ağu 2021
7
106
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
VE TANRI KADINI YARATTI
Ben bu kadar harika bir kadın görmedim. Bir kadın ancak bu kadar güzel bu kadar meleksi olabilirdi. O kadar güzel ki sanki bir prensesle bir likteymiş gibi hissediyo insan ki kendisi zaten prenses. Beyaz ten bir kadında lütuftur ama ipek kadar yumuşak bir ten bu nirvanadır işte. Ben öpmelere doyamadım onun o ipeksi tenini öptükçe daha da öpesi geliyo insanın. O kadar tatlı jest ve mimikleri var ki onunla konuşurken öylece yüzüne bakakalıyo insan. Bir saniye bile olsun gözlerimi alamadım nasıl alabilir ki bir insan o zarif ve tatlı kıvrımlardan. Çok bakımlı ve çok çok temiz. Harika bir muhabbeti var sabahlara kadar oturup dinlersin. Bir insan partnerine karşı bu kadar ilgili olamaz. Çok güzel öpüyo çok güzel öpüşüyo ve bunları yaparken partneriyle göz teması kuruyo okşuyo sen sarıldıkça o sana daha çok sarılıyo ilişkide hep o aranan sıcaklığı fersah fersah hissettiriyo bu yüzden kız arkadaşı tadında(GFE) konusunda bence en iyisi. Üç saatin her saniyesiden o kadar o kadar haz aldım ki maalesef yaşadığım hazzı anlatacak kelimeler bulamıyorum. O güzel muhabbetin o mükemmel ilgin o eşsiz seksapalitenle yatakta her saniyesinde yaşattığın nirvana için sana çok teşekkür ederim İmge kelimeler az kalır seni betimlemeye. En en en kısa zamanda tekrardan görüşmek üzere.

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
164
-2,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,806
13,224
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
692
1,524
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık 😀 İmge nin beyaz ipeksi teni gerçekten çıldırtıyor 😍

abc2 Çevrimdışı

abc2

....
24 Ocak 2020
53
153
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
VE TANRI KADINI YARATTI
Ben bu kadar harika bir kadın görmedim. Bir kadın ancak bu kadar güzel bu kadar meleksi olabilirdi. O kadar güzel ki sanki bir prensesle bir likteymiş gibi hissediyo insan ki kendisi zaten prenses. Beyaz ten bir kadında lütuftur ama ipek kadar yumuşak bir ten bu nirvanadır işte. Ben öpmelere doyamadım onun o ipeksi tenini öptükçe daha da öpesi geliyo insanın. O kadar tatlı jest ve mimikleri var ki onunla konuşurken öylece yüzüne bakakalıyo insan. Bir saniye bile olsun gözlerimi alamadım nasıl alabilir ki bir insan o zarif ve tatlı kıvrımlardan. Çok bakımlı ve çok çok temiz. Harika bir muhabbeti var sabahlara kadar oturup dinlersin. Bir insan partnerine karşı bu kadar ilgili olamaz. Çok güzel öpüyo çok güzel öpüşüyo ve bunları yaparken partneriyle göz teması kuruyo okşuyo sen sarıldıkça o sana daha çok sarılıyo ilişkide hep o aranan sıcaklığı fersah fersah hissettiriyo bu yüzden kız arkadaşı tadında(GFE) konusunda bence en iyisi. Üç saatin her saniyesiden o kadar o kadar haz aldım ki maalesef yaşadığım hazzı anlatacak kelimeler bulamıyorum. O güzel muhabbetin o mükemmel ilgin o eşsiz seksapalitenle yatakta her saniyesinde yaşattığın nirvana için sana çok teşekkür ederim İmge kelimeler az kalır seni betimlemeye. En en en kısa zamanda tekrardan görüşmek üzere.
Yaa🙈 utandırdın😅 zaten gözlerimi alamadım ki senden 😂🤪 çok teşekkür ederim hayatım o güzel enerjini yansıttığın ve düşüncelerin için🥰 🙏🏻 Çok mutlu oldum seni tanıdığıma🤍Umarım tekrar görüşmek üzere😇😍🧡

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,719
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
keyifli paylasim icin tesekkürler.. sevismenize saglik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar