Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk ama son değil

Thefinansman Çevrimdışı
21 Ara 2018
87
111
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zeki, çevik ve bi o kadar da yaramaz romalılar günlerden bir gün yine şeytan dürttü hep aklımda olan, gördüğüm ilk günden beri görmeyelim onu dediğim bir kadına misafir oldum iyi ki de oldum. Şimdi arkadaşlar ben inanırım ki bir insanı insan yapan yaşadığı anılardır. Hayat albümünde ne kadar güzel insan biriktirirseniz geriye dönüp baktığınızda yaşamışız bu hayatı dersiniz artık Damla'da o güzel anılarda bütün endamıyla yıldızlı yerini aldı. Aceleci romalılar kısa kes aydın havası olsun derse efendim şu detay kısmını bi çıkaralım aradan.

Net, sade, hızlı bi iletişim meramını net anlat yeter. Evin konumu şehrin göbeği yön özürlü ben bile elimle koymuş gibi buldum, toplu taşıma kolay, otopark var giriş çıkış sıkıntısız. Evi pırıl pırıl sade zarif tertemiz yani.
Ve başrol Damla... Nerden başlasam bilemiyorum. Bi kere, bir iki yorumda gördüm soğuk filan denmiş göktanrı taş eder, bi kere süper bi kafası var saatlerce otur, konuş gül, espritüel, zeki, bi bakışıyla o aklın uçar zaten güldüğünde o yüze şiirler yazarsın. Yüzü, gözleri, saçları kara kalemle kabiliyetli ressamlar çizer ya o derinlik o altın oran Da Vinci gelse tamam yani bu der üstüne kalem oynatmaz, o kadar güzel bi yüz allahım kusursuz. Güldüğünde ayrı bi güzel oluyor, ciddi iken ayrı güzel, her mimik yakışır mı bi kadına yakışıyor işte. Ten pürüzsüz, o tenin rengi, dokununca parmaklarınızda olan o his tarifsiz. Ayağa kalktıkça aval aval izlediğim o beden, o kıvrımlar baş döndürücü bacaklar antik yunan heykelleri gibi sözün özü komple pırlanta bi kadın. Yatağa gelemedim bak , dipnot aklım hala orda kaldı. Ne beklentin var hemşerim, oral mı öpüşmem mi pozisyon zenginliği mi, aktif mi geç babam bu soruları geç, alabileceğim max zevki alacaksın tabi sevişmeyi bilen, seven, çok güzel bi kadınla çok özel bi anı paylaştığını unutmazsan ona göre davranırsan, ötesi yok berisi yok aması yok, yok işte.

Damla seni tanıdığıma çok çok çok memnun oldum, o kısa sürede yanında mutlulukla doldum, gülen bi yüzle huzurla yanından ayrıldım, çok teşekkür ederim. Bunun devamının geleceğini de adım gibi biliyorum, sen hep gül gülmek sana çok yakışıyor.

ricky Çevrimdışı

ricky

0
30 Mar 2019
117
89
teşekkürler paylaşım için. ben de damla hanımı merak ediyorum. sanırım boyu oldukça uzun... ve kemikli bir yapısı var gibi...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle görüşülmesi gereken hanımlardan, paylaşım için teşekkürler... (y)

ricky Çevrimdışı

ricky

0
30 Mar 2019
117
89
boyum 1.73 evet oldukça kemik yapım iri biraz kilo oluncada baya iriyim :)
banu hanımla olan fotolarınızdan çıkarımda bulundum damla hanım. kilolu gözükmüyorsunuz iri gözüküyorsunuz bence. kuzey avrupalı gibi...

ricky Çevrimdışı

ricky

0
30 Mar 2019
117
89
ve her yorumda güzelliğinizden bahsediliyor. oldukça ilgi çekici...

ANT45 Çevrimdışı

ANT45

0
29 Kas 2012
575
604
Güzel paylaşım emeğinize sağlık,

Damla için söylediklerinizin her birine katılıyorum,kadın güzel,kadın güler yüzlü,kadın seksi,hele oralı muhteşem

sewen_7 Çevrimdışı

sewen_7

***GALATASARAY***
17 Ocak 2019
123
103
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık. :)

carusca Çevrimdışı
22 Tem 2019
49
48
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok güzel paylaşım :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar