Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlginç bir buluşma ve gecikmiş (oldukça) bir yorum :)

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
156
188
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oldukça uzun süredir uzağım forumdan, yeni yeni tekrar göz gezdirmeye başladım. Göz gezdirirken de 5 sene öncesi geldi aklıma...2014 Ağustos'u idi sanırım, tamamen bir tesadüf eseri tanıştık Aslı ile. Aslında başka bir arkadaşı ile olan planımız, o arkadaşın başına üst üste gelen talihsizliklerden dolayı (şimdi tekrar hatırladım da, gerçekten talihsizlik), beni Aslı'ya yönlendirmesiyle değişmişti. Hani derler ya, hayat sen plan yaparken başına gelenlerden ibarettir aslında....Sağolsun Aslı da taaaa nerelerden kalkıp taaa nerelere gelmişti benim için...Çok tatlı ve içten bir kadın benim tanıdığım Aslı, ama bir o kadar da şehvetli. Bolca olmasa da kararında içkilerimizi yudumlaya yudumlaya keşfettik o gece birbirimizi, asansörde zor tuttuk kendimizi...Tabi ki Vegas'ta yaşanan Vegas'ta kalır ama hatırladıklarım hep güzel şeylerdi...Öyle ki 5 sene geçmiş halen aklımdan silinmemiş :) Neden mi şimdi yazdım ? Vallahi aynı soruyu ben de bugün kendime sordum, cevabını bulamadım :) Sonra ikinci soru geldi aklıma - neden şimdi yazıyorum ? Bulabildiğim en iyi cevap: gerçek/doğal yaşanmışlıklar birikir, hatırlanır ve anı olur, geriye kalan yaşanmışlıklar ise tecrübe ya da ders olur...Sevgili Aslı, o zaman sana mail ile teşekkür etmiştim, hatırlıyorum, bu da burada benden küçük bir anı olsun. Selamlar ve sevgiler ;)

uzman1 Çevrimdışı

uzman1

Normal Üye
12 Eyl 2019
11
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi baktım da konusu 2011'de açılmış; siz 5 sene önce görüşmüşsünüz. Zaman ne kadar da hızlı geçip gidiyor..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar