- 2 Şub 2010
- 156
- 188
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Oldukça uzun süredir uzağım forumdan, yeni yeni tekrar göz gezdirmeye başladım. Göz gezdirirken de 5 sene öncesi geldi aklıma...2014 Ağustos'u idi sanırım, tamamen bir tesadüf eseri tanıştık Aslı ile. Aslında başka bir arkadaşı ile olan planımız, o arkadaşın başına üst üste gelen talihsizliklerden dolayı (şimdi tekrar hatırladım da, gerçekten talihsizlik), beni Aslı'ya yönlendirmesiyle değişmişti. Hani derler ya, hayat sen plan yaparken başına gelenlerden ibarettir aslında....Sağolsun Aslı da taaaa nerelerden kalkıp taaa nerelere gelmişti benim için...Çok tatlı ve içten bir kadın benim tanıdığım Aslı, ama bir o kadar da şehvetli. Bolca olmasa da kararında içkilerimizi yudumlaya yudumlaya keşfettik o gece birbirimizi, asansörde zor tuttuk kendimizi...Tabi ki Vegas'ta yaşanan Vegas'ta kalır ama hatırladıklarım hep güzel şeylerdi...Öyle ki 5 sene geçmiş halen aklımdan silinmemiş
Neden mi şimdi yazdım ? Vallahi aynı soruyu ben de bugün kendime sordum, cevabını bulamadım
Sonra ikinci soru geldi aklıma - neden şimdi yazıyorum ? Bulabildiğim en iyi cevap: gerçek/doğal yaşanmışlıklar birikir, hatırlanır ve anı olur, geriye kalan yaşanmışlıklar ise tecrübe ya da ders olur...Sevgili Aslı, o zaman sana mail ile teşekkür etmiştim, hatırlıyorum, bu da burada benden küçük bir anı olsun. Selamlar ve sevgiler