Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim sorusu ve dahası 🫴🏼💨

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Herkese merhaba forum zamparalar üyeleri!

Kısa bir süredir yoktum ve şimdi görüşmelere devam etmekteyim. Enerjim oldukça yüksek. Güleryüz, heyecan ve yüksek libido ile sizleri bekliyorum. 🫣

Kadıköy'de oldukça merkezi bir yerde incall seçeneği ile aranızdayım. Akıcı ve düzgün iletişime önem veriyorum.

Bu arada siz erkeklerin kadınlarla iletişimin önemi ne boyutta? Yani siz de benim gibi iletişime oldukça önem veriyorum diyor musunuz? Fikirlerinizi merak ediyorum. Mesela ben sadece selam veren, kendini tanıtmamış, Türkçesi kötü insanlarla iletişimi hız kesmeden sonlandırmaktan yanayım.

Kocaman öpüldünüz. 😘

VID_20251027_025536_638.jpg

Son düzenleme:
Sergio35 Çevrimdışı
24 Eyl 2025
762
599
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa bir süredir yoktum ve şimdi görüşmelere devam etmekteyim. Enerjim oldukça yüksek. Güleryüz, heyecan ve yüksek libido ile sizleri bekliyorum. 🫣
Tekrardan hoşgeldiniz:) Bu seksi poz ile aramıza dönüşünüze sevindim 🥰

Elbette iletişim çok önemli , sonuç olarak karşınızdaki kişinin size karşı nasıl davranacağının ilk sinyallerini, karşılıklı olan ilk etkileşim yazışmalarla başlıyor.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,076
4,130
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişim demişken; Ben de bu konuda biraz muzdarip haldeyim.. Uzun zamandir bu platformdayım. Önceleri, görüşmek istedigim pembişe ile iletisime gectigimde ,görüşme zamanına kadar geçen süreçte (Belli sınırlar içinde,rahatsız etmeden)İletişim devam ederdi.
Bu süreçte,her gecen gün libido daha da yukselir,ortaya bir samimiyet,sicaklik hissi çıkardı. Bu da; Görüşme zamani yabancılık cekilmesini önlerdi. Dolayısıyla görüşme cok daha sicak bir ortamda baslar ve ilerlerdi.
Şimdi ise,İletişim sonrası Görüşme günü konum isteyene kadar,hiç İletişim istenmiyor.
Bence,bu yöntem yanlış sayın pembisler .
Yine de siz bilirsiniz 😉

kingcrimson Çevrimiçi
9 Ara 2021
1,618
3,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Eylül Umay. Konu sadece iletişim olarak ele alınmamalı bence. İnsanın karşısındaki kişilere davranış şekli sıkıntılı ise ilk iletişimden en sonuna kadar muhtemelen bir şeyler yanlış olacaktır. Bunu çözmenin yolu ise eğitimden geçiyor ve belli bir yaştan sonra düzeltilmesi çok zor...
Tek umut belki teknolojinin buna bir çözüm getireceğini düşünüyorum.

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,308
1,981
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kadıköy'de oldukça merkezi bir yerde incall seçeneği ile aranızdayım. Akıcı ve düzgün iletişime önem veriyorum.

Bu arada siz mavişler için pembişlerde iletişimin önemi ne boyutta? Yani siz de benim gibi iletişime oldukça önem veriyorum diyor musunuz? Fikirlerinizi merak ediyorum. Mesela ben sadece selam veren, kendini tanıtmamış, Türkçesi kötü insanlarla iletişimi hız kesmeden sonlandırmaktan yanayım.

Kocaman öpüldünüz. 😘

Ekli dosyayı görüntüle 119831
Bence bu mecrada iletişim ekmek ve su gibi gerekli.

Birbiri hakkında hiç bir şey bilmeyen,sohbet etmeyi sevmeyen,etkileşim kuramayan iki insanın buluşmasını düşünün.Sonuç ne olurdu?

Ama birde buluşmaadan önce birbirinin artı ve eksi yönleri hakkında bilgi sahibi olan,görüşmeden önce sohbet etme fırsatı bulup,bir kaç fikir sahibi olmuş ve hiiiimmm evet ben bu kişi ilekesinlikle ölmeden önce mutlaka görüşmeliyim dediğiniz insan ile görüşmenin vermiş olduğu haz ...✨✨✨

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
887
1,059
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Olması gereken şekilde kendimizi tanıtıp iletişime geçmek zaten yapılması gereken bir konu onun haricinde görüşme esnasında samimiyetten yanayım samimiyetsiz konuşmalar yalandan dinlemeler bana itici geliyor ve bir daha o pembişle görüşmüyorum ben samimiyetten yanayım

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Tekrardan hoşgeldiniz:) Bu seksi poz ile aramıza dönüşünüze sevindim 🥰

Elbette iletişim çok önemli , sonuç olarak karşınızdaki kişinin size karşı nasıl davranacağının ilk sinyallerini, karşılıklı olan ilk etkileşim yazışmalarla başlıyor.
Rica ederim. Kesinlikle öyle. Ilk intiba diyoruz buna. 🙂👍

2 Eki 2025
68
119
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendi adıma cevaplıyorum, iletişim diğer eksiklikleri tamamlamak için çok önemlidir. Fizik ve performans anlamında tatmin olmamışsam ancak iletişim çok iyiyse o görüşme benim için olumlu geçmiştir. İletişim iyiyse diğer eksikleri görmezden gelebilirim.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İletişim demişken; Ben de bu konuda biraz muzdarip haldeyim.. Uzun zamandir bu platformdayım. Önceleri, görüşmek istedigim pembişe ile iletisime gectigimde ,görüşme zamanına kadar geçen süreçte (Belli sınırlar içinde,rahatsız etmeden)İletişim devam ederdi.
Bu süreçte,her gecen gün libido daha da yukselir,ortaya bir samimiyet,sicaklik hissi çıkardı. Bu da; Görüşme zamani yabancılık cekilmesini önlerdi. Dolayısıyla görüşme cok daha sicak bir ortamda baslar ve ilerlerdi.
Şimdi ise,İletişim sonrası Görüşme günü konum isteyene kadar,hiç İletişim istenmiyor.
Yine de siz bilirsiniz 😉

Valla bence asıl bu yöntem yanlış!🤣
Onca trafiği yönetmek için bir asistan lazım gelir zira siz çoksunuz, biz tekiz! 🤣
Ben minimum düzeyde iletişiyorum randevulaşırken, birlikteyken yeterince sohbet etme fırsatı zaten olacaktır.
Ayrıca zaten yeni biri ile görüşecek olmak ekstra bir heyecan ya...

__
Konu sahibinin sorusuna gelince:
Kendini tanıtmamış, talebini akıcı bir şekilde dile getirememiş arkadaşları ben de görmezden geliyorum direkt. Belki çok iyi insanlar, belki çok nazikler ama ilk intiba sıfır olunca maalesef "zaman kaybı" olarak niteleyip, sıradaki mesaja geçiyorum yoksa süreci yönetmek sinir harbi nedeniyle imkansızlaşabilir.🤣

- slm
- slm 1 saat kaç seans?
- slm, ... yaş, ... boy
- eve geliyor musun
- yerin nerede?

Vb türevlerde o kadar çok mesaj alıyoruz ki hala ve yıl 2025!

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu arada siz mavişler için pembişlerde iletişimin önemi ne boyutta? Yani siz de benim gibi iletişime oldukça önem veriyorum diyor musunuz? Fikirlerinizi merak ediyorum. Mesela ben sadece selam veren, kendini tanıtmamış, Türkçesi kötü insanlarla iletişimi hız kesmeden sonlandırmaktan yanayım.

Kocaman öpüldünüz. 😘

Merhaba
Güzel konu .

Evet ... iletişim önemli ..

Ancak ben öncelikle merhaba derim
Karşı tarafın müsaitlik durumuna göre verdiği cevap neticesinde de
Kendimi tanıtıp istediğim proğramı belirtirim .
Merhaba dan sonra cevap için beklerim .
Kendimce ne kadar iş telefonu da olsa ortada bir yerde kalabilme unutulma ihtimalini ( insanız olabilir. ) her zaman göz önünde bulundurmaktan yanayım
Cevap alamazsam bir müddet sonra ..... kendi müsaitlik durumum bu süreci etkiler
Müsait değilsiniz sanırım deyip
Ya müsaitlik zamanını belirtirim şu saate kadar müsaitim diye
Yada
Teşekkür ederim ben başka zaman rahatsız ederim der ve mesajları silerim

Son düzenleme:
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onca trafiği yönetmek için bir asistan lazım gelir zira siz çoksunuz, biz tekiz! 🤣
Ben minimum düzeyde iletişiyorum randevulaşırken, birlikteyken yeterince sohbet etme fırsatı zaten olacaktır.

__
Kendini tanıtmamış, talebini akıcı bir şekilde dile getirememiş arkadaşları ben de görmezden geliyorum direkt. Belki çok iyi insanlar, belki çok nazikler ama ilk intiba sıfır olunca maalesef "zaman kaybı" olarak niteleyip, sıradaki mesaja geçiyorum yoksa süreci yönetmek sinir harbi nedeniyle imkansızlaşabilir.🤣

- slm
- slm 1 saat kaç seans?
- slm, ... yaş, ... boy
- eve geliyor musun
- yerin nerede?

Hepiniz bir ben bir mi ?

Hepiniz tek @AylinAylin tek 🫢🫢🫢🫢 🙈🙈🙈🥰🥰
Şaka bir yana tek mesajda keşke her şeyi netleştirebilsek ancak
Sanıyorum ilk tanışma iletişimi bir tık sancılı geçebilir tanıştıktan sonra her şey yerine oturuyor bence .

Sevgili üstadımın tarzına saygı duymakla beraber . Ben spontane geçmesi taraftarıyım

Ama eğer aynı gün randevu alabilmişsem eğer ki zor bir ihtimal o zaman iletişim çok daha hızlı çok daha net oluyor kanaatindeyim

kendimi merhaba
Nasılsınız

Burada karşı tarafın bir merhaba demesi için es veririm

Ben forumdan Yasakelma
Xxxxx gün
Xxx saat için müsaitlik zamanınız var mı ?

Konuşmaya göre değişebiliyor aradaki iletişim

Sözleşir ve bitiririm
Sonraki günler için ise konuşma

Gün geldiğinde
Hatırlatma anlamında
Yola çıkmadan
Merhaba ben yola çıkıyorum konum rica edebilirmiyim ?
Benden yana bir bir aksilik yok
Umarım sizde de yoktur .

Konum gelince .
Aşağı yukarı zaman belirtirim.
Gelirken almamı istediğiniz bir şey var mı sorusundan sonra ki konuşma .

Sonra yaklaştım .
Aracımı park ediyorum
Kapıdayım
Mesajları ile ...

Kendime konuşacak alan bırakırım genelde

Ama zaman zaman karşı tarafın verdiği enerji ile de gevezelik yapabiliyorum
Nadir de olsa ...

Sevgiler ...

Son düzenleme:
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine de siz bilirsiniz 😉
Tarz meselesi

Seni seviyorum üstad ufak takılmacalar ...
😜😜😜😜😜

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@AlexDe_Souza34
Sen fikir beyan etmedin
Yorumunu merakla okumak hoş olurdu

Yoksa ... 😅 🥱😜🤣🤣🤣🤣

Oktayca Çevrimiçi

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,521
3,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kocaman öpüldünüz. 😘

Selamlar akıcı ve düzgün iletişim konusunda evet önem veriyorum. Her zaman söylerim iletişim her iki taraf içinde önemlidir. @Eylül UMAY hanım 🥰

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,455
1,654
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bensiz olmaz @yasakelma80 üstadım..

Herşeyin başlangıcı selam vermektir bence. Hal hatır sorulur ve cevap beklenir benim açımdan böyle tabiki..

Cevap geldikten sonra ( gelirse tabi 🙂 bir kaç pembişten cevap alamadığım için asla yazmam mesela sonrasında ) konuya girerim 🙂

Ama şu ana kadar görüştüğüm veya görüşmeyi düşündüğüm forumdaki güzel pembişlerden iletişim problemi yaşadığım olmadı ( yukarıda belirttiğim gibi
Yaşarsam bir daha o pembişe zaten yazmam da görüşmem de ) yani
İletişim en az saygı kadar önemli.. 🙂🙂

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bensiz olmaz @yasakelma80 üstadım..

Herşeyin başlangıcı selam vermektir bence. Hal hatır sorulur ve cevap beklenir benim açımdan böyle tabiki..

Cevap geldikten sonra ( gelirse tabi 🙂 bir kaç pembişten cevap alamadığım için asla yazmam mesela sonrasında ) konuya girerim 🙂

Ama şu ana kadar görüştüğüm veya görüşmeyi düşündüğüm forumdaki güzel pembişlerden iletişim problemi yaşadığım olmadı ( yukarıda belirttiğim gibi
Yaşarsam bir daha o pembişe zaten yazmam da görüşmem de ) yani
İletişim en az saygı kadar önemli.. 🙂🙂
İletişim dediğin gibi saygı kadar önemli
Hatta saygı başlangıcı düzgün bir iletişim .
Saygı ve sevgi ile

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

__

- slm
- slm 1 saat kaç seans?
- slm, ... yaş, ... boy
- eve geliyor musun
- yerin nerede?

Dediğine katılıyorum Aylincim. Yani yüzyüze iken konuşabileceğimiz şeyleri randevudan önce uzatarak konuşmak bana da doğru gelmiyor. ✌🏼

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,076
4,130
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

__

- slm
- slm 1 saat kaç seans?
- slm, ... yaş, ... boy
- eve geliyor musun
- yerin nerede?

Aşk olsun,asist istedin de,yapmadık mı? 😅😅😅

Sen de haklısın da,yavrum; Sınırlı zaman icinde ,sobayı yakacaksın ,iki de bi odun atacaksın da,ortam ısınsın ..😈😜
Halbuki ki,ortam sıcak olsa,direct şey....😈 Sohbete başlanır 😜😅😅

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
486
958
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben öyle bir yazıyorum ki karşı tarafa soru bile kalmıyor..
En çok iletişimime güvenirim..(Başka bi özelliğim yok zaten)😅
Hangi pembişe yazdıysam kabul ettirmişimdir kendimi:)
Sadece saatler uymaz vs..
Kolay randevu sağladığım pembişler hakkında randevu zor veriyor,dönüş yapmıyor vs..gibi yazıları şaşkınlıkla okuyorum..

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Yine de siz bilirsiniz 😉

[COLOR=rgb(var(--xgtBaglanti-h))]Genişletmek için tıkla ...[/COLOR]
Görüşüne dek iletişimi devam ettirme fikri biraz empati kuramadığınızı, bencil olduğunuzu gösterir. Burada her maviş ile gün içi uzun diyaloglara girebilmek mümkün değil. Lütfen müzdrabim dediğiniz şeyleri bir kez daha gözden geçirin derim. 🙏

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
714
773

Kocaman öpüldünüz. 😘

❣️❣️❣️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben öyle bir yazıyorum ki karşı tarafa soru bile kalmıyor..
En çok iletişimime güvenirim..(Başka bi özelliğim yok zaten)😅
Hangi pembişe yazdıysam kabul ettirmişimdir kendimi:)
Sadece saatler uymaz vs..
Kolay randevu sağladığım pembişler hakkında randevu zor veriyor,dönüş yapmıyor vs..gibi yazıları şaşkınlıkla okuyorum..

Boğmuyorsun karşı tarafı çünkü, tık tık randevunu alıp geçiyorsun ve bir de hep söylüyorum ya sende ayrı bir şans var bu konuda.🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hepiniz bir ben bir mi ?

Hepiniz tek @AylinAylin tek 🫢🫢🫢🫢 🙈🙈🙈🥰🥰
Şaka bir yana tek mesajda keşke her şeyi netleştirebilsek ancak
Sanıyorum ilk tanışma iletişimi bir tık sancılı geçebilir tanıştıktan sonra her şey yerine oturuyor bence .

Sevgili üstadımın tarzına saygı duymakla beraber . Ben spontane geçmesi taraftarıyım

Ama eğer aynı gün randevu alabilmişsem eğer ki zor bir ihtimal o zaman iletişim çok daha hızlı çok daha net oluyor kanaatindeyim

kendimi merhaba
Nasılsınız

Burada karşı tarafın bir merhaba demesi için es veririm

Ben forumdan Yasakelma
Xxxxx gün
Xxx saat için müsaitlik zamanınız var mı ?

Konuşmaya göre değişebiliyor aradaki iletişim

Sözleşir ve bitiririm
Sonraki günler için ise konuşma

Gün geldiğinde
Hatırlatma anlamında
Yola çıkmadan
Merhaba ben yola çıkıyorum konum rica edebilirmiyim ?
Benden yana bir bir aksilik yok
Umarım sizde de yoktur .

Konum gelince .
Aşağı yukarı zaman belirtirim.
Gelirken almamı istediğiniz bir şey var mı sorusundan sonra ki konuşma .

Sonra yaklaştım .
Aracımı park ediyorum
Kapıdayım
Mesajları ile ...

Kendime konuşacak alan bırakırım genelde

Ama zaman zaman karşı tarafın verdiği enerji ile de gevezelik yapabiliyorum
Nadir de olsa ...

Sevgiler ...

Ben hep tek! 🤣🤣

İşte beklediğimiz randevu süreci bu ama hala maalesef "slm" yazıp bekleyen var. 🤣

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,076
4,130
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşüne dek iletişimi devam ettirme fikri biraz empati kuramadığınızı, bencil olduğunuzu gösterir. Burada her maviş ile gün içi uzun diyaloglara girebilmek mümkün değil. Lütfen müzdrabim dediğiniz şeyleri bir kez daha gözden geçirin
(Belli sınırlar içinde,rahatsız etmeden)

Sevgili, Eylül...
Parantez içinde, belirtmiştim zaten konunun kıvamını, olması gerekeni... Her gün 24 saat yazışalım demiyorum . Ara ,sıra alevlendirelim ,hepsi bu😉

Tabi ki bu benim görüşüm. Ama,tecrübe ile sabit bir görüş.
Bir deneyin bakalım, fark görecek misiniz ? 😈

Yada,kendi doğrunuzda ilerleyebilir siniz. Ona da saygi duyuyorum..👍

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,947
1,590
Cinsiyetiniz nedir?

Bu arada siz erkeklerin kadınlarla iletişimin önemi ne boyutta? Yani siz de benim gibi iletişime oldukça önem veriyorum diyor musunuz? Fikirlerinizi merak ediyorum. Mesela ben sadece selam veren, kendini tanıtmamış, Türkçesi kötü insanlarla iletişimi hız kesmeden sonlandırmaktan yanayım.

Kocaman öpüldünüz. 😘

Birlikte vakit geçirmek istediğim kadın ile sağlıklı bir iletişim

Kocaman öpüldünüz. 😘

Saygı çerçevesi içinde sağlıklı bir iletişim kurmadan yaşanacak bir birliktelik illaki bir sorun doğuracaktır. kendini iyi ifade etmek, karşındaki iyi anlamak önemlidir @Eylül UMAY ,kendi genelimde anlık program yapan biri olmadığım için, birlikte vaktini çalacağım kadın için sayfasını 10 defa belki daha fazla okurum, fotoğraflarına bakarım , eğer rahatsızlık vermeyeceksen saygı çerçevesi içinde kısa mesajlar ile taciz eder ve onu arzulamaya başlarım.. Bu kısa mesajlarım ile yaşayacağım birlikteliğe biraz da olsa duygusallık katmaya çalışırım. Ne kadar doğru, ne kadar mantıklı bilemedim doğrusu sizin fikirlerinizi merak etmiyor değilim @Eylül UMAY

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
264
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk kez görüşeceğim bir hanımsa;

"xxx hanım merhaba, nasılsınız?
Ben forumdan Lorem ipsum.
x tarihte, saat x-x arası programınız uygunsa ve sizde isterseniz misafiriniz olmayı çok isterim.
Dilediğiniz zaman geri dönüş yapabilirsiniz
Görüşmek umuduyla"

Benim rutinim bu şekildedir.
Cevap gelip sözleştiğimiz zamanda misafirlik gününden bir gün önce teyit mesajı atacağımı bildiririm.
Hepsi bu…

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Sevgili Eylül Umay. Konu sadece iletişim olarak ele alınmamalı bence. İnsanın karşısındaki kişilere davranış şekli sıkıntılı ise ilk iletişimden en sonuna kadar muhtemelen bir şeyler yanlış olacaktır. Bunu çözmenin yolu ise eğitimden geçiyor ve belli bir yaştan sonra düzeltilmesi çok zor...
Tek umut belki teknolojinin buna bir çözüm getireceğini düşünüyorum.
Bazen de maalesef eğitim de işe yaramıyor. Teknolojinin katkısı nasıl olacak yani? 🤫😏

4 Ocak 2014
591
461
Cinsiyetiniz nedir?

Kocaman öpüldünüz. 😘

Keşke her bayan senin gibi iletişime önem verse..bazılarının takıntısı yaş,oysa referanslarımıza sorulsa,memnuniyet derecesine bakılsa daha isabetli olur..🌹💕

volkan56 Çevrimdışı

volkan56

Sevişmeyi çok Seviyorum
28 Haz 2019
117
167
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Eylül Hanım uzun suredir bende forum üyesiyim fakat son zamanlarda anlamadığım. konular var.
Hiç bir kimseye yalan yanlış konuşmam saygısızlık yapmam benim ile birlikte olan partnerler beni çok iyi tanır referanslarım iyi paembişlerdir her zaman birlikte olduğum pembişleri. referans veririm. anlım açık gayet düzgün yazarım fakat son zamanlarda bazı pembişlere mesaj yazıyorum cevap vermiyorlar. hatırlatıyorum benim ile birlikye dahi olmak istemesede insan nezaketen cevap verir bir türlü insanları anlamıyorum. Evet benimde hatalarım istemiyerekte olabilir benim ile olmak istemiyebilir saygı duyarım fakat yargısız infaz olmamalı mesaj atığım cevap veren pembişler var oyalama taktiği yapıyorlar bugün çalışmıyorum başka zaman görüşelim tamamı tamam diyorum başka zaman mesaj atıyorum hayır olmaz diyor sebebini soruyorum daha önce hiç görüşmemişim. sebebi yok seninle görüşmek istemiyorum diyor referans verdiğim halde insan ön yargılı olmamalı öncde mesaj atığımda bana söylesin seninle olmak istemiyorum desin bende bir daha onu rahatsız etmeyeyim aramayayım sana hesap vermek zorunda değilim mesajlaştık diye seninle birlite olmak mecburiyetim yok diyorlar. sebep söylemiyorlar. Her neyse seni daha fazla rahatsız etiysem özür diliyorum. anlamadım gitt

Saygılarımı sunuyorum

...KARA... Çevrimdışı
1 Mar 2021
113
87
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kocaman öpüldünüz. 😘

Siz o konuda haklısınız, bizde geç veren ,yarım yamalak konusan ,istemiyorum havası sezince iletişimi kesiyorum.
Çok soğutuyor bizi ,iletişimi soğuk olanın yatağı bk gibi olur

kingcrimson Çevrimiçi
9 Ara 2021
1,618
3,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazen de maalesef eğitim de işe yaramıyor. Teknolojinin katkısı nasıl olacak yani? 🤫😏

Yapay zeka ile. Tanınmayan numaralardan gelen mesajları YZ karşılasın. Belli eşiklerden sonra seni sohbete dahil etsin gibi...

Aslında senin yazdığını gördükten sonra WP deki yapay zekaya sordum. Sanki olabiliyor ama business hesap lazım sanırım. Hissettiğim daha tam oturmuş değil ama hayatımıza girecek.

YZ'nin verdiği cevap:
Anladım seni 😊 Bu işine yarayabilir! Bazı WhatsApp chatbotları veya filtreleme uygulamaları bu tür senaryolar için kullanılabilir. Mesela, gelen mesajları filtreleyip belli kriterlere göre sana haber verebilirler.

Bunu ayarlamak için üçüncü taraf bir uygulama (örn: WhatsApp Business API ile çalışan bir chatbot) veya bir filtreleme aracı kullanman gerekebilir. Bu tür bir çözüm için teknik detaylara bakmak ister misin? 🤔

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
258
220
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kocaman öpüldünüz. 😘

İletişimin beraberliğin nasıl geçeceğine dair ip uçları barındırır şahsi fikrim

Kirito

Normal Üye
29 Kas 2025
24
69
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine de siz bilirsiniz 😉
Üstat çok takılma bu konulara, bu tür sohbetler sonrası beklentin artabilir. Telefonda iyi anlaşıp gittiğinde anlaşamayabilirsin. O yüzden programı yaptıktan sonra günü geldiğinde git anın tadını çıkar 😉

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bence bu mecrada iletişim ekmek ve su gibi gerekli.

Birbiri hakkında hiç bir şey bilmeyen,sohbet etmeyi sevmeyen,etkileşim kuramayan iki insanın buluşmasını düşünün.Sonuç ne olurdu?

Ama birde buluşmaadan önce birbirinin artı ve eksi yönleri hakkında bilgi sahibi olan,görüşmeden önce sohbet etme fırsatı bulup,bir kaç fikir sahibi olmuş ve hiiiimmm evet ben bu kişi ilekesinlikle ölmeden önce mutlaka görüşmeliyim dediğiniz insan ile görüşmenin vermiş olduğu haz ...✨✨✨
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. İletişim çoook önemli. Huzursuz hissettiren insanlardan uzaklaşmak gerekiyor. 🫡🙏

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Kendi adıma cevaplıyorum, iletişim diğer eksiklikleri tamamlamak için çok önemlidir. Fizik ve performans anlamında tatmin olmamışsam ancak iletişim çok iyiyse o görüşme benim için olumlu geçmiştir. İletişim iyiyse diğer eksikleri görmezden gelebilirim.
Oldukça makul ve güzel bir bakış açısı. 🥰

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Kocaman öpüldünüz. 😘

✌🏻✌🏻

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
486
958
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla ben selam verip hatır sormayı kendimi tanıtıp referanslarımı, istediğim programı tek mesajda iletmeyi tercih ediyorum,karşı tarafa soru kalmıyor daha akıcı program oluşuyor..Geç bile görse dönüş yapılıyor,Musait durumları varsa hemen alıyolar

4 Ocak 2014
591
461
Cinsiyetiniz nedir?

Kocaman öpüldünüz. 😘

ilk defa önceki like'ı iptal ettim..hız kesmeden sonlandırmanın keyfi bu olsa gerek..

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Olması gereken şekilde kendimizi tanıtıp iletişime geçmek zaten yapılması gereken bir konu onun haricinde görüşme esnasında samimiyetten yanayım samimiyetsiz konuşmalar yalandan dinlemeler bana itici geliyor ve bir daha o pembişle görüşmüyorum ben samimiyetten yanayım
Kesinlikle haklı bir beklenti. 😊🙏

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
721
2,098
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Kocaman öpüldünüz. 😘

☀️☀️

forbiddenwalter Çevrimiçi
21 Nis 2023
92
184
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kocaman öpüldünüz. 😘
Selamlar.

Konu anasayfama düşmüş, iletişim de ilgi alanım, o yüzden iki kelam edeyim dedim.

İletişimi sadece bilgi aktarımı olarak görmemek gerekiyor bence. İnsanlar birbirleriyle konuşurken yalnızca “ne istediklerini” iletmez; aynı zamanda karşı tarafa nasıl bir insan olduklarına dair sürekli veri gönderir.

Paul Watzlawick'in iletişim yaklaşımındaki meşhur bir ayrımı vardı, kelimesi kelimesine hatırlamasam da, her mesajın bir içerik boyutu olduğu kadar bir de ilişki boyutu olduğundan söz eder. Yani “Merhaba, müsait misiniz?” cümlesinin görünen içeriği basittir; fakat kişinin kendini tanıtma biçimi, kelime seçimi, üslubu, karşısındakinin sınırlarına gösterdiği özen vesaire aslında “Ben seninle nasıl bir ilişki kuracağım?” sorusunun da cevabını verir.

Bu nedenle ilk iletişimin insanlarda filtre işlevi görmesini oldukça normal buluyorum. Özellikle henüz birbirini tanımayan iki insan arasında karşı taraf hakkında elimizde çok az veri vardır. Zihin de ister istemez mevcut küçük ipuçlarından çıkarım yapar. Psikolojide buna yakın çalışan kavramlardan biri "thin-slice judgments", yani insanlar çok kısa davranış örneklerinden bile karşılarındaki kişi hakkında hızlı değerlendirmeler oluşturabilir. Bu değerlendirmeler kusursuz değildir ama sosyal hayatta sürekli kullanırız, bazen farkında olmayız.

Benim açımdan düzgün Türkçe meselesi de edebiyat sınavı değil. Yazım hatası yapan insanla iletişim kurmam gibi bir düşüncem yok. Daha çok kişinin kendini anlaşılır ifade etmek için gösterdiği çaba önemli. “Slm müsait” ile kendisini kısaca tanıtan, ne istediğini düzgünce söyleyen bir insan arasında bilgi miktarından daha büyük bir fark var, ikincisi karşısındaki insanı da iletişimin bir öznesi olarak gördüğünü gösteriyor.

Carl Rogers'ın insan ilişkilerine ilişkin yaklaşımında da empati, içtenlik ve karşıdakini koşulsuz olumlu kabul etme merkezi kavramlardır. Bence kaliteli iletişimde bunun daha gündelik karşılığı şu: Ben yalnızca konuşmak istediğim için konuşmuyorum; karşımdakinin beni nasıl deneyimlediğini de hesaba katıyorum.

Dolayısıyla benim için iletişim kesinlikle önemli. Hatta özellikle iki insanın henüz birbirini tanımadığı durumlarda, bazen konuşulan konudan daha önemli. Çünkü içerik bize insanın ne istediğini, iletişim biçimi ise çoğu zaman o istediği şeyi nasıl elde etmeye çalışacağını anlatıyor.

Tabii bunun tersine de dikkat etmek lazım: iyi yazan, nazik ve kendini mükemmel ifade eden biri otomatik olarak iyi veya güvenilir bir insan değildir. İletişim güçlü bir ilk filtre olabilir; karakterin yerine geçen bir ölçüm olmadıkça sorun olmaz.

burgazliugur Çevrimdışı
1 Ağu 2026
122
94
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kocaman öpüldünüz. 😘

Limoni desem...

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170

Kocaman öpüldünüz. 😘

Seninle Aynı fikirdeyim canım iletişim çok önemli ben de aynı şekilde yapıyorum bu tarz mesajlara Kesinlikle geri dönmüyorum kalemine sağlık güzel bir konuya değinmişsin

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
379
709
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişim tabii ki çok önemli. Kullanılan dil, içerik ve hatta imlâ kuralları. Hepsi bir bütün olarak iyi olmalı.

Elbette ki bu tek taraflı değildir. Karşılıklı güzel iletişim en güzelidir. Zannediyorum bunu sadece mavişlerden beklemek yanlış olur. Değil mi?

O sebeple, kendini tanıtan, güzel güzel meramını anlatmış insanlara dönmemek, ya da "slm, kaç saat olacaktı cnm?" gibi dönmek de doğru değil. Onlarca mesaj alıyor olabilir tabii buradaki hanımefendiler ama en azından bunlar arasından seçici davranıp güzel üsluba güzel dönmek gerekir diye düşünüyorum.

Güzel iletişimlerin, akabinde güzel sevişmelerin bol olduğu günlerimiz olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar