Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İkna edin dönmesin :)

Srcn92

Normal Üye
20 Nis 2026
5
57
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asyayla daha merhabalaştığımızda aldığım samimiyetten görüşmenin nasıl geçeceği hakkında fikirlerim zaten oluşmuştu çok tatlı naif ve sempatik sohbetinden de sevişmesinden aldığıma yakın bi keyif aldım ne kadar iyi olduğunu siz düşünün :) artık bir ayağı istanbulda olacağı için çok şanslıyız ben çok keyif aldım çok arzuladım ve arzulandım favorilerimede aldım tabi ki yine görüşeceğiz @ASYA ANKARA

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Asyayla daha merhabalaştığımızda aldığım samimiyetten görüşmenin nasıl geçeceği hakkında fikirlerim zaten oluşmuştu çok tatlı naif ve sempatik sohbetinden de sevişmesinden aldığıma yakın bi keyif aldım ne kadar iyi olduğunu siz düşünün :) artık bir ayağı istanbulda olacağı için çok şanslıyız ben çok keyif aldım çok arzuladım ve arzulandım favorilerimede aldım tabi ki yine görüşeceğiz @ASYA ANKARA
Ben çok uğraştım (rica anlamında ) ama dönecek sanırım .

Dua edelim de sık sık ayda bir hafta olmak kaydı ile gelsin .

Paylaşım için yaşayana yaşatana @ASYA ANKARA teşekkürler

@ASYA ANKARA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🥰🥰🥰🧿🧿🧿

ASYA ANKARA Çevrimdışı
6 Eyl 2025
1,036
5,126
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. 🌸 Ben de seninle tanıştığım ilk andan itibaren enerjimizin çok güzel tuttuğunu hissettim. Keyifli ve unutulmaz bir buluşmaydı. Devamını da en kısa zamanda birlikte getiririz diye düşünüyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. 🤍

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar