Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İhtimalin Yakıcılığı

Majest Çevrimdışı
8 Ocak 2022
67
165
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Vera ile geçen hafta bir görüşme yaptık. Yaşattıklarından sonra bu referansı yazmak benim için ayrı bir zevk.

------------------------------------
Onu bu forumda buldum ama “bulmak” değil bu, öyle bir algoritmaydı ki onu bulmama yarayan sayılar bile yerini unuttu. Onu gördüğümde gözlerinde bir şey vardı:
"zekâ mı, ateş mi "
yoksa ikisinin kusursuz bir anlaşması mı
bilemiyorum. Bir kaç kez iltifat ettim ona,
öyle doğrudan değil, bir bilmece gibi, bir matematiksel sır gibi. Sırrı çözdü hemen. Çünkü
övgüyü değil, altındaki anlamı sevmişti belki.

Akşam buluştuk. Konuştu, dokundu. Dokunduk, konuştuk, izin verdi onun kelimlerine girmeme. Zaman, biz konuşurken sessizce çekildi odadan. O,aydan kopmuş bir inci gibiydi, zarif, korunacak, ipeklere sarılacak kadar narin. Ama aynı zamanda hınzır bir zeka taşıyordu yüzünde,
küçük bir mimikle insanı yoldan çıkaran türden.
Bazı bakışları vardı, insanın aklını baştan çıkarır ( ne talihsizlik, çoktan çıkmıştı aklım başımdan)
Ve akşam, akşam bir cümle gibi aktı. Ne başı vardı, ne sonu, sonra zaman bitti , Ay çekildi. Sanki her şey yarım kalmış bir ay ışığıydı.
Sadece Vera Ay vardı. Ve ben, onu bulduğuma hâlâ inanamayan bir adamdım.

Özel anlarımız daha da fenaydı.

Mesela, soran olur aranızdan, kıvrımları nasıldı, dersin. Bilmiyorum. Bilmek istemiyorum. Çünkü bilmek, onu sıradanlaştırır. Zarif teninde ışıklar nasıl mı geziniyordu? Cevabı bende yok .O anları cisimleştirip kötü birer kopyaya razı olamam.
Hepsi bir hayal gibi dolaşıyor fikrimin kıvrımlarında.
Dudaklarının ince formu… başka nereleri çağrıştırıyordu ben henüz teninde oralara değmeden? İşte asıl delilik bu: dokunmadan bile insanı yakan bir ihtimalin varlığı. Öpüşlerinin sıcaklığına nasıl dayanabilirdim? Sanki biri
bedenimin içindeki bütün mantığı söküp
yerine yalnızca arzu yerleştiriyordu. Üzerimde zıplayan o afet… O enerjisiyle nasıl bitirecekti beni, dayanamazsın ki, yanmadan nasıl duracaksın göğüsleri yıldızlar gibi dolanırken üstünde. Dudakları değerken bana, enerjisiyle bedenime hükmetmek istiyordu. Bazı kadınlar insanın aklını bile soyar.

Hangi pozisyonlarımı güzel? Mirim pozisyon dediğin müsabakalarda olur, bu başka bir şey, çünkü bazı şehvetler yaşanmaz…

Sadece insanın içinde sonsuz bir yanık gibi kalır.
Bazı birliktelikler tam tamamlanmaz… çünkü insan, tekrar yazmak ister :)

-------------------------------------------------
Vera özel davranılması gereken hanımlardan, GFE' mi, evet.(Ama sen de ona hakettigi gibi davranacaksın)
yataktaki performansı bir Ay afeti gibi mi evet ( Ama sen de onun kiymetini beleceksin.)

Hayat hep en güzellerini anlari buluştursun seninle.

9 Ocak 2026
167
152
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve keyifle okunan referans için size ve bu referansı yazmanıza vesile olan @Vera Ay a teşekkür ediyorum

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
5,272
4,645
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,825
1,790
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Vera ile geçen hafta bir görüşme yaptık. Yaşattıklarından sonra bu referansı yazmak benim için ayrı bir zevk.

------------------------------------
Onu bu forumda buldum ama “bulmak” değil bu, öyle bir algoritmaydı ki onu bulmama yarayan sayılar bile yerini unuttu. Onu gördüğümde gözlerinde bir şey vardı:
"zekâ mı, ateş mi "
yoksa ikisinin kusursuz bir anlaşması mı
bilemiyorum. Bir kaç kez iltifat ettim ona,
öyle doğrudan değil, bir bilmece gibi, bir matematiksel sır gibi. Sırrı çözdü hemen. Çünkü
övgüyü değil, altındaki anlamı sevmişti belki.

Akşam buluştuk. Konuştu, dokundu. Dokunduk, konuştuk, izin verdi onun kelimlerine girmeme. Zaman, biz konuşurken sessizce çekildi odadan. O,aydan kopmuş bir inci gibiydi, zarif, korunacak, ipeklere sarılacak kadar narin. Ama aynı zamanda hınzır bir zeka taşıyordu yüzünde,
küçük bir mimikle insanı yoldan çıkaran türden.
Bazı bakışları vardı, insanın aklını baştan çıkarır ( ne talihsizlik, çoktan çıkmıştı aklım başımdan)
Ve akşam, akşam bir cümle gibi aktı. Ne başı vardı, ne sonu, sonra zaman bitti , Ay çekildi. Sanki her şey yarım kalmış bir ay ışığıydı.
Sadece Vera Ay vardı. Ve ben, onu bulduğuma hâlâ inanamayan bir adamdım.

Özel anlarımız daha da fenaydı.

Mesela, soran olur aranızdan, kıvrımları nasıldı, dersin. Bilmiyorum. Bilmek istemiyorum. Çünkü bilmek, onu sıradanlaştırır. Zarif teninde ışıklar nasıl mı geziniyordu? Cevabı bende yok .O anları cisimleştirip kötü birer kopyaya razı olamam.
Hepsi bir hayal gibi dolaşıyor fikrimin kıvrımlarında.
Dudaklarının ince formu… başka nereleri çağrıştırıyordu ben henüz teninde oralara değmeden? İşte asıl delilik bu: dokunmadan bile insanı yakan bir ihtimalin varlığı. Öpüşlerinin sıcaklığına nasıl dayanabilirdim? Sanki biri
bedenimin içindeki bütün mantığı söküp
yerine yalnızca arzu yerleştiriyordu. Üzerimde zıplayan o afet… O enerjisiyle nasıl bitirecekti beni, dayanamazsın ki, yanmadan nasıl duracaksın göğüsleri yıldızlar gibi dolanırken üstünde. Dudakları değerken bana, enerjisiyle bedenime hükmetmek istiyordu. Bazı kadınlar insanın aklını bile soyar.

Hangi pozisyonlarımı güzel? Mirim pozisyon dediğin müsabakalarda olur, bu başka bir şey, çünkü bazı şehvetler yaşanmaz…

Sadece insanın içinde sonsuz bir yanık gibi kalır.
Bazı birliktelikler tam tamamlanmaz… çünkü insan, tekrar yazmak ister :)

-------------------------------------------------
Vera özel davranılması gereken hanımlardan, GFE' mi, evet.(Ama sen de ona hakettigi gibi davranacaksın)
yataktaki performansı bir Ay afeti gibi mi evet ( Ama sen de onun kiymetini beleceksin.)

Hayat hep en güzellerini anlari buluştursun seninle.
Güzel yorum referans için teşekkürler

LizardWizz Çevrimdışı
1 Haz 2025
112
155
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yok bu işte bir terslik var. Bu kadınla sevişen ya edebi bir dile mahkum oluyor ya da metafizik bir deneyim yaşıyor.

İlerleyen haftalarda olur da benim de referans yazım böyle edebi olursa, ki hiç tarzım değil, bilin ki bu kadın cadı.

Yakın takipteyim...

Majest Çevrimdışı
8 Ocak 2022
67
165
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok bu işte bir terslik var. Bu kadınla sevişen ya edebi bir dile mahkum oluyor ya da metafizik bir deneyim yaşıyor.

İlerleyen haftalarda olur da benim de referans yazım böyle edebi olursa, ki hiç tarzım değil, bilin ki bu kadın cadı.

Yakın takipteyim...
Rüyalarım bunsan sonra normal bi şekilde sürüp gitmesin diyorsan, @Vera Ay .
be carefull what you wish for

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,076
4,130
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Yakın takipteyim...
Tatli cadı olduğuna yemin edebilirim ama,ispatlayamam 😁😈

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,455
1,654
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler bu güzel
Hanımefendiye hak ettiği referanslardan birini
Daha yazan size..
keyfiniz bol olsun

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler @Vera Ay 😘🧿🚀🚀🚀🚀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar