Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ❤️I LOVE YOU SO MUCH❤️

59darkknight59

Normal Üye
14 Nis 2026
15
43
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün Dünya'nın en güzel kraliçesi olan @Partner Nihal ile görüşme yaptım ve tek kelimeyle olağanüstü bir gündü🥳. Kraliçem gerçekten çok nazik, kibar, sıcakkanlı ve bembeyaz kanatları olan bir melek adeta🤍. O kadar güzel bir kalbi var ki ona hayranım. Onunla görüşmeye Çorlu'dan geldim ve aşırı güzel geçti. Onun için Dünya'nın öbür ucuna da giderim🥰. Onunla görüşme yaptığım ve tanışma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım. Kapıyı açtı ve aşık oldum resmen. Fotoğraftakilerden çok daha güzel ve hoş😍. Beni çok güzel karşıladı ve çok güzel ikramlarda bulundu. Biraz sohbet ettik ve odaya geçip bol bol seviştik❤️. Paha biçilemez bir andı. Ama onunla sohbet muhabbet ettiğimiz zamanı da asla unutamayacağım. Valla 2 saat çabucak geçti ve doyamadım ona ama tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum❤️‍🔥. Beni kabul ettiğin için ve herşey için çok teşekkür ederim kraliçem. İyi ki varsın güzel insan. Kalbimin en güzel yerinde tahtındasın ve her zaman kraliçemsin. Cansın, i love you so much my Queen💘

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,079
2,690
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün Dünya'nın en güzel kraliçesi olan @Partner Nihal ile görüşme yaptım ve tek kelimeyle olağanüstü bir gündü🥳. Kraliçem gerçekten çok nazik, kibar, sıcakkanlı ve bembeyaz kanatları olan bir melek adeta🤍. O kadar güzel bir kalbi var ki ona hayranım. Onunla görüşmeye Çorlu'dan geldim ve aşırı güzel geçti. Onun için Dünya'nın öbür ucuna da giderim🥰. Onunla görüşme yaptığım ve tanışma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım. Kapıyı açtı ve aşık oldum resmen. Fotoğraftakilerden çok daha güzel ve hoş😍. Beni çok güzel karşıladı ve çok güzel ikramlarda bulundu. Biraz sohbet ettik ve odaya geçip bol bol seviştik❤️. Paha biçilemez bir andı. Ama onunla sohbet muhabbet ettiğimiz zamanı da asla unutamayacağım. Valla 2 saat çabucak geçti ve doyamadım ona ama tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum❤️‍🔥. Beni kabul ettiğin için ve herşey için çok teşekkür ederim kraliçem. İyi ki varsın güzel insan. Kalbimin en güzel yerinde tahtındasın ve her zaman kraliçemsin. Cansın, i love you so much my Queen💘
Canım benim🥰🥰 Ne güzel yazmışsın çok duygulandım ❤️❤️ Çok teşekkür ederim.🤩🤩 Esas ben seni tanıdığım için çok mutluyum 🩷🩷 Sen benim canımsın 💙💙Güzel yüreğinden öperim💚💚💋💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,513
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar