Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kim benle uçmak ister
Beennn ben ben
Kemerleri bağlayalım mı? @HAYAL
Böylece Hayal Hn ın gerçekte hayal ürünü olmadığını anlamış olduk.
Aşırı merak edilen kombin geldi görüşsek mi
Güvenliğiniz için lütfen koltuk kemerlerinizi takılı tutunuz, koltuk sırtlıklarınızı ve katlanır masalarınızı dik konuma getiriniz, elektronik cihazlarınızı uçak moduna alınız veya tamamen kapatınız.
Hayal hava yolları ucuşa hazırız
yere inmeyen uçak istiyoruzKim benle uçmak ister
Müthişsin @HAYAL
Kim istemez kiii. Görüşücez uçucaz beraber az kaldıııı
Olurum dar kabinde sevisirizBeennn ben benhostesim olurmusun
![]()
Çok sıkı olmasın Kemer sonra acamamKemerleri bağlayalım mı? @HAYAL
Berraber uçalım Nirvana yaUçur bizi en zirvelere![]()
Bu siteyi kullana bilsem çok iyi olucak burası çok karmaşık geliyorBöylece Hayal Hn ın gerçekte hayal ürünü olmadığını anlamış olduk.
Arasıra böyle kendinizi belli etseniz çok iyi olur bence![]()
Nihayet aradığım kaptan pilot geldi miKaptanınız konuşuyor![]()
Önceden ayırtır San eki minik yaparizEkonomi bilet varsa![]()
Kaptanınız konuşuyor![]()
Çok beğendim tam hayalim deki uçuşGüvenliğiniz için lütfen koltuk kemerlerinizi takılı tutunuz, koltuk sırtlıklarınızı ve katlanır masalarınızı dik konuma getiriniz, elektronik cihazlarınızı uçak moduna alınız veya tamamen kapatınız.
Kabin bagajlarınızın güvenli bir şekilde yerleştirildiğinden emin olunuz.
Acil durum çıkış koltuklarında oturan yolcularımızın, uçak içindeki güvenlik kartını okumasını ve acil durumlarda kabin ekibine yardımcı olmayı kabul ettiğini hatırlatırız.
Temsili@HAYAL
sonunda yere iner her uçak bir fark la biri havalantikca küçülür diyeri havalandik ca büyüryere inmeyen uçak istiyoruz![]()
Ben hep burdayım ve uçurmaya hazirimMüthişsin @HAYALAyrıca bilmeni isterim ki, bu fotoğrafın fantezi dünyamda yer etti. Umarım bir gün hostesim olursun
![]()
O halde ; ‘ Come fly with meÇok beğendim tam hayalim deki uçuş
Sekreterine yaptıkları yüzünden çayını kendi hazırlayan patron misali, pilotu olsam valizleri uçağa ben yerleştirirdim sanırım.
olur aşkım
Beennn ben benhostesim olurmusun
![]()
Ben her zaman...Kim benle uçmak ister
Zirveye uçalımBen hazırım nereye ucalim
uçak kalktıktan sonra,inene kadar sevişmek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!