- 24 Ağu 2009
- 126
- 77
- Cinsiyetiniz nedir?
Begüm hanımla yıllar öncesine kalmis sayısız görüşmem var. Temizlik ve hijyen den bahsetmeyeceğim.Harika bir eve sahip.Cok temiz ve oldukca güzel.Sayisini hatirlamadigim onlarca görüşmem olmuştur kendisiyle.Ben oral sex delisiyim. Begüm bunu iyi derecede yapanlardan. Kibarligi zerafeti duruşu çizgisi bana karşı hiç değişmemiştir.Bazen isteklerim oluyor cildirtmis olsam da kendisini.Cok ama çok sevdiğim pembistir kendisi.
İnsana insan gibi değer veren zaman kavrami olmayan sevgili dost arkadaş gibi görüştüğüm sevdiğim bir kadın gibi kadındır kendisi
Forumda olduğunu görünce cok sevindim.
Fantazi dünyası oldukça geniş oldukça güzel kadındır. Yeşil gözleri var ya bebek suratı ..
İşten ara bulunca kendimi yanında bulmak istedigim ozellikle huzur bulduğum kadındır
Kendisine kocaman sevgiler
İnsana insan gibi değer veren zaman kavrami olmayan sevgili dost arkadaş gibi görüştüğüm sevdiğim bir kadın gibi kadındır kendisi
Forumda olduğunu görünce cok sevindim.
Fantazi dünyası oldukça geniş oldukça güzel kadındır. Yeşil gözleri var ya bebek suratı ..
İşten ara bulunca kendimi yanında bulmak istedigim ozellikle huzur bulduğum kadındır
Kendisine kocaman sevgiler