- 6 Haz 2018
- 6,573
- 9,055
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Arkadaşlar ya, geçmişim zaten fit; geçirdiğim bazı operasyonlarla beraber kilo almıştım, veriyorum!
Dün paylaştığım foto için dahi WhatsApp'tan taciz edilmişim: Kilo mu verdin? Şu mu oldu? Bu mu oldu?
Topluca açıklayayım: Evet, kilo veriyorum.
Diğer fotoda elbise daha fit göstermiş sanırım ama göbeğim eriyor olmakla beraber hala var fakat niye bu kadar sorun oluyor? Elalemin derdi bir erkek üye kitlesini niye bu kadar geriyor anlamıyorum.

Ayrıca cildimde insancıl ( ! ) lekeler de evet var ancak çok beyaz olduğum için kamera + ışık görünce ekstra pürüzsüz görünüyorum, çekimler de profesyonel olunca...
Bir salın beni ya!
Aha, hala kıvrılan gö be ğim!
Göbeğimden üzgünümsü bir surat oluşmuş, çok güldüm.

Dün paylaştığım foto için dahi WhatsApp'tan taciz edilmişim: Kilo mu verdin? Şu mu oldu? Bu mu oldu?
Topluca açıklayayım: Evet, kilo veriyorum.
Diğer fotoda elbise daha fit göstermiş sanırım ama göbeğim eriyor olmakla beraber hala var fakat niye bu kadar sorun oluyor? Elalemin derdi bir erkek üye kitlesini niye bu kadar geriyor anlamıyorum.

Ayrıca cildimde insancıl ( ! ) lekeler de evet var ancak çok beyaz olduğum için kamera + ışık görünce ekstra pürüzsüz görünüyorum, çekimler de profesyonel olunca...
Bir salın beni ya!
Aha, hala kıvrılan gö be ğim!
Göbeğimden üzgünümsü bir surat oluşmuş, çok güldüm.
Son düzenleme: