Karayell
Normal Üye
- 8 Haz 2026
- 4
- 28
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Arkadaşlar çok özür dileyerek "olumlu referans" konusu olarak açmayı becerememişim normal konu olarak açtığım mesajımı şimdi burdan iletiyorum. Sonuçta referans okumak isteyen arkadaşlar ve @Asel ARJİN in emekleri söz konusu.Merhaba arkadaşlar ;
Bugün sabah 10:00 da @@Asel ARJİN ile sonunda tanışabilme fırsatı buldum , iyiki de tanımışım ellerinden Türk kahvesi içmişim.
Lokasyon olarak kolay ulaşımı olan otopark sıkıntısı olmayan bir yerde. Eve girişte sizi çok güzel yönlendiriyor herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.
İçeri girdiğiniz anda sizi sadece dudakları gülümseyen değil gözleri de gülümseyen çok güzel bir kadın karşılıyor.
Sabah saatleri olmasına rağmen , çok enerjikti ve giydiği kırmızı saten elbise içinde harikaydı.
Sohbetimiz çok güzel geçti , baya bir kitabı var okumayı seven birisi. Bende tarih meraklısı olarak baya baya 40 yıllık arkadaş gibi sohbet muhabbet tartışma konuları aldı gidiyoruz
Bana duşu gösterdikten sonra başka bir boyuta geçtim resmen , heyecanda yaptım yalan değil. Kendisi sağolsun bu heyecanımı dudakları ile aldı attı. Yazılan anlatılan onca referanstan sonra @@Asel ARJİN için yazacak kelime yok bu gerçek.
Yalnız benim için önemli olan ve bir türlü yapamadığım bir fantezimi rica ettiğimde tabiki diyerek yaptığı için çok teşekkür ederim. Hayatımda unutmayacağım çok güzel bir anı oldu.
Herşey için teşekkür ederim.
Anlayışınız için teşekkür ederim.