HERMESS
Normal Üye
- 15 Kas 2025
- 1
- 7
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forumdaslar Aleynayı merak edenler mutlaka sonuna kadar okusun derim size keyif dolu bir referans ile geldim öncelikle Aleyna hanımı X'e katıldığı ilk zamanlardan beri takip ediyordum ve her paylaşımı zaten beni benden alıyordu tanışmak hep hayalimdi yorumlarda verdiği yanıtlar çok samimi ve sempatikti durum böyle olunca merak etmemek benim için kaçınılmaz oluyor.
Minyon vücut yapısında son derece çekici bir kız. Yakınlık kurarken aktif ve istekli. Uyum yakalarsanız eğer isteklerinizi geri çevirmeyecek türden biri, misafirlerini memnun etmek için elinden geleni yapıyor kuşkunuz olmasın. Sohbeti muhabbeti de son derece keyifliydi.Buluşmamız biraz eski fakat yeni yazma fırsatı buldum en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle

Minyon vücut yapısında son derece çekici bir kız. Yakınlık kurarken aktif ve istekli. Uyum yakalarsanız eğer isteklerinizi geri çevirmeyecek türden biri, misafirlerini memnun etmek için elinden geleni yapıyor kuşkunuz olmasın. Sohbeti muhabbeti de son derece keyifliydi.Buluşmamız biraz eski fakat yeni yazma fırsatı buldum en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle