- 30 Tem 2022
- 153
- 313
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaşlar.
Sevgili Bahar ile tekrar görüşme şansına erişmenin,
ve yanından ayrılmamın burukluğu ile,
sıcağı sıcağına değil ama sindire sindire referans yazmayı ve size aktarmayı istedim.
Değerlim ile dün, 2 saat muhteşem bir görüşme ve hasret giderme tadında, kalp kalbe geldik.
O'nun müdavimi olarak daha önce farklı bir nick ile bulunuyordum,
yazı tarzımdan göz aşinalığı olanlar anlayacaktır diye düşünüyorum.
Önceki referans konularım, daha sistematik ve puanlama türünde oluyordu.
Fakat bu sefer ne hissettiğimi ve sevgili Bahar'ımın ne hissettirdiğine değinmek istiyorum.
Böylelikle bir çok üye arkadaşımız feyiz alabilir diye düşünüyorum.
Bir süredir kendi iç dünyamda bazı problemler yaşıyorum, duygusal bir kişiliğe sahibim, hassasım.
Eminim benim gibi hisseden arkadaşlarımız da vardır.
Profesyonel yardım almayı düşünürken, dün sevgili Bahar'a günaydın mesajı attım.
Daha doğrusu kendi sosyal medya hesabımdan. '' Herkese günaydın. Sen mi ? Sen zaten güneşimsin.'' diye bir cümle kurarak paylaşım yaptım.
İlk beğeni atan kendisi oldu, bu bana evrenin bir mesajı diyerek O'na yazdım.
Malum kendisi de bir süredir bazı rahatsızlıklarla uğraşıyor, sık sık iletişim halindeyim zaten.
Hem kendini sorar, hem de güne güzel başlarım diye, biraz sohbet ettik ve sıkıntılarımı dile getirdim.
Sağolsun can kulağı ile dinleyip, destek olmak konusunda her şeyi yapabilirim hissiyatını tüm varlığı ile hissettirdi.
Bunu da kanıtladı, müsait misin bugün için diye sorduğumda,
işi gücü ve sosyal hayatında uğraşları olmasına rağmen ''Tabiki gel hayatım'' dedi.
Canım ya kalbi güzelim benim.
O'nun özelliklerini saymaya kalksam, sanırım saatlerce yazmam gerekir ve bu bile yetmez.
Son derece bakımlı, mis kokulu ve kalbi kadar çok güzel bir hanımefendi, sevgili Bahar.
Bu kadar anlattığım şeylere istinaden özel konulara girmek uygun olmaz.
Çünkü özelin en özelini,
ben her defasında yan yana gelerek,
güzel gözlerine bakarak ve ayrılırken dahi sarılarak, mis kokusunu içime çekerek yaşıyorum zaten.
Ayrıca, iç dünyamdaki o karmaşa, kaos ve ümitsizlik Bahar'ımın sayesinde yok oldu.
Uzun zamandır saat 10 a kadar uyumamıştım.
Ne kadar iyi geldiğini artık sizlerde anlamışsınızdır diye düşünüyorum.
Yazımı burada sonlandırırken,
böylesine bir mücevher değerinde ve hassasiyetinde olan bir hanımefendiyi,
istemesem de forumun kuralları gereği herkese tavsiye ediyorum.
O mücevheri sakının, saklayın ve iyi bakın, ulaşabilecek kadar şanslıysanız tabi.
Canımın içi her şey için tekrar teşekkür ederim.
İyi ki varsın ve kalbimdesin.
Sevgilerimle..
Sevgili Bahar ile tekrar görüşme şansına erişmenin,
ve yanından ayrılmamın burukluğu ile,
sıcağı sıcağına değil ama sindire sindire referans yazmayı ve size aktarmayı istedim.
Değerlim ile dün, 2 saat muhteşem bir görüşme ve hasret giderme tadında, kalp kalbe geldik.
O'nun müdavimi olarak daha önce farklı bir nick ile bulunuyordum,
yazı tarzımdan göz aşinalığı olanlar anlayacaktır diye düşünüyorum.
Önceki referans konularım, daha sistematik ve puanlama türünde oluyordu.
Fakat bu sefer ne hissettiğimi ve sevgili Bahar'ımın ne hissettirdiğine değinmek istiyorum.
Böylelikle bir çok üye arkadaşımız feyiz alabilir diye düşünüyorum.
Bir süredir kendi iç dünyamda bazı problemler yaşıyorum, duygusal bir kişiliğe sahibim, hassasım.
Eminim benim gibi hisseden arkadaşlarımız da vardır.
Profesyonel yardım almayı düşünürken, dün sevgili Bahar'a günaydın mesajı attım.
Daha doğrusu kendi sosyal medya hesabımdan. '' Herkese günaydın. Sen mi ? Sen zaten güneşimsin.'' diye bir cümle kurarak paylaşım yaptım.
İlk beğeni atan kendisi oldu, bu bana evrenin bir mesajı diyerek O'na yazdım.
Malum kendisi de bir süredir bazı rahatsızlıklarla uğraşıyor, sık sık iletişim halindeyim zaten.
Hem kendini sorar, hem de güne güzel başlarım diye, biraz sohbet ettik ve sıkıntılarımı dile getirdim.
Sağolsun can kulağı ile dinleyip, destek olmak konusunda her şeyi yapabilirim hissiyatını tüm varlığı ile hissettirdi.
Bunu da kanıtladı, müsait misin bugün için diye sorduğumda,
işi gücü ve sosyal hayatında uğraşları olmasına rağmen ''Tabiki gel hayatım'' dedi.
Canım ya kalbi güzelim benim.
O'nun özelliklerini saymaya kalksam, sanırım saatlerce yazmam gerekir ve bu bile yetmez.
Son derece bakımlı, mis kokulu ve kalbi kadar çok güzel bir hanımefendi, sevgili Bahar.
Bu kadar anlattığım şeylere istinaden özel konulara girmek uygun olmaz.
Çünkü özelin en özelini,
ben her defasında yan yana gelerek,
güzel gözlerine bakarak ve ayrılırken dahi sarılarak, mis kokusunu içime çekerek yaşıyorum zaten.
Ayrıca, iç dünyamdaki o karmaşa, kaos ve ümitsizlik Bahar'ımın sayesinde yok oldu.
Uzun zamandır saat 10 a kadar uyumamıştım.
Ne kadar iyi geldiğini artık sizlerde anlamışsınızdır diye düşünüyorum.
Yazımı burada sonlandırırken,
böylesine bir mücevher değerinde ve hassasiyetinde olan bir hanımefendiyi,
istemesem de forumun kuralları gereği herkese tavsiye ediyorum.
O mücevheri sakının, saklayın ve iyi bakın, ulaşabilecek kadar şanslıysanız tabi.
Canımın içi her şey için tekrar teşekkür ederim.
İyi ki varsın ve kalbimdesin.
Sevgilerimle..