Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Her Zamanki Gibi

lukeskywalker5599

Normal Üye
30 Ocak 2023
31
109
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seray ile 2. görüşmemdi her zamanki gibi her şeyi ile fazlası ile beklentilerinizi karşılıyor. Çok fazla ve sık görüşme yapan birisi değilim. Bu yüzden biraz seçici ve sürprizsiz görüşmeler yapmaya çalışıyorum. Forumdan 10 a yakın görüşmem oldu ama Seray benim için her zaman ilk 2 de. =))).. Temizlik konusunda olması gerektiği gibi çok ama çok titiz. Her pembişin "temizlik konusunda titizim" dediğine bakmayın. Yarısı hava cıva emin olun, çok kötü tecrübelerimde oldu.

Yanında her zaman iyi vakit geçirdim ve iyiki gelmişim dedim, aslen önemli olan bu.

Mümkün olan en kısa sürede 3. görüşme için yine kapısına dayanmam yakındır =).

Öpüyorum seni..

MEHMET866 Çevrimdışı
2 Nis 2025
608
383
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Seray ile 2. görüşmemdi her zamanki gibi her şeyi ile fazlası ile beklentilerinizi karşılıyor. Çok fazla ve sık görüşme yapan birisi değilim. Bu yüzden biraz seçici ve sürprizsiz görüşmeler yapmaya çalışıyorum. Forumdan 10 a yakın görüşmem oldu ama Seray benim için her zaman ilk 2 de. =))).. Temizlik konusunda olması gerektiği gibi çok ama çok titiz. Her pembişin "temizlik konusunda titizim" dediğine bakmayın. Yarısı hava cıva emin olun, çok kötü tecrübelerimde oldu.

Yanında her zaman iyi vakit geçirdim ve iyiki gelmişim dedim, aslen önemli olan bu.

Öpüyorum seni..
Referans için teşekkürler umarım banada nasip olur tanışmak @Seray Yıldırım

Seray Yıldırım Çevrimdışı
23 Ara 2024
958
3,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Öpüyorum seni..
Çok teşekkür ederim baby . Nasıl anlamlı bir referans 🥰🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar