Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Her formun bir imgesi vardır :)

Ali Asaf Çevrimdışı
18 May 2020
98
193
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forumdaşlar,

Forum dan daha önce iletişim de olduğum @İMGE ile arayı fazla açma dan hemen iletişim kurdum. Her zaman ki gibi o tatlı, şeker kız @İMGE hızlı bir şekilde dönüş yapıp randevuyu netleştirdik.

Konum geldi ve vaktin gelmesini büyük bir heyecanla beklemeye başladım :) Bir taraftan insanın aklını başından alan @İMGE nin profilndeki resimlere bakıyorum heyecanım gitgide artmaya başladı. Saat yaklaştı yola koyuldum. Konuma geldim ve zil çalındı, kapı açıldı.

Aman nedir bu güzellik ❤️ insanı aklını başından alan muhteşem jartiyer ve muhteşem fizik 🔥 Bir insan bu kadar mı değişir, insanı ağzı açık bir şekilde şaşırmaya her yönüyle devam eder ve hayranlıkla izliyorum @İMGE yi. Bu güzel karşılamadan sonra hazırlanan güzel masa eşliğin de kahve ile birlikte güzel bir sohbet aldı götürdü bizi.

Baktı sohbet uzuyacak elimden tuttuğu attı beni odaya 🔥 Yandın dedim içimden :) Bu güzelliğin altında insanı aklını başından alan bir Sexs Abidesi çıktı ve ben kendimi rüyada olduğumu sanarken mutlu sonun gelmesi ile kendime geldim ♥️

Herşey için çok teşekkür ederim BEBEĞİM @İMGE

Şunu eklemeden yapamayacağım, İlk tanıdığım günden beri Benim İçin Forum da TEKSİN ❤️🔥🔥❤️

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,820
13,229
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Merhaba Forumdaşlar,

Forum dan daha önce iletişim de olduğum @İMGE ile arayı fazla açma dan hemen iletişim kurdum. Her zaman ki gibi o tatlı, şeker kız @İMGE hızlı bir şekilde dönüş yapıp randevuyu netleştirdik.

Konum geldi ve vaktin gelmesini büyük bir heyecanla beklemeye başladım :) Bir taraftan insanın aklını başından alan @İMGE nin profilndeki resimlere bakıyorum heyecanım gitgide artmaya başladı. Saat yaklaştı yola koyuldum. Konuma geldim ve zil çalındı, kapı açıldı.

Aman nedir bu güzellik ❤️ insanı aklını başından alan muhteşem jartiyer ve muhteşem fizik 🔥 Bir insan bu kadar mı değişir, insanı ağzı açık bir şekilde şaşırmaya her yönüyle devam eder ve hayranlıkla izliyorum @İMGE yi. Bu güzel karşılamadan sonra hazırlanan güzel masa eşliğin de kahve ile birlikte güzel bir sohbet aldı götürdü bizi.

Baktı sohbet uzuyacak elimden tuttuğu attı beni odaya 🔥 Yandın dedim içimden :) Bu güzelliğin altında insanı aklını başından alan bir Sexs Abidesi çıktı ve ben kendimi rüyada olduğumu sanarken mutlu sonun gelmesi ile kendime geldim ♥️

Herşey için çok teşekkür ederim BEBEĞİM @İMGE

Şunu eklemeden yapamayacağım, İlk tanıdığım günden beri Benim İçin Forum da TEKSİN ❤️🔥🔥❤️
Tanıdığım günden beri çok iyi bir arkadaş, yanında çok rahat hissettiğim bir insansın💕 iyi ki seninle yolum kesişmiş tanımışım🤗 herşey için bir kez daha teşekkürler hayatım 🙏🏻 iyi ki varsın, hep ol 🥰 çok çok seviliyorsun❤️💕 kocaman sevgiler bebeğim 🥰❤️💋💕

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,172
1,378
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalın, güzel paylaşım için teşekkürler (y)

Her formun bir "imgesi" var mıdır, olabilir mi bilemem, ama kendisi biriciktir.

harsena Çevrimdışı
12 Haz 2021
472
387
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanında çok heyecanlı dakikalar yaşadım, kendime gelmem uUn sürdü ☺️😍 ✨🧿✨️ @İMGE ✨🧚‍♀️✨️ uçurdu beni

Ali Asaf Çevrimdışı
18 May 2020
98
193
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanıdığım günden beri çok iyi bir arkadaş, yanında çok rahat hissettiğim bir insansın💕 iyi ki seninle yolum kesişmiş tanımışım🤗 herşey için bir kez daha teşekkürler hayatım 🙏🏻 iyi ki varsın, hep ol 🥰 çok çok seviliyorsun❤️💕 kocaman sevgiler bebeğim 🥰❤️💋💕
Kız ben seni yerim yer ♥️ Bendeki yerin çok ayrı bende seni iyi ki tanıdım Bebeğim 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar