Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme hep aynı heyecan

Teddie Black Çevrimdışı
30 Eyl 2021
62
97
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
üç yıldır ayda bir kere istanbul’dan yola çıkarken başlayan heyecanım ilk mesajı atınca strese dönüşüyor. ikinci tik belirdiğinde biraz rahatlıyorum, ama yine de kendi kendimi yiyorum. acaba müsait mi, özel günü mü vs…
susurluk’u geçince bol emojili mesajları telefonda belirmeye başlıyor. yavaş yavaş rahatlamaya başlıyorum. izmir gişelerden sonra artık kokusunu duymaya başlıyorum.
gerçekten kokusu çok güzel. ya da ben çok alıştım. tadı da bir o kadar güzel. gişelerden evine varana kadar o da gelmeye başlıyor damağıma.
bu siteye hepimizin geliş nedeni aynı ama beklentiler farklı olabiliyor. hani gençken (siz hala gençsinizdir umarım) bir kızla ilk flört günlerinizdeki heyecana aşıksanız @Cansel Ulusoy ile o günlere dönebilirsiniz. ya da ben o heyecanı aradığım için Cansel’de bulmuşumdur. belki siz de başka heyecanları bulursunuz onda.
evinde ben çok rahat ediyorum. sanırım ziyaret eden herkes de öyledir.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
üç yıldır ayda bir kere istanbul’dan yola çıkarken başlayan heyecanım ilk mesajı atınca strese dönüşüyor. ikinci tik belirdiğinde biraz rahatlıyorum, ama yine de kendi kendimi yiyorum. acaba müsait mi, özel günü mü vs…
susurluk’u geçince bol emojili mesajları telefonda belirmeye başlıyor. yavaş yavaş rahatlamaya başlıyorum. izmir gişelerden sonra artık kokusunu duymaya başlıyorum.
gerçekten kokusu çok güzel. ya da ben çok alıştım. tadı da bir o kadar güzel. gişelerden evine varana kadar o da gelmeye başlıyor damağıma.
bu siteye hepimizin geliş nedeni aynı ama beklentiler farklı olabiliyor. hani gençken (siz hala gençsinizdir umarım) bir kızla ilk flört günlerinizdeki heyecana aşıksanız @Cansel Ulusoy ile o günlere dönebilirsiniz. ya da ben o heyecanı aradığım için Cansel’de bulmuşumdur. belki siz de başka heyecanları bulursunuz onda.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ..

Yol arkadaşı da oluyormuş ne güzel ..

7 May 2023
205
158
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler Cansel Ulusoy nadirlerdendir İstanbula davet etmişdim yıllar önce

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hahaaaa yerim senin heyecanını,sitresini yol boyunca sende bir heyecan bende bir heyecan sohpet devam ettikçe heyecanın azalacağına daha da çoğalıyor benimde sanırım bu hoşuma gidiyor senin o tatlı hallerin 🥰🥰🤗🤣🤣 bu arada kendine haksızlık ediyorsun diye düşünüyorum buradaki mavişlerde seni yaşlı sanıcak bence gayet hoş, tatlı çok kibar, anlayışlı,sempatiksin 💕💕😎🥰 umarım daha uzun zamanımız olur görüşmek için ben seninle geçirdiğim güzel görüşmeler için çok teşekkür ediyorum 🥰 😎 çok mutluyum 💋 seni tanıdığım için benim hakkımda düşüncelerin ayrıca beni çok mutlu etti umarım İzmir'e her geldiğinde o gişelerden geçince kokumu duymaya devam edersin güzel düşüncelerin ve yorumun için çok ama çok teşekkür ediyorum 🥰 🥰 🥰 senii kocaman öpüyorum 2/3 hafta sonra gelince öperim çok 😉😉😉💕💕💋💋🥰 @Teddie Black 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kadın böyle arkadaşlar, adama şiir yazdırır, onunla geçirilen zamanın büyüsü tarifsiz, var bi illüzyon ama ben çözemedim 😊
Canımsın teşekkürler bebeğim❤️❤️o senin tatlı dilini yirim bennn❤️❤️🥰boşver akışına bırak çözme bebişim 😎😎😉😉🥰ben seni çözerim merak etme 🤓🤓🤗🤭❤️❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar