Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hem ziyaret,hem ziyafet

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
459
504
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Slm dostlar istanbuldan ankaraya görüşme için gidilirmi diyenleriniz olabilir.! Lakin hem buradan hemde x sohpet odasından dostlarımız olan @ASYA ANKARA ve @GÜNEŞ1975 dostlarımızı yüz yüze tanımak için 4 kişilik arkadaş grubumuzla yola revan olduk güzel bir yolculuğun ardından birlikte gezmeler yemeklerin ardından birlikte kurulan harika bir rakı sofrası asyamın yöresel yemekleri (ellerine sağlık hepsi çok lezzetliydi💯 gelelim asıl konumuza ilerleyen saatlerde Asya hanımla mesajlaşmayı ardından sağolsun zahmet edip beni bulunduğum konumdan aracıyla alması çok kibar bi hareketti (alkol aldığım için) berber evine geçtik evi çok temiz ve düzenli ikramları eşliğinde birer duble viski ile başlayan harika bir gece ardından beraber edilen romantik danslar eşliğinde kendimi malum odada buldum mükemmel sevişmeler,sayısını hatırlamadığım pozisyon denemeleri uzun ve yorucu seans sonrası final net söylüyorum (sevgili tadında olayı ) asyanın yanında çok hafif kalır bence 👌güzel bir uyku ve sabah kaldığımız yerden devam😇 bu kadını öpmelere doyamadım yine harika bir sonla beraber güzel bir kahvaltı ☕️ve her güzel şeyin bir sonu var misali geri dönüş vakti yolculuk başlar herşey için çok teşekkür ederim iyiki seni tanıdım ikramları için sonsuz teşekkürler🙏 ellerine sağlık bir dahakine kendisini istanbulda ağırlamak üzere şimdilik vedalaştık ,kendine çok iyi bak güzel kalpli kadın seviliyorsun😍🥰🙏🙋‍♂️

Son düzenleme:
ASYA ANKARA Çevrimdışı
6 Eyl 2025
1,051
5,193
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Slm dostlar istanbuldan ankaraya görüşme için gidilirmi diyenleriniz olabilir.! Lakin hem buradan hemde x sohpet odasından dostlarımız olan @ASYA ANKARA ve @GÜNEŞ1975 dostlarımızı yüz yüze tanımak için 4 kişilik arkadaş grubumuzla yola revan olduk güzel bir yolculuğun ardından birlikte gezmeler yemeklerin ardından birlikte kurulan harika bir rakı sofrası asyamın yöresel yemekleri (ellerine sağlık hepsi çok lezzetliydi💯 gelelim asıl konumuza ilerleyen saatlerde Asya hanımla mesajlaşmayı ardından sağolsun zahmet edip beni bulunduğum konumdan aracıyla alması çok kibar bi hareketti (alkol aldığım için) berber evine geçtik evi çok temiz ve düzenli ikramları eşliğinde birer duble viski ile başlayan harika bir gece ardından beraber edilen romantik danslar eşliğinde kendimi malum odada buldum mükemmel sevişmeler,sayısını hatırlamadığım pozisyon denemeleri uzun ve yorucu seans sonrası final net söylüyorum (sevgili tadında olayı ) asyanın yanında çok hafif kalır bence 👌güzel bir uyku ve sabah kaldığımız yerden devam😇 bu kadını öpmelere doyamadım yine harika bir sonla beraber güzel bir kahvaltı ☕️ve her güzel şeyin bir sonu var misali geri dönüş vakti yolculuk başlar herşey için çok teşekkür ederim iyiki seni tanıdım ikramların için sonsuz teşekkürler🙏 ellerine sağlık bir dahakine kendisini istbanulda ağırlamak üzere şimdilik vedalaştık ,kendine çok iyi bak güzel kalpli kadın seviliyorsun😍🥰🙏🙋‍♂️
Hayatım referansın için çok teşekkür ederim Harika bir gece geçirdik zaman Su gibi akıp geçti hepinizi tanıdığıma çok mutluyum İyi ki geldiniz Ankara'ya Her zaman beklerim seviyorum seni pamuk kalplimmm😍😍🥰🥰❤️❤️💓

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar