- 10 Ocak 2025
- 457
- 504
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Slm dostlar istanbuldan ankaraya görüşme için gidilirmi diyenleriniz olabilir.! Lakin hem buradan hemde x sohpet odasından dostlarımız olan @ASYA ANKARA ve @GÜNEŞ1975 dostlarımızı yüz yüze tanımak için 4 kişilik arkadaş grubumuzla yola revan olduk güzel bir yolculuğun ardından birlikte gezmeler yemeklerin ardından birlikte kurulan harika bir rakı sofrası asyamın yöresel yemekleri (ellerine sağlık hepsi çok lezzetliydi
gelelim asıl konumuza ilerleyen saatlerde Asya hanımla mesajlaşmayı ardından sağolsun zahmet edip beni bulunduğum konumdan aracıyla alması çok kibar bi hareketti (alkol aldığım için) berber evine geçtik evi çok temiz ve düzenli ikramları eşliğinde birer duble viski ile başlayan harika bir gece ardından beraber edilen romantik danslar eşliğinde kendimi malum odada buldum mükemmel sevişmeler,sayısını hatırlamadığım pozisyon denemeleri uzun ve yorucu seans sonrası final net söylüyorum (sevgili tadında olayı ) asyanın yanında çok hafif kalır bence
güzel bir uyku ve sabah kaldığımız yerden devam
bu kadını öpmelere doyamadım yine harika bir sonla beraber güzel bir kahvaltı
️ve her güzel şeyin bir sonu var misali geri dönüş vakti yolculuk başlar herşey için çok teşekkür ederim iyiki seni tanıdım ikramları için sonsuz teşekkürler
ellerine sağlık bir dahakine kendisini istanbulda ağırlamak üzere şimdilik vedalaştık ,kendine çok iyi bak güzel kalpli kadın seviliyorsun

Son düzenleme: