Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hem Seksi hem güzel

Mert_B

Normal Üye
21 Haz 2024
6
13
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tuğçe ile gayet düzgün bir iletişim kurduk. Kendisini yaşadığım şehire davet ettim. Daha önceden bildiğim kaliteli otellerden birkaçını seçtim ve paylaştım. Birlikte hangi otelin olacağına karar verdik. Biletler alındı, ön ödeme gönderildi. Bu konuda da hiç çekinceniz olmasın. Derken o gün geldi. Şarap yanında çeşitli hollanda peynirleri vs Güzel bir masa hazırlamaya çalıştım. Temizlik takıntısı olan bir insan olarak söylüyorum Tuğçe, gayet temiz bir insan 💯 Özel anlar için özenli şekilde hazırlanmıştı. Yanında getirdiği birkaç farklı seksi, fantezi kıyafetlerini seans aralarında hep değişti. Benim favorim fileli çoraplı olandı. Çünkü beyaz tenindeki duruşu insanın libidosunu en üst noktaya taşıyan cinstendi 🔥 Seans aralarında hep sohbet ettik. Sohbeti, muhabbeti de yaşattıkları gibi çok iyidi. GFE deneyimi yaşamak istiyorsan mutlaka görüşmelisin.
Gece epey yorulduktan sonra birlikte uyuduk ve sabah ise sabah azgınlığı ile birlikte morning seks yaptık. Kafaların uyuştuğu, frekansı yakaladığım kadınla yapılan morning seks ile nirvanaya ulaşmak her şeye bedel 😘 anlatılmaz yaşanır 🎯 tekrar görüşmek üzere @TuğçeYılmazer 😘

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.
Anadolu şehirlerini @TuğçeYılmazer gibi güzellikler daha da güzelleştirsin.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar