Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hem Elleri Hem Karakteri Güçlü Anna

Hendrik

Normal Üye
1 Şub 2022
11
12
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2-3 hafta önce kadar kendisini ziyaret ettim. Kendisi hastalıktan yeni çıkmıştı telefonu bozulmuştu, ben de yoldan yeni gelmiştim, onun yorgunluğu vardı. Ama bunlara rağmen her şey çok iyi geçti. telegramdan haberleştik, iletişimi kolay, Evin konumu, park opsiyonu çok rahattı. Anna’ya gelirsek; roman karakteri Anna etrafındaki sahteliğe nasıl katlanamıyorsa, kendisi de genel olarak boş tiplere ve gereksiz muhabbetlere hiç tahammül etmiyor. Burdaki mesajlarından da kolayca anlaşılıyor. Bu net duruşu benim açıkçası çok hoşuma gitti. Belki de benzer kafalarda olduğumuz için ben epey keyif aldım. Talebi gereği çok detaya girmek istemiyorum; erotik mesajıyla tam temas ile 2 vücut bir olduk ve arşa yükseldim. Hatta romanın malum trajik sonu gibi üzerimden tren geçmiş gibi kaldım bir süre :)

Teşekkürler Anna.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,451
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Kerim İskender Çevrimiçi
16 Eyl 2025
1,033
1,319
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2-3 hafta önce kadar kendisini ziyaret ettim. Kendisi hastalıktan yeni çıkmıştı telefonu bozulmuştu, ben de yoldan yeni gelmiştim, onun yorgunluğu vardı. Ama bunlara rağmen her şey çok iyi geçti. telegramdan haberleştik, iletişimi kolay, Evin konumu, park opsiyonu çok rahattı. Anna’ya gelirsek; roman karakteri Anna etrafındaki sahteliğe nasıl katlanamıyorsa, kendisi de genel olarak boş tiplere ve gereksiz muhabbetlere hiç tahammül etmiyor. Burdaki mesajlarından da kolayca anlaşılıyor. Bu net duruşu benim açıkçası çok hoşuma gitti. Belki de benzer kafalarda olduğumuz için ben epey keyif aldım. Talebi gereği çok detaya girmek istemiyorum; erotik mesajıyla tam temas ile 2 vücut bir olduk ve arşa yükseldim. Hatta romanın malum trajik sonu gibi üzerimden tren geçmiş gibi kaldım bir süre :)

Teşekkürler Anna.
Çok güzel özetlemişsiniz
Güzel referansınız için size ve sevgili
@Anna Karenina ya teşekkür ederiz

22 May 2026
337
639
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Teşekkürler Anna.
Çok teşekkür ederim referans için 😊
Detaylıca analiz edilmişiz, hoşuma gitti doğrusu( hatırlayamasam da kim olduğunuzu)
Üstünüzden bir kuş gibi geçmek istesem de genelde tren geçmiş gibi bir hissiyat kalıyor nedense 😊🫣
Yeniden görüşmek üzere diyelim o halde 🙋🏻‍♀️🫶

Hendrik

Normal Üye
1 Şub 2022
11
12
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim referans için 😊
Detaylıca analiz edilmişiz, hoşuma gitti doğrusu( hatırlayamasam da kim olduğunuzu)
Üstünüzden bir kuş gibi geçmek istesem de genelde tren geçmiş gibi bir hissiyat kalıyor nedense 😊🫣
Yeniden görüşmek üzere diyelim o halde 🙋🏻‍♀️🫶
2 hafta önceydi, perşembeydi sanırım. Yurtdışındaki masajlar üzerine ve gelecek tasarım planlarınız hakkında konuşmuştuk. Türkiye’ye gelince tekrar kendimi hatırlatmam gerekiyor demek ki :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar