Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HEM BİZ BEYLERİN HEMDE PEMBİŞ SORUNSALI

bartupoyraz Çevrimdışı
15 Ağu 2024
183
208
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kıymetli Forum üyeleri,
Bu son zamanlarda dürüst olmak gerekirse hem ekonomik gerekçeler hemde onun sebep olduğu daha fazla çalışma ihtiyacından dolayı görüşme aralarında çok boşluk bırakmak durumunda kalıyorum. Bu durum sadece benim için mi geçerli yoksa ortak bir problem mi merak ediyorum.

Ayrıca forumda bulunan birbirinden güzel hanımefendilerden ricam onların görüşme sıklığında bir azalma var mı acaba🫣

Bygece

0
Normal Üye
26 Nis 2019
34
44
Cinsiyetiniz nedir?
Kıymetli Forum üyeleri,
Bu son zamanlarda dürüst olmak gerekirse hem ekonomik gerekçeler hemde onun sebep olduğu daha fazla çalışma ihtiyacından dolayı görüşme aralarında çok boşluk bırakmak durumunda kalıyorum. Bu durum sadece benim için mi geçerli yoksa ortak bir problem mi merak ediyorum.

Ayrıca forumda bulunan birbirinden güzel hanımefendilerden ricam onların görüşme sıklığında bir azalma var mı acaba🫣
Sadece sana özgü değil, birçok kişide aynı sorun var. Kampanya olması zaten her iki taraf içinde işlerin iyi olmadığıdır. Sadece kampanya değil, bir senedir fiyat artışı yapmayan pembisler var, onlarda konunun farkında. Borsa, kripto, ticaret ... Bu aralar para kazanmak çok zor. Önceden daha kolay kazaniyorduk ve daha kolay bölüşüyorduk....

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,450
1,474
Cinsiyetiniz nedir?
Dikkatli gezerseniz tanıtım konularında yukarıya doğru ufak tefek düzenleme yapan hanımefendiler var zaten. Görüşmelerde maddiyat sadece erkeklerin sorunu 👍

Fxaslan Çevrimdışı
8 Ocak 2023
50
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fakırlığın gözü kör olsun ustadım şöyle bir katkı sağlayayım bilen bilir haftada bir çoğu zaman iki görüşürmüş bir üye olarak forumdan forum dışından yeterki bir hanımefendi aklıma düşsün yeterdi oftan uye olup +1000 dolar ödeme yaptığım hanımlar bile var ama gel gelelim hayat şartları haftada ikiyi bire iki haftda bire ordan ayda bire doğru götürüyor yakında müstehcen sitelere bakar olacaz 😀😀 bu iş böyle gitmez bu ülkenin zamparasına bir kolaylık sağlansın yoksa işimiz harap

Hanımlarında işinde ilaki düşüş olmuştur az yada cok hadi biz sıklığı azaltırız ama hanımların işi bu, onlar belli bir ücretin altına düşmemeliler 2026 hepimize bol görüşme getirsin diyelim

14 Haz 2013
89
94
Cinsiyetiniz nedir?
Bence de herkes etkileniyor bu durumdan. Muhtemelen özellikle 2026’nın ilk 6 ayı 2025’ten ekonomik anlamda daha kötü geçecek.

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
489
964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli Forum üyeleri,

Ekli dosyalar

• 1000056416.jpg
    1000056416.jpg
    178.9 KB · Görüntüleme: 37

aslanbey_

Normal Üye
28 Eki 2025
20
18
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesin fiyat algısı genel olarak bozuldu düzene girmesi seneler sürecek forumda görmedim ama başka platformlarda görüyorum 2 saat 20 30 isteyenlerin amacı görüşme yapmak mı zengin biri bulmak mı

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
118
222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Krizler kimilerini olumsuz kimilerini olumlu etkiler. Bende nötr kaldı ama bir isteksizlik başladı. VİP hizmet anlayışında bir düşüş olduğunu düşünüyorum. Hoşuma gidip merak uyandıran son 4-5 yeni pembiş hayal kırıklığına uğrattı. O da keyif kaçırıyor ya.

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
1,169
1,386
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkes etkileniyor.Etkilenen ve hemen aksiyon alan pembişlerin daha fazla görüşme yaptığını düşünüyorum uzun süredir fiyatları aynı olan pembişler de bir nevi kampanya yapmış gibi ztn ama 2 saat 12 k 20k 30 K işleri çok zor işlerim mükemmel diyemezler derse de anlık bu aylıktır sonraki aylar yine eksi yönde seyreder ekside abartısız ayda 2-3 görüşme yapardım şimdi 2-3 ayda bir görüşüyorum hayırlısı

Appiah1907

Normal Üye
9 Ocak 2025
18
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Genel olarak 5 senedir ülke olarak dibe doğru gidiyoruz fakat benim açımdan farklı bir konuda var. 5 k etmicek birinin 10 k istemesi gibi. Diğer farklı seçenekte 7 k isteyen birinin 10 k hizmet vermesi. Kendi adıma konuşmakla birlikte artık buluşmalarda bunada dikkat eder oldum

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
619
881
Cinsiyetiniz nedir?
Krizler kimilerini olumsuz kimilerini olumlu etkiler. Bende nötr kaldı ama bir isteksizlik başladı. VİP hizmet anlayışında bir düşüş olduğunu düşünüyorum. Hoşuma gidip merak uyandıran son 4-5 yeni pembiş hayal kırıklığına uğrattı. O da keyif kaçırıyor ya.
Bende benzer bir duruma düştüm. ücretler ile ilgili yorum yapamıyorum. Üzerinde de düşünmüyorum pek. Bence arz ve talep dengesini bulur. Bu her iş kolu için böyledir.

bulut3434

Normal Üye
21 Kas 2025
14
7
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fakırlığın gözü kör olsun ustadım şöyle bir katkı sağlayayım bilen bilir haftada bir çoğu zaman iki görüşürmüş bir üye olarak forumdan forum dışından yeterki bir hanımefendi aklıma düşsün yeterdi oftan uye olup +1000 dolar ödeme yaptığım hanımlar bile var ama gel gelelim hayat şartları haftada ikiyi bire iki haftda bire ordan ayda bire doğru götürüyor yakında müstehcen sitelere bakar olacaz 😀😀 bu iş böyle gitmez bu ülkenin zamparasına bir kolaylık sağlansın yoksa işimiz harap

Hanımlarında işinde ilaki düşüş olmuştur az yada cok hadi biz sıklığı azaltırız ama hanımların işi bu, onlar belli bir ücretin altına düşmemeliler 2026 hepimize bol görüşme getirsin diyelim
Herkesin ortak sorunu bu maddiyat çoğu şeye engel tabiki Bursa'da engel oluyor

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
390
523
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu işin maddiyat kısmı sadece erkek tarafını ırgalar kadınlara dokunmaz. Ekonomik durum kötüye gitse dahi işlerinin azalacağını zannetmem ki işin maddi değişim kısmı dolaylı vergi gibi her zaman son tüketiciye yüklenir. Şahsen kafaya takılacak bir konu değil maddi durumu elveren gider görüşür olmayan da görüşmez neticede çok elzem bir ihtiyaç değil seks yoksunluğundan ölene rastlamadım bugüne kadar =)

TOPRAK Çevrimdışı
10 Ocak 2025
1,099
4,310
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kıymetli Forum üyeleri,

Ayrıca forumda bulunan birbirinden güzel hanımefendilerden ricam onların görüşme sıklığında bir azalma var

Kıymetli Forum üyeleri,

Muhasebeci misiniz beyefendi kadınların işlerinden size ne kadınların yaptığı iş bu kadar sizi niye ilgilendiriyor ne kadar kazandın ne kadar görüşme yapıyorsun niye rakamlar böyle buyrun sektörü sizi de katılalım bir bakın şu sizin haddiniz olmayan şeylere bu kadar müdahil olmayın öyle naif başlayıp görüşme sıklığında azalma var mı demek ne demek bu sizinle ilgilendirir buradaki kadınlar şu kadar görüşüyoruz diye sizlere hesap mı vermesi gerekiyor ben algılayamıyorum ya da rapor mu vermesi gerekiyor yani soruyu naiflek böyle bir soru soramazsınız ben kendi adıma söylüyorum haddiniz değil

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar