Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayatın MANAsi

Khasanova

Normal Üye
16 Ara 2022
35
139
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar öncelikle. Mana hanım bu siteden görüştüğüm 3. kişiydi ama ilk kez biri için referans açıyorum. Ben iki kişi arasında yaşanan özel anların çok dillendirilmesi taraftarı değilim açıkçası o yüzden genel bir çerçevede aktaracağım duygularımı. Dün akşam görüştüm kendisiyle. Ne diyebilirim ki . 2 saatlik bir ruyadaydim sanki. ağırlaması,nezaketi,sohbeti,tahrik etmesi Aynadaki yansimamiz ve tutku dolu anlar zihnime mıh gibi işlendi. Hâlâ etkisindeyim düşünün.😅 Yani demem o ki bu hayatta bazı şeyler yaşanmalı ki hayatın MANAsina 💓 erişebilesiniz.

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,704
1,292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler, Mana'nın değerini Mana'lı bir şekilde anlamak lazım çok ayrı bir kadın gerçekten iyi ki tanımışım kendisini :)

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,631
2,572
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar öncelikle. Mana hanım bu siteden görüştüğüm 3. kişiydi ama ilk kez biri için referans açıyorum. Ben iki kişi arasında yaşanan özel anların çok dillendirilmesi taraftarı değilim açıkçası o yüzden genel bir çerçevede aktaracağım duygularımı. Dün akşam görüştüm kendisiyle. Ne diyebilirim ki . 2 saatlik bir ruyadaydim sanki. ağırlaması,nezaketi,sohbeti,tahrik etmesi Aynadaki yansimamiz ve tutku dolu anlar zihnime mıh gibi işlendi. Hâlâ etkisindeyim düşünün.😅 Yani demem o ki bu hayatta bazı şeyler yaşanmalı ki hayatın MANAsina 💓 erişebilesiniz.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar