Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayal sen bir tanesin

1 Kas 2009
61
30
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba uzun yıllardır tanıdığım artık dostum olarak gördüm hayal hanımdan şimdi çıktım bu zamana kadar hiç yorum yazmadım referans olmadım ama bu sefer olmak istiyorum çünkü Forum’daki bazı kadınlar benim kötü biri olduğumu hatta gayrimeşru işlerle uğraştığımı konuşuyor.. Forum’da bana en çok güvenenlerden biri de hatta bence en çok güvenen hayal hanımdır yaşadığımız şeyleri anlatmak istemiyorum sadece şunu söyleyebilirim memnun olmasam altı senedir düzenli olarak görüşmem. Bir de dipnot olarak şunu söyleyeyim Ataşehir’in en iyi site projesinde 200 metre² ofisim var bana gayrimeşru diyenleri kahveye her zaman beklerim çünkü hepinizin bana ihtiyacı var:) emlak ofisim var🤣🤣🤣 herkese iyi akşamlar

HAYAL Çevrimdışı

HAYAL

0
8 May 2017
205
472
Herkese merhaba uzun yıllardır tanıdığım artık dostum olarak gördüm hayal hanımdan şimdi çıktım bu zamana kadar hiç yorum yazmadım referans olmadım ama bu sefer olmak istiyorum çünkü Forum’daki bazı kadınlar benim kötü biri olduğumu hatta gayrimeşru işlerle uğraştığımı konuşuyor.. Forum’da bana en çok güvenenlerden biri de hatta bence en çok güvenen hayal hanımdır yaşadığımız şeyleri anlatmak istemiyorum sadece şunu söyleyebilirim memnun olmasam altı senedir düzenli olarak görüşmem. Bir de dipnot olarak şunu söyleyeyim Ataşehir’in en iyi site projesinde 200 metre² ofisim var bana gayrimeşru diyenleri kahveye her zaman beklerim çünkü hepinizin bana ihtiyacı var:) emlak ofisim var🤣🤣🤣 herkese iyi akşamlar
Uzun zamandır görüşüyoruz benim için sende iyi ve güvenilir birisin teşekkür ederim referans için😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar